Kasrith Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Εμενα παλι, ο Dexter στην τελευταια σκηνη μου φανηκε ακριβως οπως τον περιμενα... Ηταν συγκλονιζμενος αλλα και ψυχρος ταυτοχρονα. Ποιο πολυ για τον γιο του, και το ολο θεμα Born in Blood, αλλα και για την Ριτα, σε επιπεδο ομως οτι τα λαθοι του πληρωνονται, παρα οτι εχασε καποιον ερωτα. Εξαλλου εχουμε ακουσει επαναλημενα στο παρελθον οτι δεν τρεφει τρελα συναισθηματα προς το προσωπο της. Εδω καλα καλα δεν του σηκωνοταν στις αρχες :lol: Δεν περιμενα να τον δω να δακρυζει και ολας... Θα διαφωησω καθετα με την αποψη : Ο Trinity ερασιτεχνης... Περα απο το οτι σκοτωνε 30 χρονια χωρις να τον καταλαβουν (μαλιστα υπηρχαν μερικοι φονοι που αποκαλυφθηκαν στο τελευταιο και ολας επισοδειο (post cards)), αλλα και σαν ηθοποιος πιστευω πως ηταν επιπεδα ανωτερος απο τον ice truck killer- Μπραιαν. Σιγουρα περιμεναμε περισσοτερα στην ιστορια Ντεμπ-αποκαλυψη, αλλα μας ετοιμαζουν το εδαφος για Οκτωμβρι. Θα προτιμουσα χιλιες φορες Ντεμπ+Μασουκα αντι για Μπατιστα-Λαγκουερτα, το οποιο μου φανηκε παντελως ανουσιο. Σε προηγουμενες σεζον, ακομα και τα side stories κατι μας προσφεραν, εστω αν ηταν καποια μικρη λεπτομερια. Αλλα αυτο ηταν αθλιο φιλερ, που δεν οδηγησε πουθενα. Θα συμφωνησω ομως οτι ειναι πολυ ποιο λογικο το Ντεμπ+Κουιν. p.s. ελπιζω να μην μας ζαλισουν τον ερωτα με τον Ντεξτερ = νοικοκυρης...
Members gsarig Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Αν κατι περασε στο "ντουκου" ηταν μοναχα το στορυ με την Ντεμπ που ανακαλυψε τη σχεση Ντεξτερ-Μπραιαν. Περιμενα περισσοτερα απο αυτο, πιο πολυ ενταση, συναισθημα και wtf αντιδραση απο την -απιστευτη- Ντεμπ. Αλλα βεβαια ολα εκμηδενιστηκαν απο την τελευταια σκηνη... Δεν πιστεύω πως πέρασε στο ντούκου - απλώς αποκαλύφθηκε στο τέλος της σαιζόν περισσότερο ίσως για να προετοιμάσει το έδαφος για τη συνέχεια. Είμαι σίγουρος πως θα υπάρξουν σχετικές εξελίξεις. Επίσης στο ντούκου πέρασε και η σύλληψη της οικογένειας του Τρίνιτι, που ξέρει τον Ντέξτερ - επίσης πιστεύω πως θα έχουμε και εκεί εξελίξεις. Γενικά το χάλι που δημιούργησε ο Ντέξτερ με την απροσεξία του όλη αυτή τη σαιζόν θα τον ακολουθεί σε όλη την επόμενη πιστεύω - θα προσπαθεί να το μαζέψει και δεν θα μαζεύεται...
Kasrith Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Επίσης στο ντούκου πέρασε και η σύλληψη της οικογένειας του Τρίνιτι, που ξέρει τον Ντέξτερ - επίσης πιστεύω πως θα έχουμε και εκεί εξελίξεις. Δεν νομιζω να μας τα ζαλισουν πολυ με την οικογενεια του Trinity. Αυτοι γνωριζουν τον Kyle Butler, οχι τον Dexter Morgan... Εξαλλου η υποθεση εχει μεταφερθει πια στο FBI, δεν νομιζω να τους ξαναδουμε.
chill Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 αγοράκι στο μπετό -> γυναικα στη μπανιέρα -> γυναικα από ταράτσα -> ξυλοδαρμός άνδρα είναι ήδη στην σωστή τελετουργία To παιδάκι που βρήκανε ο Μασούκα είπε πως ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση άρα δεν ήταν "φρέσκο" θύμα....
