Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 μόλις το τελείωσα κι εγώ...και έχω να πω μονάχα ενα ατελείωτο,απερίγραπτο WTF... οοοοοο Σουλτάν!
patrickdrd Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 μόλις το είδα κι εγώ, ότι κ να πουμε είναι λίγο, όταν μας τέλειωσε ο τριάδας, κοιτάω το χρόνο κ είχε άλλα 5 ολόκληρα λεπτά, λέω τι γίνεται τώρα, τι θα μας δείξει άραγε; περίμενα το κλασσικό "η ζωή συνεχίζεται", έλα όμως που ... πακέτο γμτ, έλεος, στεναχωρήθηκα προσωπικά, συγκλονίστηκα εντάξει δεν ήταν κ ο πιο συμπαθής χαρακτήρας για κάποιους, αλλά έτσι δεν είναι πάνω κάτω όλες οι γυναίκες; κάποια στιγμή θα στην σπάσουν, αλλά τον αγαπούσε, όπως την αγαπήσαμε κι εμείς τόσες σεζόν εντυπωσιακό πάντως το φινάλε, είναι αυτό που λέμε αφήνει έντονα συναισθήματα σίγουρα
sheik Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Πω ρε φιλε τι φιναλε ηταν αυτο!!!! Εχω ανατριχιασει ολοκληρος, δε μπορω να μιλησω.....να συνελθω πρωτα.
john1987 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Λυπηθειτε με ρε μλκες που θα το δω αυριο το βραδυ! Πειτε οτι ειναι αισχρο ελλεεινο!!
revvok Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Λυπηθειτε με ρε μλκες που θα το δω αυριο το βραδυ! Πειτε οτι ειναι αισχρο ελλεεινο!! Μπα δεν παίζει ΜΗΝ κάνεις το λάθος και δεις spoiler!!! Μόλις το δα και δεν έχω λόγια... Έβλεπα το σχόλια απ το απόγευμα και είχα ετοιμαστεί για κάτι δυνατό, είχε περάσει απ το μυαλό μου κάθε πιθανή ανατροπή, αλλά αυτό με τίποτα...ούτε ακόμα και όταν πλησίαζε στο τέλος και όλα φαίνονταν νορμάλ,ενώ ήξερα ότι κάτι λογικά θα συμβεί.. τίποτα..απλά RESPECT!!
Members gsarig Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Εκεί που πάω στη σελίδα μου στο twitter, βλέπω ότι έχω νέο follower (προσοχή, το link που ακολουθεί περιέχει πιθανό spoiler στο url του και τεράστιο spoiler αν το ακολουθήσετε): (το πρώτο spoiler είναι πάντα προφυλακτικό) http://twitter.com/Rita_Morgan
Kasrith Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Ρε δεν υπαρχει... Εχω κατα συγκλονιστει με το ΕΠΙΚΟ φιναλε. Δεν νομιζω να εχω παθει τετοια ζημια ξανα με σειρα. Παρα πολυ μπραβο τους... Σκηηνοθετες, δημιουργοι, ηθοποιοι... Ολοι τους. Ειναι ακριβως οτι εχετε πει οι προηγουμενοι. Δεν λεω που και γιατι αλλα καπου ολα δενουν και σου βγαζουν μια συνεχεια, μια χαρα, μια λυπη, μια δικαιωσυνη, μια αδικια..... να κλείσει μεν τη σαιζόν χωρίς ουσιαστικό cliffhanger (αφού το κεφάλαιο Trinity έκλεισε), αλλά να σε κάνει ταυτόχρονα να μην κρατιέσαι για τη συνέχεια Δεν μπορω να συμπληρωσω κατι παραπανω... Πως να το κανω αλλωστε, ακομα να συνελθω.... Εκεί που πάω στη σελίδα μου στο twitter, βλέπω ότι έχω νέο follower (προσοχή, το link που ακολουθεί περιέχει πιθανό spoiler στο url του και τεράστιο spoiler αν το ακολουθήσετε): (το πρώτο spoiler είναι πάντα προφυλακτικό) http://twitter.com/Rita_Morgan ΕΛΕΟΣ :lol:
chill Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Αναρωτιέμαι τι θα γίνει με τον θάνατο της Ρίτα. Δεν δημιουργούνται ερωτηματικά? Εφόσον ο trinity ήταν τελετουργικός τύπος δεν θα αναρωτηθούν όλοι γιατί επέλεξε να σκοτώσει την γυναίκα του dexter? Η deby εφόσον την ίδια μέρα του είπε τι έγινε με την μητέρα του δεν θα πιστέψει ότι μπορεί ο dexter να είναι τελικά υπεύθυνος για το φονικό? Και ο Μασούκα που είδε το φιλάκι με τον γείτονα δύσκολο να τον κατηγορήσει και αυτός? Πάντως Δεν άντεχα άλλο Rita για να είμαι ειλικρινής . "Oh dexter", "ah dexter", "mmm dexter" επιτέλους STFU BITCH
inSync Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μόνο για όσους έχουν δει το φινάλε της σεζόν: (έχει spoilers) http://www.sho.com/site/video/brightcove/series/home.do Dex - Trinity συζητούν την 4η σεζόν
HliasMclaren Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Φοβερο το επεισοδιο.Ωστοσο εγω πιστευω οτι δεν πεθανε αυτη αλλα το φανταζεται ο Dexter.Επισης, ειτε πεθανε ειτε οχι, μου φανηκε λιγο απαθης ο Dex. Λιγο στον κοσμο του να το πω, λιγο επικεντρωμενος στο "reborn in blood" να το πω, παντως δε μου φανηκε και πολυ συγκλονισμενος που ειδε τη Ριτα στη μπανιερα. Επισης, δε μας λεει καπου οτι την εφαγε ο Αρθουρ.
inSync Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Φοβερο το επεισοδιο.Ωστοσο εγω πιστευω οτι δεν πεθανε αυτη αλλα το φανταζεται ο Dexter.Επισης, ειτε πεθανε ειτε οχι, μου φανηκε λιγο απαθης ο Dex. Λιγο στον κοσμο του να το πω, λιγο επικεντρωμενος στο "reborn in blood" να το πω, παντως δε μου φανηκε και πολυ συγκλονισμενος που ειδε τη Ριτα στη μπανιερα. Επισης, δε μας λεει καπου οτι την εφαγε ο Αρθουρ. σε ένα σημείο πριν τον κανονίσει ο Ντεξ... του λέει "its all over"... δες και το βίντεο που πόσταρα πιο πάνω να δεις ότι όντως ο Trinity την έφαγε... that sun of a b...!!!
Dark_son20 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Εφόσον ο trinity ήταν τελετουργικός τύπος δεν θα αναρωτηθούν όλοι γιατί επέλεξε να σκοτώσει την γυναίκα του dexter? αγοράκι στο μπετό -> γυναικα στη μπανιέρα -> γυναικα από ταράτσα -> ξυλοδαρμός άνδρα είναι ήδη στην σωστή τελετουργία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.