Προς το περιεχόμενο

The Official Dexter Season 4 topic

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Έχουν το DNA του Trinity από τις στάχτες (και το σάλιο του) που είχαν βρει κολλημένο στο τοίχο ενός crime scene. (εκεί που είχε σκοτώσει με το σφυρί ένα τύπο...)

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάποιος δεν προσέχει τι παρακολουθεί :P

Λοιπόν

1. Ο trinity σάλιωνε τις στάχτες τις αδερφής του για να τις κολλήσει σε κάποιο τοίχο κοντά στο θύμα. Το σάλιο έχει dna, η οδοντόβουρτσα είχε dna από την βλαμμένη......μούμπλε μούμπλε ίδιο dna.

2. Από το γεγονός ότι της περιέγραψε την όλη στιγμή του φονικού "πως είναι να κοιτάς στα μάτια τον άντρα που αγαπάς όταν αφήνει την τελευταία του πνοή". Το αντιλήφθηκε αργότερα στο δείπνο στου dexter όταν ο Κόντι την ρώτησε πως νιώθει που έχασε τον άντρα που αγαπούσε και επανέλαβε ακριβώς τις ίδιες λέξεις που χρησιμοποίησε το τανάκι. Μόνο αν ήταν παρούσα θα ήξερε ότι τα θύματα ήταν αντικριστά εφόσον μετά η deb μίλησε με τον quinn και τις είπε ότι σίγουρα δεν είδε το τανάκι τα police reports. Συνυπολόγισε και την σκηνή της deb με τον masuka σχετικά με το ύψος του δράστη στο δωματιάκι που βγάζει το πουκάμισο της και το έχεις (πριν πεθάνει ο Λάντι είχε πει πως το ύψος του trinity είναι ας πούμε 2 μέτρα. Αν ήταν ωστόσο δυο μέτρα στο σημείο που την πυροβόλησε θα έπρεπε το τραύμα της Ντεμπ να είχε καθοδική πορεία και όχι εντελώς οριζόντια μιας και αυτό σημαίνει πως ο δράστης θα έπρεπε να είχε ύψος ίδιο περίπου με την ντεμπ και άρα να μην ήταν "ψηλός" όπως ο trinity)

Δημοσ.

Δεν πήγε το μυαλό μου

στις στάχτες με την καμία.Όντως.Και εντάξει πριν τη τελευταία σκηνή του προτελευταίου ούτε για πλάκα δεν υποψιαζόμουν την κοντή.

• Moderators
Δημοσ.

Ακόμα ένα καλό επεισόδιο. Συμφωνώ με τον gsarig στα περισσότερα. Και εμένα με χάλασε λίγο

η αιτιολόγηση της πράξης της Christine (δημοσιογράφου). Νομίζω ότι ήθελα κάτι λιγότερο απλοϊκό, αν και η εξήγηση "κολλάει" και σίγουρα δεν ήταν αυτό το "η κόρη συνεργάζεται με τον πατέρα της και τον καλύπτει" που δε μου άρεσε σαν προοπτική.

Επίσης, θα ήθελα λίγο περισσότερες αναφορές στο σκηνικό με το λάθος του Dexter (το φόνο αθώου). Το αναφέρει βέβαια τακτικά και πιθανότατα δεν θέλει να το πολυσκέφτεται και να μιζεριάζει αλλά είναι από τα βασικά πράγματα/κορυφώσεις που έχουμε αυτή τη season και μπορεί να συνεισφέρει αρκετά στην γενικότερη αντιδικία για τον Dexter (vigilante/family man/sociopath/cold criminal/serial killer).

Πολλά μέτωπα έχουν ανοίξει οι σεναριογράφοι και σίγουρα έχουν πράγματα να πουν. Αυτό γενικά το βλέπω ως θετικό. Όπως και το ότι η season ενδεχομένως να μην κλείσει όλα τα θέματα (αρκεί βέβαια να κλείσει κάποια) όπως είπε ο Land_Of_Banania. Αυτό δεν το φοβάμαι. Νομίζω ότι θα την ωφελήσει τη σειρά να έχει Build-up σε κάποιες ιστορίες μεγαλύτερης διάρκειας από μια season -το έχω πει πως στην 3η season μάλλον θα προτιμούσα το όλο σκηνικό με το Miguel να ξεδιπλωθεί πιο προσεγμένα και σε διάρκεια 2 season, και να μην κλείνει η κάθε season με happy end...ish σκηνικά.

