Land_Of_Banania Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 μόλις το είδα κι εγώ, μάπα θα το χαρακτήριζα προσωπικά,πέρα από πρόλογος για το τελευταίο δεν είχε να προσφέρει τίποτα άλλο πιστεύω ας βάλουν κανα τριωρο στο φινάλε που είπε κι ο φίλος παραπάνω να γουστάρουμε Θα συμφωνήσω. Όσοι είχαμε δει το trailer δεν είδαμε τίποτα ουσιαστικό καινούριο. Παρόλα αυτά πιστεύω κι εγώ πως με το φινάλε θα μας αφήσουν σε αναμένα κάρβουνα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει εδώ? Γιατί μου είπαν πρόσφατα πως μπορεί να είναι η τελευταία season αυτή που βλέπουμε. Αν και προσωπικά δε μου φαίνεται πολύ πιθανό.
Kasrith Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 μόλις το είδα κι εγώ, μάπα θα το χαρακτήριζα προσωπικά,πέρα από πρόλογος για το τελευταίο δεν είχε να προσφέρει τίποτα άλλο πιστεύω ας βάλουν κανα τριωρο στο φινάλε που είπε κι ο φίλος παραπάνω να γουστάρουμε Οχι και μαπα ρε παιδια, μην τρελαθουμε τελειως. Ο μονος λογος που δεν το βαζουμε στο ιδιο ραφι με 9 + 10 ειναι επειδη το preview μας την χαλασε την δουλεια. Ηταν πολυ καλο και δυνατο επισοδειο, θα συμφωνησω με τον φιλο john1987, τα σπασε Btw, δεν νομιζω να το εχω ξαναναφερει, αλλα πιστευω πως ο John Lithgow ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ για τον ρολο του Arthur. Οταν ειδα το πρωτο επισοδειο της σεζον, δεν ενθουσιαστηκα με τον σιγκεκριμενο, γιατι δεν μαρεσε καθολου το 3rd Rock From The Sun. Τελικα ομως, εχω παθει πλακα.
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μετά την τελευταία σκηνή και το βλέμμα του Dex νομίζω πως η Ρίτα θα πλύνει σκατωμένα σώβρακα και αυτήν την εβδομάδα με την διαφορά ότι δεν θα ανήκουν όλα στον Χάρισον χα χα χα χα χα χα!!!!
seishirosakura Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Άσχετο μεν, αλλά ξέρουμε τίποτα για πέμπτη σεζόν;
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Άσχετο μεν, αλλά ξέρουμε τίποτα για πέμπτη σεζόν; Η σειρά έχει ήδη ανανεωθεί (από την τρίτη της season) και για πέμπτο κύκλο. Που θα ξεκινήσει από Σεπτέμβρη 2010 ως συνήθως.
john1987 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Ε εννοειται ρε παιδια ειναι δυνατον να σταματαγε εδω? Παντως ειναι η μονη σειρα των τελευταιων ετων που και για τα πιο μετρια της επεισοδια βλεπονται ανετα,κραταει υψηλο επιπεδο και δεν ξεφτιλιζει χαρακτηρες και πλοκη για φθηνο εντυπωσιασμο.
patrickdrd Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 το θέμα είναι βέβαια, την επόμενη βδομάδα που θα τελειώσει, θα πρέπει να ανοίξουμε ένα θέμα για την σειρά-"αντικαταστάτη", αν υπάρχει δηλαδή κάτι παρεμφερές να τον αντικαταστήσουμε μέχρι το φθινόπωρο, π.χ. εγώ βλέπω και heroes βέβαια κι έχω μείνει κανα season πίσω, αλλά είπα μήπως ....
Members gsarig Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 το θέμα είναι βέβαια, την επόμενη βδομάδα που θα τελειώσει,θα πρέπει να ανοίξουμε ένα θέμα για την σειρά-"αντικαταστάτη", αν υπάρχει δηλαδή κάτι παρεμφερές να τον αντικαταστήσουμε μέχρι το φθινόπωρο, π.χ. εγώ βλέπω και heroes βέβαια κι έχω μείνει κανα season πίσω, αλλά είπα μήπως .... Ντροπή και μόνο που ανέφερες αυτή τη σειρά (Heroes) σε αυτό το thread!