Cygnus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 To παιδάκι που βρήκανε ο Μασούκα είπε πως ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση άρα δεν ήταν "φρέσκο" θύμα.... Προηγήθηκε της Ρίτα η αποτυχημένη απαγωγή του άλλου παιδιού οπότε μπορούμε να πούμε ότι συνεχίστηκε η σειρά..
klainmaingr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Περισσότερο σαν τελετουργικό λέω... Πως ο τρίνιτυ είναι ερασιτέχνης.. Εντάξει, σκοτώνει με συγκεκριμένο τρόπο επί πόσα χρόνια. Γουάου. Δεν βρήκα ποτέ νόημα σε όλη αυτή την ιστορία. Ήταν απλά ένας βλάκας psycho. Οι θάνατοι ήταν εντέλως βαρετοί. Αν εξαιρέσεις την μπανιέρα που, απο μία άποψη, είχε κάτι το twisted, τα beattoedeath/jumper και ποσο μάλλον το ΑΚΥΡΟ αγοράκι στο μπετό που θυμήθηκαν να βάλουν στο τέλος ήταν εντέλως ότι να'ναι.. Μου ήταν ασυμπαθής όσο εκεί που δεν πάει ο τρίνιτυ γιατί δεν έβρισκα κανένα λόγο για τις (βαρετές) πράξεις τους. Ας πούμε κατα 90% ότι κάνει ο ντέξτερ το δικαιολογώ κάπως στο μυαλό μου και ίσως το χαίρομαι στα πλαίσια της εκδίκησης. Αυτός ο μλκς σκότωνε για να σκοτώνει. Κάτι δεν μου κολλούσε. Ο ice truck killer ήταν τρομερά προσεκτικός στη δουλειά του. Αυτό που θαύμαζε και ο ντέξτερ σε κάθε crime scene. Είχε ενδιαφέρον και όρεξη ρε παιδί μου. Είχε κάποιο κίνητρο και κάποια σχέση με τον ντέξ. Ο τρίνιτυ ήταν απλά ένας μα!#@κας κωλοχαρακτήρας. Τίποτα παραπάνω.
gherudos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως δεν καταλάβαμε σωστά; Μήπως ο Dexter απλά τρελάθηκε;Ίσως να το φαντάστηκε ότι πέθανε η Ρίτα,τώρα τελευταία είχε αρχίσει να τα χάνει λιγάκι.
patrickdrd Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 1) δεν σκότωνε "για πλακα" ο τριάδας, σκότωνε επειδή ποτέ δεν ξεπέρασε τον θάνατο της αδερφής του και αναπαριστούσε κάθε φορά το οικογενειακό του σκηνικό 2) δεν φαντάστηκε τίποτα, οι παραγωγοί δήλωσαν δημόσια ότι πέθανε όντως, τέλος, ξεχάστε την, διαβάστε και τα προηγούμενα μηνύματα Plz
john1987 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Σωστος ο patrickdrd. Ενα ωραιο αρθρο για το finale της 4ης σαιζον απο το tv.com.Φυσικα περιεχει spoilers. http://www.tv.com/dexter-well-holy-st./story/20185.html?tag=hotspot;gumball;1
Hanshiro Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Για δείτε και την παρακάτω θεωρία που διάβασα σε ένα αγγλικό φόρουμ.. μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα Dexter told Rita in this season's finale that the "darkness" just sort of takes over him. I believe that line serves as a clue. My prediction as to what really happened: Realizing that Dexter was about to "start over" and leave his way of killing behind, the Dark Passenger took matters into his own hands. He couldn't let Dexter quit so he "took over" and killed Rita himself. We're talking a multiple personality manifestation here. And, should this be the case, Dexter would have no recollection of this event at all, which is why he's so heartbroken at the end of the episode. The Dark Passenger made it look like Trinity to cover his tracks, and, being the demon that he is, even made Harrison watch. It's important to remember that Harry's code is Dexter's thing, not the Passenger's. The Passenger just wants blood, which is why Dex used to kill animals when he was a kid. I wouldn't put an act like this beneath the Passenger at all. And, if i'm right, we might see more of this sort of thing in season 5.
john1987 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Ενδιαφερουσα θεωρια αλλα κατστρεφει ολο το σεναριο που εχει χτιστει με τον Τρινιτυ και τον χαρακτηρα του Dex.