Πόσα επεισόδια μείνανε;

Δύο ακόμα. Το αναφέρει και στο trailer/promo στο τέλος του επεισοδίου (τουλάχιστο στην HDTV έκδοση ;) )

Δημοσ.

Απιστευτο το επεισοδιο. Πανικος θα γινει στα επομενα 2.

Κατι που ευχομαι : Μακαρι η φετινη σαιζον να τελειωνει με την αποκαλυψη του πραγματικου Ντεξτερ στους δικους του για να εχουμε κατι να περιμενουμε και οχι παλι χαρουμενα σκηνικα,γαμοι,αρραβωνες , παιδια, εκδρομουλες.

Δημοσ.

δεν νομίζω να γίνει αποκάλυψη παίδες,

αφού το concept αυτό είναι,

της χαζοχαρούμενης σειράς γενικώς και όπως και να χει, πρωταγωνιστής είμαι, γλιτώνω από τα πάντα :P

δεν αποκλείεται βέβαια η... έκπληξη

Δημοσ.
Δύο ακόμα. Το αναφέρει και στο trailer/promo στο τέλος του επεισοδίου (τουλάχιστο στην HDTV έκδοση ;) )

Φέτος δεν παρακολουθώ περιμένω να βγούνε όλα και μετά ξέρω ότι είναι 12 αλλά δεν ξέρω σε ποιο βρισκόμαστε ^^

Δημοσ.

Δεν ενθουσιάστηκα καθόλου από το επεισόδιο, ειδικά υπολογίζοντας πως πρόκειται για το προ προτελευταίο. Τα δύο τελευταία, σύμφωνα με τα teasers θα είναι πάντως -οπως θά'πρεπε- καθηλωτικά.

Αναμένουμε.

Αν το πατήσατε κατά λάθος ΜΗΝ πατήσετε και το επόμενο

Kudos, σε όποιον είπε την δημοσιογράφο. Μπορεί να ήταν κουλό εντελώς τότε (μεταξύ μας, ακόμα είναι) αλλά και πάλι, το πέτυχε

Δημοσ.
Φέτος δεν παρακολουθώ περιμένω να βγούνε όλα και μετά ξέρω ότι είναι 12 αλλά δεν ξέρω σε ποιο βρισκόμαστε ^^

Tην καλύτερη δουλειά κάνεις.Όλα μαζί να γουστάρεις και να μην περιμένεις.

Δημοσ.

Καλα μολις το ειδα και γω. Ουτε γω ημουν hooked στο τελος, πριν το promo. Βλεποντας ομως και αυτο (πραγμα το οποιο κανω σπανια σε σειρες, μολις βλεπω τα "Next time on ..." το κλεινω) ευχομαι να ερθει πολυ γρηγορα η Κυριακη.

Ελπιζω παντως να κλεισουν τον κυκλο κλεινοντας και την ιστορια μαζι. Μαθαμε με τον Dexter καθε κυκλος και ιστορια, ελπιζω να το συνεχισουν ετσι. Εχουμε συνηθισει εξαλλου, στα τελευταια 4 περιπου δυνατα επισοδεια ανα σεζον, στα οποια παντα κλεινουν εξυπνα και σωστα τον κυκλο/ιστορια.

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσε αρκετα το επεισοδιο.

Στο preview παντως γινεται χαμος απο οτι φαινεται.Προβλεπω τρελο cliffhanger στο τελος της σαιζον.

Δημοσ.

Ενα με ξενερωσε ομως...

Κοτζαμ Miami Metro PD ειναι αυτο, ασχολουνται με τοσους σεριαλ κιλερς χρονια τωρα.. Εχεις ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ lead σε μια υποθεση, εχεις βρει ενα ατομο που ειναι αμεση συγγενεια με τον δολοφονο σου, και αντι να προσπαθισεις καπως να παγιδευσεις τον δολοφονο παρακολουθοντας στενα το συγκεκριμενο ατομο, πας και την συλλαμβανεις κατευθειαν??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...