finch Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 πολύ στο φλου δεν πέρασε το όλο θέμα με τον θάνατο 2 αθώων από λάθη του dexter? Περίμενα λίγο πιο πολύ επέκταση στο όλο θέμα, μιας και σε αυτή τη σεζόν έκανε πάρα πολλά λάθη σε σχέση με τις προηγούμενες, να τον βλέπουμε να τον τρώνε και λίγο οι τύψεις, κλπ κλπ γιατί προς το παρών η εντύπωση που μου έχει δώσει είναι σε φάση ok shit happens, πάμε παρακάτω.... θα μπορούσανε να είχανε κόψει κάτι από το τραγικότατο lovestory LaGuerta με τον Daniel Batista:p:p καλά τον γάμο τον αφήνω απλά ασχολίαστο... Γενικά καλούτσικο επεισόδιο, σαν εισαγωγή για το φινάλε το είδα... Επίσης για μερικούς που ρωτάνε για τον αν θα υπάρξει επόμενη σεζόν, είναι σίγουρο ότι θα γίνει και πέμπτη και επίσης κάπου διάβασα ότι ένας από τους παραγωγούς της σειράς είπε ότι πιθανότατα και ο Masuka θα έχει πιο μεγάλο ρόλο (μιας και πολύς κόσμος ζητάει περισσότερο Masuka) στην επόμενη σεζόν (μακάρι γιατί είναι απλά θεός)..
john1987 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Masuka for president! finch νομιζω οτι προεχει το να μην τον πιασουν τη συγκεκριμενη στιγμη παρα οτιδηποτε αλλο.
sheik Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Tι επεισοδιαρα, τι τελος, τι αγωνια, τι ΕΠΙΠΕΔΟ, η σειρα τα εχει μαμησει ολα φετος
inSync Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Damn... διασωληνώστε με και βάλτε με σε hybernation mode μέχρι την Δευτέρα!!!!!!!!!
seishirosakura Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Η σειρά έχει ήδη ανανεωθεί (από την τρίτη της season) και για πέμπτο κύκλο. Που θα ξεκινήσει από Σεπτέμβρη 2010 ως συνήθως. Μερσί. Άντε. Ένα έμεινε!
tzinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 το βρηκα καθηλωτικο αλλα και τσαπατσουλικο παραλληλα!! το επεισοδειο ηταν λιγο σε ντεξτερ mode, δηλαδη μερικες φορες εμοιαζε βιαστικο, μπερδεμενο και βολικο, αλλα οπως ειπα δεν αλλαζει και κατι, ηταν καθηλωτικο και ελπιζω σε ενα λιγο ποιο προσεγεμνο φιναλε. φοβερη σκηνη στον καθρεφτη. Επισης για οσους λενε οτι εχει περασει στο φλου τους σκοτομους των αθωον, δεν νομιζω το εχει αναφερει στους εσωτερικους διαλογους του τουλαχιστον 5 φορες και το εχει συνεχεια στο μυαλο του και τον τρωει, διοτι του χαλαει τον κωδικα και τον κανει ενα κοινο δολοφονο. Αλλα τι αλλο μπορει να κανει, να παραδοθει?? Αλλωστε ολα γινονται σε πολυ γρηγορους ρυθμους, ο ντεξ εχει χασει την μπαλα και ακομα ισως δεν εχει κατσει να μελετησει τι εκανε και που τον οδηγει.
nikosBruin Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Εξαιρετική και η τέταρτη χρονιά! Μάλλον η καλύτερη σειρά από αυτές που συνεχίζουν. Άλλωστε, όλες οι άλλες μου φαίνονται απογοητευτικές. Γενικά για τα τελευταία 4-5 χρόνια θα έβαζα στη πρώτη θέση το The Shield και μετά τον Dexter. Βέβαια, αν το σκαλίσουμε θα βρούμε προβληματάκια, για παράδειγμα 1. Με μια απλή ετικέτα τριγυρνάς παντού μέσα σε ένα αστυνομικό τμήμα; Και μάλιστα μόνος σου στις αίθουσες με τα στοιχεία για τον σιριαλ κιλερ; 2. Ο Τρίνιτι, ενώ ήξερε ότι βρήκαν την κόρη του και τον ψάχνουν, θα τολμούσε να μπει στο τμήμα; 3. Η κόρη που απογοητεύτηκε από τον πατέρα της γιατί δεν αποκάλυψε το όνομά του στην αστυνομικό πριν αυτοκτονήσει; 4. Στην πραγματική ζωή, αν η κόρη είχε αυτο-πυροβοληθεί ενώ ήταν μόνη με την Ντέμπρα, μάλλον την Ντέμπρα θα την έβαζαν κατευθείαν στο κρατητήριο (ύποπτη εκδίκησης). και πολλά ακόμη... Έστω κι έτσι: εξαιρετική σειρά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.