Προς το περιεχόμενο

The Official Dexter Season 4 topic

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Όντως από τα καλύτερα και πιο δυνατά επεισόδια της season! Το φινάλε ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Έγιναν τόσα πολλά στο επεισόδιο.

Οι σκηνές φυσικά από την πραγματική ανατριχιαστικά δυσλειτουργική οικογενειακή ζωή του trinity ήταν κορυφαίες. Ο Dexter συνεχίζει να παίρνει πρωτοβουλίες, να χώνεται σε θέματα που δεν μπορεί να τα ελέγξει (και αυτό μόνο καλά νέα μπορεί να είναι για τη season) και να συνειδητοποιεί ότι έχει αρχίσει να πέφτει έξω σε πολλές από τις εκτιμήσεις του/και σίγουρα στα πρότυπά που θέτει για τον εαυτό του.

Μου άρεσε επίσης το ότι όντως με αυτό το επεισόδιο όλοι σχεδόν οι χαρακτήρες έγιναν ωρολογιακές βόμβες που μπορεί να σκάσουν από λεπτό σε λεπτό.

Δεν αγχώνομαι πολύ για τα επόμενα επεισόδια. Η 4η season δίνει σταθερά καλά επεισόδια. :-D

Δημοσ.

και κάτι άλλο ήθελα να ρωτήσω

(επειδή ξεκίνησα να βλέπω τον αύγουστο),

μένουν 3 επεισόδια για το τέλος κι αυτής της σεζόν,

όταν τελειώσει, αρχίσει αμεσως η επόμενη ή... του χρόνου πάλι;

• Moderators
Δημοσ.

ρε παιδιά, το πρωτοσέλιδο που διάβασε ο trinity στην εφημερίδα τι έγραφε (γιατί δεν είχα υπότιτλους και δεν το πρόσεξα και πολύ);

Είχε το άρθρο της δημοσιογράφου για το έγκλημα στο κτίριο 100 OceanGate. Ο τίτλος ανέφερε ότι ακόμα δεν έχει πιαστεί ο δολοφόνος και η οικογένεια του θύματος θρηνεί.

και κάτι άλλο ήθελα να ρωτήσω

(επειδή ξεκίνησα να βλέπω τον αύγουστο),

μένουν 3 επεισόδια για το τέλος κι αυτής της σεζόν,

όταν τελειώσει, αρχίσει αμεσως η επόμενη ή... του χρόνου πάλι;

Από τον επόμενο Σεπτέμβρη, εκτός απροόπτου.

Δημοσ.

Πολυ καλο επεισοδιο.

Καλα η σκηνη με την οικογενεια του trinity και του Ντεξτερ την εβαλα καπακι μετα το τελος του επεισοδιου:-DΑπιστευτη πραγματικα.

Δημοσ.

Μάμησε το τελευταίο!!!! Από τα καλύτερα επεισόδια όλων των seasons.

Πότε θα είναι το επόμενο επεισόδιο? Το tv.com λέει 29/11 αλλά το imdb δεν έχει ημερομηνία.Pl0x πείτε μου ότι θα έχει και αυτήν την Κυριακή.......

Πρέπει να γίνει ένα petition να γιορτάζουμε Thanksgiving και στην χώρα μας btw. Ιδού ο λόγος :P

glouglouglou.jpg

Seriously όταν είδα την παραπάνω εικόνα μου έτρεχαν τα σάλια :lol:. Καλά xmas όπου και να πάω θα το θέσω ως προϋπόθεση. Και αν κανένας δεν προσφέρει γαλοπούλα, θα κάτσω σολο σπίτι να ψήσω μια μόνος μου :-)

• Moderators
Δημοσ.

Πότε θα είναι το επόμενο επεισόδιο? Το tv.com λέει 29/11 αλλά το imdb δεν έχει ημερομηνία.Pl0x πείτε μου ότι θα έχει και αυτήν την Κυριακή.......

Το Showtime είναι συνδρομητικό. Δε θυμάμαι κάποια season του Dexter να είχε διακοπές. Τα υπόλοιπα επεισόδια από όσο γνωρίζω θα παίξουν κανονικά στις επόμενες τρεις Κυριακές.

Δημοσ.
Μάμησε το τελευταίο!!!! Από τα καλύτερα επεισόδια όλων των seasons.

Πρέπει να γίνει ένα petition να γιορτάζουμε Thanksgiving και στην χώρα μας btw. Ιδού ο λόγος :P

glouglouglou.jpg

Seriously όταν είδα την παραπάνω εικόνα μου έτρεχαν τα σάλια :lol:. Καλά xmas όπου και να πάω θα το θέσω ως προϋπόθεση. Και αν κανένας δεν προσφέρει γαλοπούλα, θα κάτσω σολο σπίτι να ψήσω μια μόνος μου :-)

΄Ρε συγκρίνεται με τίποτα το Αρνί και το κοκορέτσι του πάσχα? Έχουν αυτοί τέτοιο?

Δημοσ.

Δεμεαρεσειηγαλοπουλακαιδεζηλευωκαθολου

θα εχει και 5η σαιζον; γιατί πλεον ο Ντεξ ειναι ετοιμος να αποκαλυφθεί ενώ τα πάντα μπαίνουν σε μια σειρα και δεν φαινεται να ειναι ευκολο να γυρισουν όπως τα ξέραμε.

• Moderators
Δημοσ.

θα εχει και 5η σαιζον; γιατί πλεον ο Ντεξ ειναι ετοιμος να αποκαλυφθεί ενώ τα πάντα μπαίνουν σε μια σειρα και δεν φαινεται να ειναι ευκολο να γυρισουν όπως τα ξέραμε.

Πέρσι είχε ανανεωθεί για δυο season , που σημαίνει ότι θα έχει και 5η. Τουλάχιστον.

Δημοσ.

προσωπικά πάντως δεν πιστεύω πως θα αποκαλυφθεί, θα τον φάει τον τριάδα;

την οικογένειά του κ την δημοσιογράφο; δεν ξέρω, πάντως

κάπως θα γίνει

Δημοσ.

Κάθε χρόνο το ίδιο γίνεται.Μια χαρά γυρίζουν.Τον τριάδα,την οικογενειά του Τριάδα μαζί με την κόρη και τον Joey πρέπει να φάει μόνο.:-D

• Members
Δημοσ.

Κάθε χρόνο το ίδιο γίνεται.Μια χαρά γυρίζουν.Τον τριάδα,την οικογενειά του Τριάδα μαζί με την κόρη και τον Joey πρέπει να φάει μόνο.:-D

Ναι αλλά το πρόβλημα είναι ότι πια δεν μπορεί να τους φάει με τον "παραδοσιακό" τρόπο. Ήδη τον έχει δει κόσμος να συναναστρέφεται με τον Trinity ενώ και την οικογένειά του είναι δύσκολο πιστεύω ο Dexter να την πειράξει (μιας και είναι αθώοι). Άσε που πέρα από τους υπόλοιπους θα πρέπει ίσως να φάει και τη δημοσιογράφο...

Ελπίζω να πράγματα να μπλέξουν πολύ άσχημα και να αναγκαστεί ο Dexter να πάρει ηθικά αμφιλεγόμενες αποφάσεις, για να μην γίνει ό,τι και στην 2η σαιζόν, που στο τέλος καθάρισε η Λάιλα για αυτόν κι ο ίδιος παρέμεινε ο "καλός serial killer" και ούτε γάτα ούτε ζημιά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...