Προς το περιεχόμενο

The Official Dexter Season 4 topic

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όντως, παίζει να γίνει κ τώρα κανα τέτοιο, να τους φάει κανας γιος του trinity όλους κι ο ντεξτεράκος αθώα περιστερά :P

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από τα πλέον ενδιαφέροντα επεισόδια.

Συμπαθάτε με αν προτάθηκε ήδη αλλά μετά το τελευταίο επεισόδιο δεν μπαίνει και η γυναίκα του Τρίνιτυ στη λίστα των υπόπτων; Θα μου πεις, είναι φυσιολογικό να είναι προστατευτική με τον άντρα της όταν ένας τρελός με ένα μαχαίρι είναι από πάνω του αλλά η προστατευτικότητα αυτή μου φάνηκε υπέρ τω δέον. Ειδικά δε εκεί που είπε ουσιαστικά "Κάνε ότι θες στην κόρη μου, αρκεί να μην το μάθει ο άντρας μου" έμεινα μαλάκας. Τώρα όσον αφορά το ύψος δε γνωρίζω, αλλά εφόσον ο Μασούκα είναι κοντός πιστεύω πως θα ταιριάζει. Επίσης νομίζω πως το επεισόδιο αποκλείει τον γιο απο ύποπτο. Μπράβο πάντως που αναγνωρίσατε ύποπτα σημάδια πάνω του. Εμένα μου ήταν απλώς αδιάφορος.

Επιπλέον, ακόμα περιμένω να δω τι σχέση θα αποκτήσει το ειδύλλιο των Λαγκουέρτα-Μπατίστα στην όλη υπόθεση (αν αποδειχθεί παντελώς άσχετο θα μετανιώσω που δεν άρχισα να περνάω τις σκηνές τους σε FFW νωρίτερα). Προσωπικά πιστεύω πως ένας από τους δύο δεν θα είναι στην επόμενη σεζόν.

Κάτι ακόμα, η ξεκωλιάρα στο τέλος λέει "Hi there"; Γιατί την πρώτη φορά νόμισα ότι άκουσα "Hi dad" και ξαφνίαστηκα.

• Members
Δημοσ.
Από τα πλέον ενδιαφέροντα επεισόδια.

Συμπαθάτε με αν προτάθηκε ήδη αλλά μετά το τελευταίο επεισόδιο δεν μπαίνει και η γυναίκα του Τρίνιτυ στη λίστα των υπόπτων; Θα μου πεις, είναι φυσιολογικό να είναι προστατευτική με τον άντρα της όταν ένας τρελός με ένα μαχαίρι είναι από πάνω του αλλά η προστατευτικότητα αυτή μου φάνηκε υπέρ τω δέον. Ειδικά δε εκεί που είπε ουσιαστικά "Κάνε ότι θες στην κόρη μου, αρκεί να μην το μάθει ο άντρας μου" έμεινα μαλάκας. Τώρα όσον αφορά το ύψος δε γνωρίζω, αλλά εφόσον ο Μασούκα είναι κοντός πιστεύω πως θα ταιριάζει. Επίσης νομίζω πως το επεισόδιο αποκλείει τον γιο απο ύποπτο. Μπράβο πάντως που αναγνωρίσατε ύποπτα σημάδια πάνω του. Εμένα μου ήταν απλώς αδιάφορος.

Επιπλέον, ακόμα περιμένω να δω τι σχέση θα αποκτήσει το ειδύλλιο των Λαγκουέρτα-Μπατίστα στην όλη υπόθεση (αν αποδειχθεί παντελώς άσχετο θα μετανιώσω που δεν άρχισα να περνάω τις σκηνές τους σε FFW νωρίτερα). Προσωπικά πιστεύω πως ένας από τους δύο δεν θα είναι στην επόμενη σεζόν.

Κάτι ακόμα, η ξεκωλιάρα στο τέλος λέει "Hi there"; Γιατί την πρώτη φορά νόμισα ότι άκουσα "Hi dad" και ξαφνίαστηκα.

Μη με κάνεις να ξαναδώ τη σκηνή... Hi Dad άκουσα κι εγώ και ήμουν και σίγουρος γι' αυτό! :rolleyes:

edit: την ξαναείδα. Hi Dad λέει.

Ξαναξαφνιάσου

:P

Δημοσ.
΄Ρε συγκρίνεται με τίποτα το Αρνί και το κοκορέτσι του πάσχα? Έχουν αυτοί τέτοιο?

Αποφεύγω το κόκκινο κρέας. Μια φορά το μήνα να φάω και αν σε καμιά γιαγιά, σπίτι μου μαγειρεύω αποκλειστικά κοτοπουλάκι και μετά τον τελευταίο dexter λέω να δοκιμάσω να φτιάξω και μια γλουγλου :-)

Δεμεαρεσειηγαλοπουλακαιδεζηλευωκαθολου

I smell ζαμπόν in your toast . Φάε γουρουνάκι εσύ :eek:

Τώρα σχετικά με την τελευταία σκηνή. Και εμένα μου ακούγεται περισσότερο περίπτωση "Πασχάλη" . Αποκτά και μεγαλύτερο ενδιαφέρον έτσι κακά τα ψέμματα. Και εφόσον πλέον έχει αποδειχτεί από τον Μασούκα και την Ντεμπ ότι, η επίθεση στον Λάντι

δεν έγινε από τον τριάδα

είναι φανερό ότι το μπάζο με τα όμορφα b(.)Y(.)bs πρόκειται για

συνεργό, ασχέτως αν είναι κόρη του ή όχι

2 και σήμερα προκειμένου να μάθουμε περισσότερα. Ή μάλλον 3 ;) και σήμερα (ναι thresh σε πρόλαβα στην διόρθωση των ημερών).

