Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Πω με έχετε πωρώσει άσχημα και δεν μπορώ να το δω ακόμα!! Ελπίζω να το δω όμως σήμερα ή μέχρι Πέμπτη το αργότερο. Χαίρομαι πάντως που είναι καθολικός ο ενθουσιασμός από το τελευταίο επεισόδιο, γιατί το φοβόμουν λίγο το trailer που υποσχόταν πολλά.
HliasMclaren Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 σε ένα σημείο πριν τον κανονίσει ο Ντεξ... του λέει "its all over"... δες και το βίντεο που πόσταρα πιο πάνω να δεις ότι όντως ο Trinity την έφαγε... that sun of a b...!!! Δεν το χα παρατηρησει αυτο!Μαλλον λεω βλακειες τοτε και οντως η Ριτα την εκανε! Εξακολουθει παντως να μου φαινεται πολυ cool η αντιδραση του Ντεξ! Σε αντιθεση με αυτα που ελεγε πριν παει σπιτι για τη Ριτα και την οικογενεια! Επισης, επιτελους μετα απο πολλους αντιπαλους και ιδιαιτερα μετα τον Σαντσες και τον μαυρο αστυνομικο στη 2η σαιζον(δεν θυμαμαι το ονομα του) καταφερνει καποιος αντιπαλος του να τον "τραυματισει" αφου ολους του προηγουμενους τους εφαγε τελικα χωρις ιδιαιτερες απωλειες. Παρ' ολ' αυτα ξενερωσα λιγο που την εφαγαν γιατι παρολο που ηταν σπαστικη ηταν ωραια γκομενα!!
Land_Of_Banania Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δεν αποκλείεται να μην σταματήσουμε να τη βλέπουμε σαν ηθοποιό πάντως. Εμένα θα μου κόλλαγε πολύ να την φαντάζεται όπως φαντάζεται τον πατέρα του τόσο καιρό. Και θα κόλλαγε να υποστηρίζουν αντίθετες γνώμες στο μυαλό του ντέξτερ. Επίσης θα είναι άλλο ένα βήμα προς την ολοκληρωτική τρέλα. Εγώ πάντως πιστεύω θα αποκαλυφθεί ο ντέξτερ, τουλάχιστον στην Deb στη νέα season. Όλα προς τα εκεί δείχνουν.
inSync Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δεν αποκλείεται να μην σταματήσουμε να τη βλέπουμε σαν ηθοποιό πάντως. Εμένα θα μου κόλλαγε πολύ να την φαντάζεται όπως φαντάζεται τον πατέρα του τόσο καιρό. Και θα κόλλαγε να υποστηρίζουν αντίθετες γνώμες στο μυαλό του ντέξτερ. Επίσης θα είναι άλλο ένα βήμα προς την ολοκληρωτική τρέλα. Εγώ πάντως πιστεύω θα αποκαλυφθεί ο ντέξτερ, τουλάχιστον στην Deb στη νέα season. Όλα προς τα εκεί δείχνουν. Εγώ πιστεύω ότι ο επόμενος εχθρός που θα έχει να αντιμετωπίσει ο Dex στην 5η season θα είναι ο ίδιος του ο εαυτός (ο Dark Passenger)!!!
klainmaingr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Εντάξει... Εντάξει... Τι να πεί κανείς.. Τρομερό επεισόδιο και τρομερό φινάλε. Όπως είπε κάποιος παραπάνω έυκολο θα μπορούσε να είναι και series finale. Μετά απο κάτι τέτοιο πως άραγε θα γίνει ακόμα καλύτερη η επόμενη σεζόν; Τι να πείς.. Η σειρά δεν υπάρχει. Είναι απο άλλο κόσμο. Έγιναν τόσα πολλά πράγματα μέσα σε τόσο λίγο χρόνο... Μόνο με 2-3 facts απο αυτό το επεισόδιο μπορούν να κρατήσουν άνετα όλη την υπόλοιπη σεζόν. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι ποιός θα είναι ο αντίπαλος του ντέξ στην τελευταία σεζόν. Επίσης αν και σαν γεγονός η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική (δεν είμαι weirdo εννοώ σεναριακά), λίγο η απάθεια του ντέξτερ, λίγο το ήρεμο πρόσωπο της Ρίτα δεν μου έδωσαν την ένταση που θα μπορούσαν να μου δώσουν με αυτή τη σκηνή. Πάντως είναι λογικό απο έναν άνθρωπο χωρίς ουσιαστικά συναισθήματα να μην περιμένουμε τραγική αντίδραση σε κάτι τέτοιο... Λέτε να φέρουν τον πιο dark dexter στην επιφάνεια; Μακάρι γιατί ο οικογενειάρχης ήταν λίγο φλώρος.. Φαντάζομαι τέλος 5ης να είναι ο Ντέξ με τον γιό του στην εφηβεία και να σκοτώνουν μαζί... Fair enough. Επίσης φαντάζομαι ένα love story deb/masuka για κάποιο λόγο στο τέλος... Ο μόνος που έμεινε άκυρος είναι ο Qui(ee?)n. Πλέον μετά και απο το τέλος της christine είναι άχρηστος σαν χαρακτήρας(τι μωράκλα ρε #$$@ η christine)
