Προς το περιεχόμενο

The Official Dexter Season 4 topic

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α ευχαριστω!

Δεν κρατιεμαι :-D

Πρεπει να μαθω!! Γιατι αμα τελικα κατι γινει θα στεναχωρηθω! Ενω αμα το ξερω απο τωρα θα ειναι καλυτερα

Κοριτσιστικα πραγματα :o

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η πρώτη σαιζόν του Dexter συμφωνώ κι εγώ ότι είναι αριστουργηματική και μαζί με το The Wire είναι ό,τι καλύτερο έχω δει σε τηλεοπτική σειρά μέχρι στιγμής.

Οι επόμενες σαιζόν του όμως νομίζω πως πέφτουν σταθερά και η κάθε νέα χρονιά είναι χειρότερη από την προηγούμενη: 1 (αριστουργημα) > 2 (πολύ καλή) > 3 (μέτρια) :P

Για μενα η δευτερη season ηταν η καλυτερη,μετα η πρωτη και τελευταια η τριτη

Στο θεμα μας

Η τεταρτη αν κρινω απο το πρωτο επεισοδιο προβλεπεται ΦΟΒΕΡΗ

Στο τελος εμεινα :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ποιος περιμενει το επομενο μου λετε!!!!!!!!!!

Γυρισε και ο Λαντι!! Μεγαλες στιγμες θα ζησουμε!

Δεν μπορω να περιμενω, σας το ειπα;;;;;;; :fear:

Δημοσ.

Παιδια μπορει καποιος να μου στειλει ενα πμ σχετικα με τους υποτιτλους(ελληνικους ή αγγλικους) εχω βρει Ελληνικους, αλλα η δικια μου εκδοση ειναι 'no name' και δυστυχως δεν ειναι συγχρονισμενοι με την επωνυμη

Edit Ακυρο, βρηκα τελικα την καλη εκδοση :P

Επισης μολις το τελιωσα, οπως ειπαν και οι προηγουμενοι μην κανει κανενας το λαθος και το δει, ειναι γαματο και η αναμονη ειναι πολυ μεγαλη :P

• 1 μήνα μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Την Κυριακή προβλήθηκε και επίσημα το πρώτο επεισόδιο του 4ου κύκλου. Οπότε την επόμενη, στις 4 Οκτωβρίου θα έχει το 4x02 ""Remains to Be Seen"". Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά να μπαίνουμε σε ρυθμούς.

Promo για το επόμενο -αλλά προσοχή: είναι κάπως τεράστιο και νομίζω πως περιέχει σκηνές και από μετέπειτα επεισόδια:

Να και κάτι καλό που θα βγει από τη βραδιά των εκλογών. :mrgreen:

Δημοσ.

απλα τελεια σειρα τι να λεμε!τον ντεξτερ η θα τον αγαπησεις η θα τον μισησεις ενα απο τα δυο!μεση λυση δεν υπαρχει!! τον εδεσε παντως τον γαιδαρο η rita ε?μια χαρα!και καλος συζυγος και καλος δολοφονος!2 σε 1

Δημοσ.

Εμένα μου λείπει ο παλιός "καλός" ψυχρός εκτελεστής της πρώτης σεζόν... Από το τέλος της, μου φαινεται πως κάνει πολλές χαζομαρούλες και πολλά λαθάκια.

Συγχαρητήρια και στον Daniel Licht για την άκρως ταιριαστή και ατμοσφαιρική μουσική επένδυση.. Το Blood Theme ειδικά.

Δημοσ.

this is perfection (once again)

το 4χ02 εβγαλε καθε υποψια για πτωση της σειρας απο το μυαλο μου, η για τους νεους χαρακτηρες (τον νεο φονια δηλαδη, ο λαντυ απλα επιστρεφει). Ακομα και απο πλευρας σκηνοθεσιας, σεναριου, ηθοποιηας....κτλπ... μοιαζει να εχει ανεβει ενα επιπεδο (που δεν παει δηλαδη και ποιο ψηλα λολ!). Δεν ξερω ισως μου ελειψε, ισως δεν εδωσα πολυ σημασια στο 4χ01 επειδη το ειδα σε prerelease, αλλα το 4χ02 το καταχαρηκα. Δεν υπαρχει αλλη σειρα τοσο καλα γραμενη/εκτελεσμενη. Το τελος του επεισοδειου θεικο.

