Προς το περιεχόμενο

The Official Dexter Season 4 topic

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακράν το καλύτερο Dexter επεισόδιο ever... και μακράν ένα από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς που έχω δει.....

Τα λόγια περιττεύουν...................

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

Αν και δεν αποκαλύπτω κάτι ουσιαστικό, τα βάζω σε διπλό spoiler για όσους θέλουν να μείνουν τελείως ανυποψίαστοι, αλλά και για αυτούς που τα ανοίγουν κατά λάθος :P

επιτέλους,

οι πράξεις του Dexter έχουν συνέπειες

ανυπομονώ να δω πώς θα εξελιχθεί ο χαρακτήρας του στην επόμενη σαιζόν μετά τα όσα συνέβησαν

και μετά το τέλος της σαιζόν μπορώ να πω με βεβαιότητα πια πως ενώ βρίσκω ότι είχε τραβηγμένο σενάριο σε αρκετά σημεία, είναι με διαφορά η αγαπημένη μου μετά την πρώτη.

ίσως και γιατί τα γεγονότα στο τέλος συνδέονται με την πρώτη σαιζόν και μοιάζουν σαν να ολοκληρώνουν έναν κύκλο.

Δεν ξέρω, αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα, οι φόβοι μας για χάπι-εντ στο τέλος της σειράς μάλλον διαψεύδονται (ευτυχώς).

Άσε που στην επόμενη σαιζόν η Deb θα αρχίσει ίσως να ανακαλύπτει τη σκοτεινή φύση του Dexter...

Δημοσ.

εχω παθει τραμπακουλο, εχω ανακατευτει, σοκαριστει, μαγευτει, ειδα για αλλη μια φορα το προσωπο της τελειοτητας!!! Να σαι καλα ντεξτερ (η σειρα), διοτι δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανεις αυτο. Αναλυση αργοτερα, να συνελθω πρωτα. Απλα οτι ηταν καθηλωτικο επεισοδειο, νομιζα οτι το εβλεπα 3 ωρες και οτι

δακρυσα καμποσες φορες απο την ενταση και καπου απο την συγκινηση! Αυτο το εχω ξαναπαθει μονο στο the shield σε ενα συγκεκριμενο επεισοδειο. Οταν ειχαν ριξει την χειροβομβιδα στον λεμ. Εκει βγηκε η ενταση μιας ολοκληρης πορειας, ετων ολοκληρων, και το ιδιο γινεται και εδω. Δεν λεω που και γιατι αλλα καπου ολα δενουν και σου βγαζουν μια συνεχεια, μια χαρα, μια λυπη, μια δικαιωσυνη, μια αδικια.....

Επισης ο μασουκα πεταξε μια κορυφαια ατακα στον μπατιστα, you have a big "but" on your face. Σημενει εχεις μια εκφραση που λεει ενα "ΑΛΛΑ...." αλλα μπορει και να ενοηθει οτι εχεις μια μουρη σαν κωλο λοοοοολ και οταν το πε ο μασουκα ο μπατιστα το πηρε καπως ετσι για 2 δευτερολεπτα λοοολ

Η σειρα ειναι ποιημα παιδια, το επεισοδειο ηταν ποιημα

• Members
Δημοσ.

και να συμπληρώσω πως κατάφερε με πολύ ωραίο τρόπο

να κλείσει μεν τη σαιζόν χωρίς ουσιαστικό cliffhanger (αφού το κεφάλαιο Trinity έκλεισε), αλλά να σε κάνει ταυτόχρονα να μην κρατιέσαι για τη συνέχεια

Δημοσ.

Η σειρά μετά από αυτό το season finale ανέβηκε πάλι αυτό το μικρό σκαλοπάτι που είχε κατέβει πέρυσι (μετά από τις αριστουργηματικές 1η και 2η σεζόν) συν άλλα δύο.

Reborn in Blood.

Μέχρι και Series Finale θα μπορούσε να είναι το χτεσινό...

Δημοσ.

Αν και η season γενικά είχε κάποια κενά,για μένα ο dexter είναι ότι καλύτερο έχω δει και από άποψη story-σκηνοθεσίας αλλά και ηθοποιών,ειδικά ο Τριάδας έδωσε ρέστα.Κρατούσε ψηλά το επίπεδο ακόμα και στα χλιαρά πρώτα επεισόδια.

Όσον αφορά το συγκλονιστικό finale

To ότι θα στεναχωριόμουν που μας άφησε η missΜίρλα ούτε που το φανταζόμουν(υπήρξαν στιγμές που το ήλπιζα:P).Και δεν στεναχωρήθηκα γιατί θα μου λείψει ο χαρακτήρας αλλά κυρίως επειδή είναι πολύ σημαντική για τον Ντεξτερ και για έναν περίεργο λόγο ήταν τέλεια γι'άυτόν.

Ποιος περιμένει τώρα μέχρι τον Σεπτέμβρη; :/

Δημοσ.

Στεναχωρήθηκα ρε. Σίγουρα, έσπαγε μπάλες τις περισσότερες φορές αλλά wtf. Όπως και να έχει, η σειρά δεν απογοητεύει.

Δημοσ.

Απιστευτη σκηνη...Ο γιος του Dex μεσα στα αιματα....

Απορια.Ποτε την εφαγε?Ενω ειχε τον Dex κρυμμενο στο πορπαγκαζ?

Δημοσ.

Spoiler alert!!!

και πανω που νομιζα οτι τελειωσε με happy end και διαψευτηκαν ολες οι πιθανες θεωριες που ειχα σκεφτει σου πεταει αυτο το επικο φιναλε

Εγω παντως στεναχωρηθηκα :(

Τωρα πως θα την παλεψει ο Ντεξτερ με 3 παιδια? :P

• Members
Δημοσ.

Στην προσπάθεια τους όμως να μην ψιλιαστούμε τι θα γίνει φτάσανε κάπως στο άλλο άκρο και μου φάνηκε ελαφρώς αψυχολόγητο.

Ίσως να έγινε με όχι τόσο κομψό τρόπο για χάρη του εντυπωσιακού φινάλε, αλλά πιστεύω πως ήταν απαραίτητο να πληρώσει στο τέλος ο Dexter κάποιο τίμημα για όλη τη φετινή απροσεξία του.

Επίσης, δεν μου φαίνεται και τόσο τραβηγμένο σαν εξέλιξη, μιας και ο Trinity έμαθε την πραγματική ταυτότητα του Dexter και καθώς είδαμε πως είναι αρκετά οξύθυμος χαρακτήρας, δεν ήταν τόσο άκυρο το ότι πριν εξαφανιστεί θέλησε να τον εκδικηθεί

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...