Members gsarig Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Εντάξει... Εντάξει... Τι να πεί κανείς.. Τρομερό επεισόδιο και τρομερό φινάλε. Όπως είπε κάποιος παραπάνω έυκολο θα μπορούσε να είναι και series finale. Μετά απο κάτι τέτοιο πως άραγε θα γίνει ακόμα καλύτερη η επόμενη σεζόν; Τι να πείς.. Η σειρά δεν υπάρχει. Είναι απο άλλο κόσμο. Έγιναν τόσα πολλά πράγματα μέσα σε τόσο λίγο χρόνο... Μόνο με 2-3 facts απο αυτό το επεισόδιο μπορούν να κρατήσουν άνετα όλη την υπόλοιπη σεζόν. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι ποιός θα είναι ο αντίπαλος του ντέξ στην τελευταία σεζόν. Επίσης αν και σαν γεγονός η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική (δεν είμαι weirdo εννοώ σεναριακά), λίγο η απάθεια του ντέξτερ, λίγο το ήρεμο πρόσωπο της Ρίτα δεν μου έδωσαν την ένταση που θα μπορούσαν να μου δώσουν με αυτή τη σκηνή. Πάντως είναι λογικό απο έναν άνθρωπο χωρίς ουσιαστικά συναισθήματα να μην περιμένουμε τραγική αντίδραση σε κάτι τέτοιο... Λέτε να φέρουν τον πιο dark dexter στην επιφάνεια; Μακάρι γιατί ο οικογενειάρχης ήταν λίγο φλώρος.. Φαντάζομαι τέλος 5ης να είναι ο Ντέξ με τον γιό του στην εφηβεία και να σκοτώνουν μαζί... Fair enough. Επίσης φαντάζομαι ένα love story deb/masuka για κάποιο λόγο στο τέλος... Ο μόνος που έμεινε άκυρος είναι ο Qui(ee?)n. Πλέον μετά και απο το τέλος της christine είναι άχρηστος σαν χαρακτήρας(τι μωράκλα ρε #$$@ η christine) Όχι ρε συ και Deb - Masuka. Θα ήταν πιο ανατριχιαστικό κι από το θάνατο της ρίτας (βέβαια, από την άλλη, θα είχε πλάκα το βρισίδι που θα έριχναν στις προσωπικές τους στιγμές). Εγώ, όπως έχω ξαναγράψει, πιστεύω πως η Deb θα τα βρει με τον Quinn, μιας και έχουν το κοινό ότι οι πρώην τους έχουν υπάρξει δολοφόνοι (άσε που με το που τον είδα τον Quinn να εμφανίζεται από την 3η σαιζόν αν θυμάμαι καλά, κατευθείαν το μυαλό μου πήγε σε ειδύλλιο με τη Deb - άλλο που ακόμα δεν έχω επιβεβαιωθεί ) Πάντως έχουν μείνει πολλά ανοιχτά θέματα. Π.χ. ένα από αυτά είναι το πώς θα δικαιολογήσει ο Dexter τη σχέση του με τον Trinity, μιας και η οικογένεια του Trinity τον γνωρίζει και αποκλείεται να μην αναφέρουν κάτι στην κατάθεσή τους. Επίσης, η Deb φαντάζομαι πως κάποια στιγμή θα μάθει πώς πέθανε η μάνα του Dexter και ότι ο ίδιος κι ο αδερφός του ήταν μάρτυρες του γεγονότος. Γενικά συμφωνώ με κάποιον που έγραψε πως στην επόμενη σαιζόν η Deb θα μάθει για την σκοτεινή πλευρά του Dexter και ίσως και για τον ρόλο του Χάρι στη διαμόρφωσή της. Όσο για τον Dexter, δύο πράγματα πιστεύω πως μπορεί να συμβούν: ή θα προσπαθήσει να καταπιέσει τον σκοτεινό του εαυτό, τώρα που είναι χήρος με τρία παιδιά (σε κάποια φάση αν θυμάμαι καλά άφησε να εννοηθεί πως δεν θέλει να συνεχίσει τους σκοτωμούς και πως θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένειά του) ή, με το θάνατο της ρίτας, θα επανέλθει ξανά στον παλιό εαυτό της πρώτης σαιζόν. Πιο πιθανό βέβαια πιστεύω πως είναι το πρώτο, μιας και δεν πρόκειται να αφήσει στη μοίρα τους τα παιδιά, ειδικά τώρα που νιώθει και τύψεις για αυτό που τους συνέβη...
