Προς το περιεχόμενο

The Official Dexter Season 4 topic

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
μόλις το τελείωσα κι εγώ...και έχω να πω μονάχα ενα ατελείωτο,απερίγραπτο WTF...

οοοοοο Σουλτάν! :P

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μόλις το είδα κι εγώ, ότι κ να πουμε είναι λίγο,

όταν μας τέλειωσε ο τριάδας, κοιτάω το χρόνο κ είχε άλλα 5 ολόκληρα λεπτά, λέω τι γίνεται τώρα,

τι θα μας δείξει άραγε; περίμενα το κλασσικό "η ζωή συνεχίζεται", έλα όμως που ... πακέτο γμτ,

έλεος, στεναχωρήθηκα προσωπικά, συγκλονίστηκα :cry: εντάξει δεν ήταν κ ο πιο συμπαθής χαρακτήρας για κάποιους,

αλλά έτσι δεν είναι πάνω κάτω όλες οι γυναίκες; κάποια στιγμή θα στην σπάσουν,

αλλά τον αγαπούσε, όπως την αγαπήσαμε κι εμείς τόσες σεζόν :cry:

εντυπωσιακό πάντως το φινάλε, είναι αυτό που λέμε αφήνει έντονα συναισθήματα σίγουρα

Δημοσ.

Πω ρε φιλε τι φιναλε ηταν αυτο!!!!

Εχω ανατριχιασει ολοκληρος, δε μπορω να μιλησω.....να συνελθω πρωτα.

Δημοσ.
Λυπηθειτε με ρε μλκες που θα το δω αυριο το βραδυ!

Πειτε οτι ειναι αισχρο ελλεεινο!!

Μπα δεν παίζει:P

ΜΗΝ κάνεις το λάθος και δεις spoiler!!!

Μόλις το δα και δεν έχω λόγια...

Έβλεπα το σχόλια απ το απόγευμα και είχα ετοιμαστεί για κάτι δυνατό, είχε περάσει απ το μυαλό μου κάθε πιθανή ανατροπή, αλλά αυτό με τίποτα...ούτε ακόμα και όταν πλησίαζε στο τέλος και όλα φαίνονταν νορμάλ,ενώ ήξερα ότι κάτι λογικά θα συμβεί..

τίποτα..απλά RESPECT!!

• Members
Δημοσ.

Εκεί που πάω στη σελίδα μου στο twitter, βλέπω ότι έχω νέο follower (προσοχή, το link που ακολουθεί περιέχει πιθανό spoiler στο url του και τεράστιο spoiler αν το ακολουθήσετε):

(το πρώτο spoiler είναι πάντα προφυλακτικό)

:lol:

Δημοσ.

Ρε δεν υπαρχει... Εχω κατα συγκλονιστει με το ΕΠΙΚΟ φιναλε. Δεν νομιζω να εχω παθει τετοια ζημια ξανα με σειρα.

Παρα πολυ μπραβο τους... Σκηηνοθετες, δημιουργοι, ηθοποιοι... Ολοι τους.

Ειναι ακριβως οτι εχετε πει οι προηγουμενοι.

Δεν λεω που και γιατι αλλα καπου ολα δενουν και σου βγαζουν μια συνεχεια, μια χαρα, μια λυπη, μια δικαιωσυνη, μια αδικια.....

να κλείσει μεν τη σαιζόν χωρίς ουσιαστικό cliffhanger (αφού το κεφάλαιο Trinity έκλεισε), αλλά να σε κάνει ταυτόχρονα να μην κρατιέσαι για τη συνέχεια

Δεν μπορω να συμπληρωσω κατι παραπανω... Πως να το κανω αλλωστε, ακομα να συνελθω....

Εκεί που πάω στη σελίδα μου στο twitter, βλέπω ότι έχω νέο follower (προσοχή, το link που ακολουθεί περιέχει πιθανό spoiler στο url του και τεράστιο spoiler αν το ακολουθήσετε):

(το πρώτο spoiler είναι πάντα προφυλακτικό)

:lol:

ΕΛΕΟΣ :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι

τι θα γίνει με τον θάνατο της Ρίτα. Δεν δημιουργούνται ερωτηματικά? Εφόσον ο trinity ήταν τελετουργικός τύπος δεν θα αναρωτηθούν όλοι γιατί επέλεξε να σκοτώσει την γυναίκα του dexter? Η deby εφόσον την ίδια μέρα του είπε τι έγινε με την μητέρα του δεν θα πιστέψει ότι μπορεί ο dexter να είναι τελικά υπεύθυνος για το φονικό? Και ο Μασούκα που είδε το φιλάκι με τον γείτονα δύσκολο να τον κατηγορήσει και αυτός?

Πάντως

Δεν άντεχα άλλο Rita για να είμαι ειλικρινής :lol:. "Oh dexter", "ah dexter", "mmm dexter" επιτέλους STFU BITCH :devil:

Δημοσ.

Φοβερο το επεισοδιο.Ωστοσο εγω πιστευω οτι δεν πεθανε αυτη αλλα το φανταζεται ο Dexter.Επισης, ειτε πεθανε ειτε οχι, μου φανηκε λιγο απαθης ο Dex. Λιγο στον κοσμο του να το πω, λιγο επικεντρωμενος στο "reborn in blood" να το πω, παντως δε μου φανηκε και πολυ συγκλονισμενος που ειδε τη Ριτα στη μπανιερα. Επισης, δε μας λεει καπου οτι την εφαγε ο Αρθουρ.

Δημοσ.

Φοβερο το επεισοδιο.Ωστοσο εγω πιστευω οτι δεν πεθανε αυτη αλλα το φανταζεται ο Dexter.Επισης, ειτε πεθανε ειτε οχι, μου φανηκε λιγο απαθης ο Dex. Λιγο στον κοσμο του να το πω, λιγο επικεντρωμενος στο "reborn in blood" να το πω, παντως δε μου φανηκε και πολυ συγκλονισμενος που ειδε τη Ριτα στη μπανιερα. Επισης, δε μας λεει καπου οτι την εφαγε ο Αρθουρ.

σε ένα σημείο πριν τον κανονίσει ο Ντεξ... του λέει "its all over"... δες και το βίντεο που πόσταρα πιο πάνω να δεις ότι όντως ο Trinity την έφαγε... that sun of a b...!!!

Δημοσ.

Εφόσον ο trinity ήταν τελετουργικός τύπος δεν θα αναρωτηθούν όλοι γιατί επέλεξε να σκοτώσει την γυναίκα του dexter?

αγοράκι στο μπετό -> γυναικα στη μπανιέρα -> γυναικα από ταράτσα -> ξυλοδαρμός άνδρα

είναι ήδη στην σωστή τελετουργία

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...