Members gsarig Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ενα με ξενερωσε ομως... Κοτζαμ Miami Metro PD ειναι αυτο, ασχολουνται με τοσους σεριαλ κιλερς χρονια τωρα.. Εχεις ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ lead σε μια υποθεση, εχεις βρει ενα ατομο που ειναι αμεση συγγενεια με τον δολοφονο σου, και αντι να προσπαθισεις καπως να παγιδευσεις τον δολοφονο παρακολουθοντας στενα το συγκεκριμενο ατομο, πας και την συλλαμβανεις κατευθειαν?? Ναι, κι εγώ το σκέφτηκα αυτό. Για την ακρίβεια, εμένα αυτό που μου φάνηκε "κάπως" το ότι μόλις η δημοσιογράφος άνοιξε την πόρτα είπε "dad" ή κάτι τέτοιο. Ξέροντας πως ο Trinity είναι συγγενής της, θα έπρεπε κάποιος να το συνδυάσει και να σκεφτεί ότι μάλλον εννοούσε τον Trinity, αφού από τη στιγμή που στράβωσε η δουλειά το πιθανότερο θα ήταν να περιμένει αυτόν, για να συνεννοηθούν για τα επόμενα βήματά τους.
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Από μια άποψη έχετε δίκιο, αλλά από την άλλη η Christine έχει κάνει ένα φόνο (και δη ενός πρώην αξιωματικού του FBI or sth),και παρ'ολίγον και της Deb. Θεωρείται επικίνδυνη. Δεν πιστεύω ότι η διαδικασία σε τέτοιες περιπτώσεις είναι "περιμένουμε για να την παγιδεύσουμε και να πιάσουμε το μεγαλύτερο ψάρι". Επιπρόσθετα, η Deb σχεδόν της είπε ότι την υποψιάζεται, και αυτή αργότερα το κατάλαβε από μόνη της, οπότε το όλο σχέδιο να την παρακολουθούν από μακριά χωρίς αυτή να είναι υποψιασμένη και όλα να βαίνουν φυσιολογικά πήγε περίπατο. Και όπως εμείς ξέρουμε (και ενδεχομένως να το υποθέτουν και απο την Miami Police), η Christine ήδη έχει ειδοποιήσει και τον πατέρα της πως η αστυνομία την υποπτεύεται. Και ακόμα, από όσο γνωρίζουν αυτοί, ο Trinity έχει κλείσει τον κύκλο του, οπότε θα μεσολαβήσει μεγάλο διάστημα μέχρι τον επόμενο. Ο χρόνος δεν τους πολυπιέζει και πιθανότατα περιμένουν να μάθουν σημαντικές πληροφορίες από ανάκριση της Christine και από έρευνα του γενεαλογικού της δένδρου, των τηλεφωνικών κλήσεων που έκανε/δέχτηκε κλπ. Γενικά η κατάσταση είναι έτσι κι αλλιώς game over για τον Trinity.
nikos21aek Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Και για τον Dexter επίσης. Αν ξαφνικά εξαφανιστεί κάποιος που είναι άμεσα συνδεδεμένος με την κοντή,θα γίνουν έρευνες κτλ,η οικογένοιά του ξέρει τον Dexter κτλ κτλ..Μανούρα η κατάσταση.Εγώ πιστεύω ότι στο τέλος θα τον σκοτώσει ο γιός του τον trinity πάντως.
Members gsarig Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Και για τον Dexter επίσης. Αν ξαφνικά εξαφανιστεί κάποιος που είναι άμεσα συνδεδεμένος με την κοντή,θα γίνουν έρευνες κτλ,η οικογένοιά του ξέρει τον Dexter κτλ κτλ..Μανούρα η κατάσταση.Εγώ πιστεύω ότι στο τέλος θα τον σκοτώσει ο γιός του τον trinity πάντως. Ακόμη κι αν γίνει αυτό, θα πρέπει ο Dexter να δικαιολογήσει τη σχέση του με τον Trinity. Τόσος κόσμος τον έχει δει μαζί του, αποκλείεται να μη μαθευτεί και στο τμήμα πιστεύω. Γενικά έχει μπλέξει πολύ η κατάσταση. Θα μπορούσε βέβαια να πει και την αλήθεια (εντάξει, όχι όλη): να ισχυριστεί, δηλαδή, ότι μετά τον πυροβολισμό της αδερφής του είχε ξεκινήσει προσωπική έρευνα για τον Trinity και επειδή έφτασε πολύ κοντά και κατέληξε να τον γνωρίσει, δεν θέλησε να χαλάσει την κάλυψή του αποκαλύπτοντάς τον στην αστυνομία πριν να είναι βέβαιος ότι όντως είναι αυτός
john1987 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Εχουν μπλεξει τα πραγματα παιδες!! Να και μια σειρα που σεβεται το θεατη και διατηρει υψηλο επιπεδο για 4 χρονια.
