Προς το περιεχόμενο

The Official Dexter Season 4 topic

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Είπα να ξεκινήσω το topic για την 4η season, με την αφορμή του trailer που προβλήθηκε στο φετινό ComicCon, και μπορείτε να βρείτε στο ακόλουθο link :-D :

Προσοχή: φυσικά μην το δείτε όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για την 4η season.

Έχει αρκετά μεγάλη διάρκεια, και είναι κάπως... αποκαλυπτικό! (διάρκεια 3:30 λεπτά)

Comic Con Dexter Season 4 trailer

Πρεμιέρα, (σύμφωνα με το trailer) την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.

P.S. o Michael C. Hall είναι και φέτος υποψήφιος για Outstanding Lead Actor στα Emmys.

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Cannot wait to be honest.Παντως ειχε αναφερθει νομιζω οτι οι τασεις του Dexter θα γινονται ολο και πιο φανερες στο οικειο του περιβαλλον.Οσο για το trailer,πραγματι για οσους δεν θελουν να ξερουν και πολλα για τη νεα σεζον,δε θα το συνιστουσα να το δουνε.

Σωστο ηθοποιο διαλεξαν για το φετινο serial killer και αντιπαλο δεος του Dexter.Γνωστη φατσα απο παλια εργα και οτι πρεπει για serial killer

• Super Moderators
Δημοσ.

Σωστο ηθοποιο διαλεξαν για το φετινο serial killer και αντιπαλο δεος του Dexter.Γνωστη φατσα απο παλια εργα και οτι πρεπει για serial killer

μου την σπάει απίστευτα ο συγκεκριμένος...

Δημοσ.

δυστηχως και εμενα, tresh. Τον θυμαμαι παλια σε μια κωμικη σειρα, το 3rd Rock from the Sun, δεν την παρακολουθουσα απλα που και που επεφτα σε κανα επεισοδειο. Δεν τον χωνευο καθολου αλλα το μονο θετικο ειναι οτι μοιαζει να μπορει να παιξει τον creepy oldman/serial killer

συνεντευξη απο comicon

http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b135009_dexter_comic-con_dishing_on_daddy_duty.html

Rita Finds Out Dexter is a Serial Killer (λοοολ)

[ame]

[/ame]

μιας και τα βρηκα και αυτα(σορυ ψιλοασχετα με season 4)

Julie Benz interview on Craig Ferguson (στον τιτανοτεραστιο ferguson , may i add) 01-17-08

Δημοσ.

Ρε γμτ αυτήν την σειρά όλο την ξεκινάω και ενώ μ'αρέσει για κάποιο λόγο την παρατάω πάντα στην μέση...

Δημοσ.
Ρε γμτ αυτήν την σειρά όλο την ξεκινάω και ενώ μ'αρέσει για κάποιο λόγο την παρατάω πάντα στην μέση...

ΜΕΓΑ λάθος!Εισαι τυχερος βεβαια που δεν την εχεις δει ακομα γιατι προκειται για αριστουργημα...

• Members
Δημοσ.

Η πρώτη σαιζόν του Dexter συμφωνώ κι εγώ ότι είναι αριστουργηματική και μαζί με το The Wire είναι ό,τι καλύτερο έχω δει σε τηλεοπτική σειρά μέχρι στιγμής.

Οι επόμενες σαιζόν του όμως νομίζω πως πέφτουν σταθερά και η κάθε νέα χρονιά είναι χειρότερη από την προηγούμενη: 1 (αριστουργημα) > 2 (πολύ καλή) > 3 (μέτρια) :P

Ελπίζω η πτώση να μη συνεχιστεί και φέτος, γιατί ο Dexter είναι από τους πιο ενδιαφέροντες τηλεοπτικούς χαρακτήρες που υπάρχουν...

Δημοσ.

Κοιτάξτε, σχετικά με την πρώτη σεζόν την οποία την έχω δει ολάκερη.

Ήταν ωραία. Ήταν καλά στημένη αλλά απο εκεί και πέρα η βασική ιδέα, (μιλάμε ελεύθερα χωρίς σποιλερ έτσι?) με τον αδερφό του Ντέξτερ μου φάνηκε πολύ φθηνή αμερικάνικη ιδέα. Σαν αυτά που διαβάζουμε σε μυθιστορήματα της Bell. Ενώ η δεύτερη σεζόν (τουλάχιστον ως το 7 με 8 επεισόδιο που είδα) ήταν πολύ πολύ καλύτερη. Το κυνηγητό με τον Ντέξτερ ήταν πολύ καλό.

• Members
Δημοσ.

Σχετικά με την πρώτη σαιζόν, έχω ήδη γράψει τη γνώμη μου εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1714591&postcount=104 (και τώρα που το ξαναδιαβάζω μετά από δύο χρόνια, νομίζω πως παραμένει η ίδια)

Γενικά πιστεύω πως χωρίς τον αδερφό ο Dexter δεν θα έφτανε στο σημείο να νιώσει κάτι, αφού ο ice truck killer θα ήταν γι' αυτόν ένα ακόμη θύμα, ούτε και θα ήταν εύκολο / πειστικό να μάθουμε το παρελθόν του και τον λόγο για τον οποίο ο Dexter έγινε αυτό που έγινε.

Μπορεί η αποκάλυψη ότι ο δολοφόνος ήταν ο αδερφός του να μην ήταν η απρόβλεπτη ανατροπή για το θεατή (άλλωστε έγινε νομίζω 2 ή 3 επεισόδια πριν το τέλος), αλλά πιστεύω πως ήταν απαραίτητη για να δέσει όλη η ιστορία.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Να πάρει, έχει και cliffhanger φινάλε. Άντε υπομονή τώρα ως τον Οκτώβρη.

Ωραία αρχή στη season, πετύχανε το χιούμορ και τις νέες καταστάσεις για τους χαρακτήρες. Ενδιαφέρον

που ουσιαστικά ξεκινούν δείχνοντας τον serial killer (που τον έδειχναν φάτσα φόρα και στο trailer έτσι κι αλλιώς).

Αυτή την κυρία που επισκεύτηκε η Debra, (η οποία έπαιζε και στο Carnivale τη Ruthie με τα φίδια :P),

μάλλον δεν την βλέπουμε για τελευταία φορά.

Δημοσ.
να το δω ή παίζει να βγούνε subs σύντομα;

προς το παρών λίγο που κοίταξα δεν παίζουν ούτε αγγλικοί.

Aποκλειεται να μην βγουν subs.Περιμενε λιγακι.

Δημοσ.

οτι θα βγούν θα βγούν , απλά σκέφτομαι καλοκαιράκι κι έτσι ακόμα , λογικά θα καθυστερήσουν αρκετά και θέλω να πάρω δόση ντεξτεράκου δεν μπορώ να περιμένω :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...