Chrisxxx Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 γιατί σας εκπλήσει η αντίδραση του Dexter στο θανατο της Μιρλας; η Ρίτα ήταν το καταφύγιο του ώστε να αισθάνεται ότι είναι "φυσιολογικός" ανθρωπος.. Ουσιαστικά δεν έτρεφε κάποια ιδιαιτερα συναισθήματα για την ίδια αλλά για αυτά που του πρόσφερε (οικογενεια και μια φυσιολογική ζωη).. Με το θάνατο της έχασε απλώς καποια που συμπαθούσε αλλά ταυτόχρονα ένιωσε ότι έχασε το καταφύγιο του, το στήριγμα του.. Ταυτόχρονα βλέποντας το γιο του στην ιδια ακριβώς θέση με τον ίδιο ένιωσε ότι αρχίζει ενας νέος κύκλος ενώ παράλληλα υπάρχει ο κίνδυνος ο γιος του να γίνει μοιάσει στον πατέρα του. Λογικά στην επόμενη σεζον δεν θα υπάρχει κάποιο κυνήγι δολοφώνου αλλά θα έχει να κάνει με την συναισθηματική κατάσταση του Dexter και το μεγάλωμα των παιδιων.. Κάτι θα παιχτει με την αδερφή του σίγουρα..
The_Judas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Ωραίο φινάλε της 4ης σεζόν. Εγώ πάντως δεν είδα καμία απάθεια απο την πλευρά του Ντέξτερ... πιο πολύ συγκλονισμένος μου φάνηκε. Είχε και το παιδί δίπλα που έπρεπε να το ηρεμήσει. Θέλω να δω πολύ πως θα τα βγάλει πέρα ο Ντεξτερ με 3 παιδιά στην επόμενη σεζόν Θα είναι λίγο περίεργο. Δεν θα μπορεί να λείπει 15 ώρες την ημέρα απο το σπίτι.
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μόλις το είδα κι εγώ. Η σειρά έχει χτυπήσει peak. Τέλειο το τελευταίο επεισόδιο. Τα τελευταία 5 λεπτά δεν τα περίμενα καθόλου. Απίστευτο επεισόδιο.
Chupacabra Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Κατά την προσωπική μου άποψη, η 4η σεζόν ήταν καλύτερη όλων, ακόμα και από την πρώτη...ερμηνείες ηθοποιών, καλύτερος villain (με τεράστια διαφορά), ο πιο "βαθύς" Dexter από άποψη συναισθημάτων. Για το τελευταίο επεισόδιο απλά δεν έχω λόγια, ο Χριστός και η Παναγία...
klainmaingr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Όχι ρε συ και Deb - Masuka. Θα ήταν πιο ανατριχιαστικό κι από το θάνατο της ρίτας (βέβαια, από την άλλη, θα είχε πλάκα το βρισίδι που θα έριχναν στις προσωπικές τους στιγμές). Εγώ, όπως έχω ξαναγράψει, πιστεύω πως η Deb θα τα βρει με τον Quinn, μιας και έχουν το κοινό ότι οι πρώην τους έχουν υπάρξει δολοφόνοι (άσε που με το που τον είδα τον Quinn να εμφανίζεται από την 3η σαιζόν αν θυμάμαι καλά, κατευθείαν το μυαλό μου πήγε σε ειδύλλιο με τη Deb - άλλο που ακόμα δεν έχω επιβεβαιωθεί ) Πάντως έχουν μείνει πολλά ανοιχτά θέματα. Π.χ. ένα από αυτά είναι το πώς θα δικαιολογήσει ο Dexter τη σχέση του με τον Trinity, μιας και η οικογένεια του Trinity τον γνωρίζει και αποκλείεται να μην αναφέρουν κάτι στην κατάθεσή τους. Ε ναί, αλλά... Η σειρά μόνο προβλεπόμενη δεν είναι μέχρι τώρα. Δεν ξέρω κάτι εκεί στη σκηνή που έδειχνε το τραύμα της η ντέμπ μου έβγαλε αυτό το feeling. Ο Quinn εκτός του οτι είναι ανύπαρκτος είναι και ο θεωρητικά πρώτος μνηστήρας της ντέμπ. Αλλα εντάξει πολύ αδιάφορο ζευγάρι. Μονόχνωτοι τύποι και οι δύο. Ενώ το περίεργο ζευγάρι που λέω ίσως βγάλει κ αρκετό γέλιο σε φάσεις. Ο trinity ΔΕΝ μου άρεσε σαν χαρακτήρας και γενικά δεν τον συγκρίνω σε καμία περίπτωση με τον icetruckkiller. Καμία επαφή όμως. Ο τρίνιτυ ήταν ερασιτέχνης μπροστά στον πρώτο. Τα θέματα που λές είναι όντως ανοιχτά και λογικά μισή σεζόν θα φύγει έτσι. Η Ντέμπ σίγουρα θα τον χαμπαριάσει πλεόν. Έχει όλα τα στοιχεία και το μόνο που μένει είναι μια σπίθα που έυκολα θα δωθεί με όλο αυτό το reborn in blood/τι διάολο κάνει ο ντέξ με τον τρίνιτυ thing.. Θα δούμε... Μπράβο τους πάντως..