Kasrith Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Εχουν μπλεξει τα πραγματα παιδες!! Να και μια σειρα που σεβεται το θεατη και διατηρει υψηλο επιπεδο για 4 χρονια. Ακριβως. Μετα σου λενε, κατσε να βγουν και τα 12 επισοδεια και δες τα ολα μαζι. Μακαρι να μπορουσα, αλλα θελω καθε μερα Dexter
Land_Of_Banania Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Πραγματικά κι εγώ αυτήν την περίοδο που δεν παίζει Lost, το dexter έχει γίνει η νούμερο ένα σειρά μου. Το περιμένω πως και πως κάθε Δευτέρα.
speedy23 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Να και μια σειρα που σεβεται το θεατη και διατηρει υψηλο επιπεδο για 4 χρονια. So true.Ελαχιστες(αν υπαρχουν κι'ολας) ειναι οι σειρες που το εχουν καταφερει αυτο το πραγμα.
PavelX Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Γλυκανάλατο το βρήκα το επεισόδιο. Fingers crossed για το τελευταίο.
Members gsarig Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Κι εμένα δεν με ενθουσίασε, αν και δεν θα το έλεγα και κακό άντε να δούμε και το τελευταίο τώρα... έχουν μείνει πάντως αρκετά εκκρεμή θέματα και δεν ξέρω αν θα προλάβουν να τα κλείσουν. Επίσης, τώρα που πέθανε η Κριστίν, μήπως τελικά η αστυνομία πειστεί ότι όντως ο τύπος που ενοχοποίησε ο Dexter είναι ο Trinity και την βγάλει πάλι καθαρή ο Dexter χωρίς να τον καταλάβει κανένας; Ποιος άλλος θα μπορούσε πια να βγει και να υποστηρίξει το αντίθετο άλλωστε; edit: είδα και το preview του τελευταίου επεισοδίου: http://www.bscreview.com/2009/12/dexter-the-getaway-clips-season-finale/. Υπόσχεται πολλά και οι τίτλοι που πέφτουν κάνουν λόγο για ένα από τα πιο απρόβλεπτα φινάλε (σε κάποια φάση λέει χαρακτηριστικά "κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος" [στα αγγλικά εννοείται ]). Επίσης, στο ίδιο link υπάρχει βίντεο όπου η Deb μαθαίνει ποια είναι η μητέρα του Dexter και του το ανακοινώνει κιόλας Ο τίτλος του επεισοδίου είναι "The Getaway" και μπορεί να σημαίνει πολλά (getaway για τον Trinity, getaway για τον Dexter με την έννοια ότι την σκαπουλάρει πάλι ή μήπως getaway του Dexter με κάποια άλλη έννοια; )
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 ή μήπως getaway του Dexter με κάποια άλλη έννοια; ) Απορώ πως θα ξεμπλέξει αυτή τη φορά, που τα έχει κάνει πραγματικά όλα πουτάνα.
chill Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Πωωωω θέλω ένα triple επεισόδιο την επόμενη εβδομάδα να γουστάρω τρελά Μετά την τελευταία σκηνή και το βλέμμα του Dex νομίζω πως η Ρίτα θα πλύνει σκατωμένα σώβρακα και αυτήν την εβδομάδα με την διαφορά ότι δεν θα ανήκουν όλα στον Χάρισον
john1987 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Τα σπασε το επεισοδιο. Η τελευταια σκηνη ολα τα λεφτα.Επαιξαν και πολυ ωραια οι πρωταγωνιστες... Οσο το σκεφτομαι οτι εχει μονο ενα ακομα με πιανει καταθλιψη!
Kasrith Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Τα σπασε το επεισοδιο. Η τελευταια σκηνη ολα τα λεφτα.Επαιξαν και πολυ ωραια οι πρωταγωνιστες... Οσο το σκεφτομαι οτι εχει μονο ενα ακομα με πιανει καταθλιψη! Ε να, τετοια διαβαζω τωρα και τρελαινομαι. Αν και το χει φερει ο θειος, ελεγα να περιμενω μεχρι την επομενη βδομαδα να δω 11 + 12 μαζι...
patrickdrd Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 μόλις το είδα κι εγώ, μάπα θα το χαρακτήριζα προσωπικά, πέρα από πρόλογος για το τελευταίο δεν είχε να προσφέρει τίποτα άλλο πιστεύω ας βάλουν κανα τριωρο στο φινάλε που είπε κι ο φίλος παραπάνω να γουστάρουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.