Δημοσ.

2 και σήμερα προκειμένου να μάθουμε περισσότερα. Ή μάλλον 3 ;) και σήμερα (ναι thresh σε πρόλαβα στην διόρθωση των ημερών).

Αντε σε πηρανε χαμπαρι :lol::lol:

Δεν αντεχω αλλο, θελω Dexter!

Δημοσ.

τελικά έπαιξε είδα επεισόδιο χθες,

κανα site που να ανεβάζει γρήγορα υπότιτλα ξέρει κανείς,

γιατί κανα δυο που έχω, αν δεν αλλάξει η μέρα δεν βλέπω χαϊρι;

Δημοσ.

Δεν θα το αποκαλούσα φοβερό επεισόδιο αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ προετοίμασε το έδαφος για τα επόμενα 2 (με βάση το what's-next στο τέλος του επεισοδείου.)

Θέλω να ξυπνήσω το πρωί και να έχω τα 2 τελευταία επεισόδεια στο desktop μου. Μπορώ;

Δημοσ.

Ωραίο ήταν το επεισόδιο όπως λες. Έχει αποκτήσει πολύ ένταση με τα τελευταία επεισόδια η σειρά. Αυτό που φοβάμαι όμως πλέον είναι πως δε θα τελειώσει η season όπως οι προηγούμενες κλείνοντας έναν κύκλο, αλλά πιστεύω πως θα μας αφήσει σε αγωνία..

Και συνεχίζω να πιστεύω αυτό που είχα πει μερικές εβδομάδες πιο πριν, ότι ο Dexter θα αποκαλυφθεί στο τέλος της season με κάποιο τρόπο

Δημοσ.
Δεν θα το αποκαλούσα φοβερό επεισόδιο αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ προετοίμασε το έδαφος για τα επόμενα 2 (με βάση το what's-next στο τέλος του επεισοδείου.)

Θέλω να ξυπνήσω το πρωί και να έχω τα 2 τελευταία επεισόδεια στο desktop μου. Μπορώ;

αχχχ... τι ωραία που θα ταν,

μωρε κ τωρα να τα χα θα καθόμουν να τα δω, κι ας είμαι κομμάτιας :P

όλα τα λεφτά η σκηνή με τον τριάδα κ το τρενάκι :lol:

Δημοσ.

Εντάξει καλούτσικο επεισόδιο, στο επόμενο

αντιστρέφονται οι ρόλοι "hello dexter morgan" λέει ο trinity στο κλείσιμο του preview, εμφανίζεται και μέσα στη αστυνομία σε ένα πλάνο

οπότε θα γίνει πανικός \0/

2 επεισόδια μείνανε.........να δω με τι θα το αντικαταστήσουμε μετά μέχρι του χρόνου :-(

• Members
Δημοσ.

To τρέιλερ για το επόμενο το είδατε;

Ενώ το επεισόδιο τέλειωσε σχετικά χαλαρά και χωρίς cliffhanger

, μετά το τρέιλερ δεν βλέπω κι εγώ την ώρα να δω τα 2 τελευταία επεισόδια.

Ωραίο και το σημερινό πάντως.

Επιβεβαιώθηκε ότι η δημοσιογράφος σκότωσε τον Λάντι. Με χάλασε λίγο βέβαια το κίνητρό της και γενικά ο τρόπος που έγινε, γιατί δεν ήταν πολύ πειστικός, αλλά το επεισόδιο ήταν πάλι αρκετά έντονο

edit: με πρόλαβε ο chill με την αναφορά στο preview

Γενικά η φετινή σαιζόν μπορεί να μην φτάνει την τελειότητα της πρώτης, αλλά είναι πιστεύω η πιο αγωνιώδης από όλες. Δεν έχει φυσικά καμία σχέση με τη μέτρια περυσινή, ενώ κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερη και από τη 2η (με την επιφύλαξη, φυσικά, των 2 επεισοδίων που εκκρεμούν).

(χαρακτηριστικό είναι άλλωστε ότι φέτος το Dexter είναι η μόνη σειρά που σχολιάζω σταθερά κάθε βδομάδα, παρόλο που παρακολουθώ κι άλλες :P)

Δημοσ.

Τι ξεκαρφωτίλα ήταν αυτό σήμερα;

Έδειξε η ανάλυση του dna ότι το τανάκι είναι συγγενής του trinity!WTF!Ξέρουν δηλαδή ποιος είναι ο trinity τόσο καιρό ή έγραφε στο αίμα "πατέρας μου είναι ο trinity";;;

Α!Και που στο καλό το υποπτεύτηκε και ήταν και σχεδόν σίγουρη η άλλη ότι κολλάει το τανάκι με την υπόθεση;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...