klainmaingr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Για δείτε και την παρακάτω θεωρία που διάβασα σε ένα αγγλικό φόρουμ.. μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα Dexter told Rita in this season's finale that the "darkness" just sort of takes over him. I believe that line serves as a clue. My prediction as to what really happened: Realizing that Dexter was about to "start over" and leave his way of killing behind, the Dark Passenger took matters into his own hands. He couldn't let Dexter quit so he "took over" and killed Rita himself. We're talking a multiple personality manifestation here. And, should this be the case, Dexter would have no recollection of this event at all, which is why he's so heartbroken at the end of the episode. The Dark Passenger made it look like Trinity to cover his tracks, and, being the demon that he is, even made Harrison watch. It's important to remember that Harry's code is Dexter's thing, not the Passenger's. The Passenger just wants blood, which is why Dex used to kill animals when he was a kid. I wouldn't put an act like this beneath the Passenger at all. And, if i'm right, we might see more of this sort of thing in season 5. Θα μπορούσε... Εμένα αυτό που με προβλημάτισε ήταν το όλο στημένο σκηνικό. Ο ντέξ "έστειλε" την Ρίτα και τον μικρό διακοπές. Πώς ξαφνικά βρέθηκαν όλα πίσω στο σπίτι (Τα πράγματα της) και το κινητό στο συρτάρι; Τώρα Ή δεν την έστειλε ποτέ διακοπές και απλά φαντάστηκε το όλο σκηνικό, ή τί; Να το έκανε πάντως ο dark passenger δύσκολα. Χρονικά δεν στέκει. Πότε χρονικά έγινε όλο αυτό; Αφού η Ρίτα έφυγε (; ) και καπάκια ο ντέξ έτρεξε να βρεί τον τρίνιτυ. Δεν υπάρχει περιθώριο για να έχει γίνει κάτι τέτοιο και βασικά εδώ που τα λέμε δεν έχει ξαναγίνει κιόλας ο ντέξ να τα χάνει εντελώς και να μην θυμάται τι έκανε. Δεν έχει καμία λογική κάτι τέτοιο εδώ και τόσες σεζόν. Επίσης αμφιβάλλω πολύ πως ο τρίνιτυ ήξερε για τη μητέρα του ντέξ ώστε να κάνει όλο αυτό το σκηνικό με το reborn in blood. Δεν είχε ιδέα ούτε καν ποιός ήταν μέχρι πριν μερικές ώρες. Και όχι δεν πιστεύω οτι θα σκότωνε τη Ρίτα ο Τρίνιτυ μπροστά στον μικρό και πόσο μάλλον να αφήσει τον μικρό μες στα αίματα. Δεν είναι στα πλαίσια του ηλίθιου τελετουρικού του. Ποιοί ξέρουν για όλο αυτό; Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε.. Η βέβαια και σε κάποιον 3ο χαρακτήρα που έμμεσα εμπλέκεται και απλά δεν τον ξέρουμε ακόμα.
patrickdrd Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 έχεις δίκιο φίλε klainmaingr στα περισσότερα σημεία, πολύ σημαντικό ας πούμε το πως βρεθηκε ο μικρός μες στα αίματα, τυχαίο ήταν; εφόσον δεν ήξερε κιόλας αλλά για το ταξίδι της ρίτας δεν έχεις δίκιο, γιατί πήρε τηλ τον ντέξτερ και του είπε ότι δεν βρήκαν εισιτήριο και θα φευγαν με το επόμενο, αυτά έγιναν το πρωινό, σωστά; ο ντέξτερ τον τριάδα τον έφαγε το βράδυ, άρα, υπήρχε χρόνος
The_Judas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 1) δεν σκότωνε "για πλακα" ο τριάδας, σκότωνε επειδή ποτέ δεν ξεπέρασε τον θάνατο της αδερφής του και αναπαριστούσε κάθε φορά το οικογενειακό του σκηνικό 2) δεν φαντάστηκε τίποτα, οι παραγωγοί δήλωσαν δημόσια ότι πέθανε όντως, τέλος, ξεχάστε την, διαβάστε και τα προηγούμενα μηνύματα Plz Συμφωνώ με αυτό. Το προφίλ του Τρίνιτυ είναι πολύ ενδιαφέρον απο ψυχολογικής απόψεως. Επίσης, ήταν πολύ καλή η ερμηνεία του και σου προκαλούσε και λύπη σε ορισμένες περιπτώσεις για το δράμα που πέρασε. Θα μπορούσε... Εμένα αυτό που με προβλημάτισε ήταν το όλο στημένο σκηνικό. Ο ντέξ "έστειλε" την Ρίτα και τον μικρό διακοπές. Πώς ξαφνικά βρέθηκαν όλα πίσω στο σπίτι (Τα πράγματα της) και το κινητό στο συρτάρι; Τώρα Ή δεν την έστειλε ποτέ διακοπές και απλά φαντάστηκε το όλο σκηνικό, ή τί; Αν θυμάμαι καλά, ο Ντέξτερ αποχαιρέτησε τα παιδιά που έφυγαν με το αυτοκίνητο και άφησε πίσω την Ριτα, η οποία θα έφευγε με την επόμενη πτήση. Δεν είδαμε σε κανένα σημείο την Ρίτα να φεύγει για το αεροδρόμιο! Και αυτή ακριβώς ήταν η σκέψη μου μόλις άκουσα το σχέδιο του Ντεξτερ. Θα προλάβαινε να φύγει η Ρίτα μέχρι την επόμενη μέρα? Σε προηγούμενα επεισόδια είχα γκρινιάξει για τις ασυνέπειες αλλά τελευταία μου φάνηκαν κάπως μειωμένες.
konnak Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Νομίζω ότι το Dexter ουδέποτε ήταν Lost για να γίνει τώρα. Βρίσκω όλες αυτές τις θεωρίες το λιγότερο αστείες. Αν μία στο εκατομμύριο αληθεύει, εγώ προσωπικά θα ξενερώσω πάρα πολύ άσχημα με την σειρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.