ειχα αντεξει και δεν ειδα το προμο που ποσταρε ο Praetorian, το βαλα τωρα και οντως εχει και καμποσες σκηνες απο αλλα επεισοδια, ειναι λιγες τρωνε κανα 20-30 δευτερα απο τα 3 λεπτα του κλιπ, αλλα δειχνουν που το παει η σειρα. Και αναμενεται ξανα εντυπωσιακη σεζον.

Δημοσ.

Πραγματικά έτσι μου έρχεται να διαβάσω τα βιβλία. Δεν μπορώ να περιμένω.

Τι επεισόδιο. Τσκ.

Δημοσ.

Έχω ακούσει πως τα (ύστερα) βιβλία το γυρνούσαν σε πολύ μεταφυσικές χαζομάρες και δέχτηκε κριτική γι αυτό. Νομίζω οι παραγωγοί δε θέλουν να το πάνε πολύ προς τα εκεί.

Δημοσ.

εχω διαβασει το 1το μεχρι ενα σημειο σε ηλεκτρονικη μορφη και το ειχα βαλει στο μπ3 πλαυερ που διαβαζει τξτ αρχεια, ο καμενος! Αλλα περα απο μικροδιαφορες στους χαρακτηρες και τις σχεσεις του, ηταν σχεδον ιδιο με την 1τη σεζον. Σε σημειο που το διαβαζα και μου ερχοταν στο μυαλο οι σκηνες απο την σειρα. Το 2ρο πρεπει να ειναι διαφορετικο αρκετα απο την 2ρη σεζον. Δεν ξερω αν υπαρχει 3το η 4ρτο βιβλιο. Παντως η 4ρτη σεζον πρεπει να ειναι ολοτελα δικια τους επμπνευση, η οχι?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ποιος είδε το επεισόδιο της Κυριακής; Έχει αρχίσει να κάνει κοιλιά ή μου φαίνεται;;; Που είναι το Dexter που μας είχε συνέχεια στη ζούλα;

Τώρα αντί να ανησυχούμε μην τον βρει η αστυνομία, φοβόμαστε μην τον "πιάσουν" οι γείτονες να σπάει λάμπες! Darn!

αν και...

προβλέπω μακελειό, κάτι πάει να γίνει με τον Queens (btw πολύ mlk, χαλαρά τον ψαρεύει η δημοσιογραφίνα) ο οποίος βλέπω να του γίνεται κολιτσίδα!

Δημοσ.

Εγω θα διαφωνησω γιατι κατα την γνωμη μου ηταν απο τα καλυτερα επεισοδια της σεζον μεχρι τωρα. Απλα η σειρα εχει εξελιχθει και δεν εχει μεινει στο story του 1ου και 2ου κυκλου. Ασε που τις σκηνες στην γειτονια αλλα και τους μονολογους του Dexter τους βρισκω απολαυστικοτατους.

Δημοσ.
και τους μονολόγους του Dexter τους βρίσκω απολαυστικότατους.

"Αν δεν ανοιγοκλείσω τα μάτια μου για αρκετή ώρα ίσως να δακρύσουν":-D

Δημοσ.

Σε ποιον εχει αρχισει να του τη σπαει ασχημα η Ριτα???

Μου φαινεται οτι την κανουν επιτηδες εκνευριστικη για να δειξουν την απαλεψια του Dexter.Δλδ το ολο σκηνικο με την χαρουμενη οικογενεια παραειναι γραφικο κατα τη γνωμη μου.

Για μενα το μονο ενδιαφερον ειναι ο Λαντι (special agent grandpa lol) παρα το στορυ με τη γειτονια,που μου φανηκε τραβηγμενο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...