Chupacabra Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Ο Trinity ερασιτέχνης !? Ο τύπος σκότωνε για 30 χρόνια χωρίς να τον καταλάβουν...άσε που αποδείχτηκε πολύ πιο απρόβλεπτος και επικίνδυνος, αφού ήταν ο μόνος που έκανε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ζημιά. Τέλος πάντων, ο καθένας έχει τις συμπάθειές του Ο Trinity περισσότερο μου άρεσε λόγω του καταπληκτικού ηθοποιού που τον υποδύθηκε, ο οποίος έχει ένα background παραπάνω σαν συνολική καριέρα...o icetruck killer μου φάνηκε "λίγος", ίσως όμως να μην τον εκτίμησα εγώ καλά.
Cygnus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Συμφωνώ απόλυτα για Trinity..Μακράν ο καλύτερος "αντίπαλος" του Dexter και πολύ καλός ο John Lithgow στον ρόλο του. Μακάρι να τον είχαμε και στην επόμενη σεζόν. Όχι ότι θα μου άρεσε η διαιώνιση της ιστορίας, αλλά τέτοιες ερμηνείες χαίρεσαι να τις βλέπεις.
john1987 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Επιτελους το ειδα Οντως αν κατσεις να το σκεφτεις ειναι απιστευτο επεισοδιο.Δεν ξερω αλλα δε με αφησε τοσο μαλακα το τελος αλλα λιγο μετα που το σκεφτηκα τι ειχε γινει το συνειδητοποιησα.Ισως γιατι το εδωσε απλα ο σκηνοθετης ισως επειδη ειχα ακουσει γαι twist.Ισως επειδη μου την εσπαγε απιστευτα η Ριτα αλλα μετα συνειδητοποιησα το κοστος για τον Dex.Παντως την αγαπαγε τι Ριτα οτι και να λετε Καταρχας,η ειδοποιος διαφορα με το κλασικο τελος ειναι οτι ο Ντεξτερ τον σκοτωσε ΠΡΙΝ μαθει για τη Ριτα.Δηλαδη διαδεχονται η μια την αλλη ακραιες συναισθηματικες/ψυχολογικες καταστασεις. Οντως ο Dexter φανηκε λιγο cool στη σκηνη στο τελος αλλα ισως προειχε να παρει το παιδι του μακρια απο το σκηνικο. Οι σεναριογραφοι παντως δινουν ρεστα,φοβερες ιδεες.Το μεγαλο ερωτηματικο ειναι πως θα διαχειριστουν το σεναριο?Ο Dexter θα γινει ξανα σκοτεινος?Για μενα η κορυφωση της σειρας θα ειναι οταν (αν) το μαθει η Deb. Επισης δεν ειδα να λετε για τον σκηνοθετη.Εχετε προσεξει τα φοβερα πλανα? +στον διττης σημασιας διαλογο που ειχε ο ντεξ με τον τρινιτυ +στην ερμηνεια του ηθοποιου που ηταν καθηλωτικη Ελπιζω να συνεχισει ετσι η σειρα,που οπως εχουμε συμφωνησει ολοι,σεβεται πραγματικα το θεατη της και δεν ξεχειλωνει καταστασεις και χαρακτηρες.
sheik Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Αν κατι περασε στο "ντουκου" ηταν μοναχα το στορυ με την Ντεμπ που ανακαλυψε τη σχεση Ντεξτερ-Μπραιαν. Περιμενα περισσοτερα απο αυτο, πιο πολυ ενταση, συναισθημα και wtf αντιδραση απο την -απιστευτη- Ντεμπ. Αλλα βεβαια ολα εκμηδενιστηκαν απο την τελευταια σκηνη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.