manic Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Καθε βραδυ η ιδια ιστορια το ιντερνετ σερνετε εχω wifi οποτε υποψιαζομαι οτι εχω κανενα "εξυπνο" γειτονα. Υπαρχει καποιος τροπος να δω ποσα pc ειναι συνδεδεμενα με το router μου? ωστε να ειμαι σιγορος οτι ειναι αυτο υγ: ομως εχω βαλει δικο μου κωδικο (αλλαξα τον εργοστασιακο) γι αυτο τον λογο, πως στo διαολο μου "κλεβουν" την συνδεση, λετε να φταιει κατι αλλο?
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Τι ρουτερ εχεις?ΠΧ στο thompson 585 φαινεται ποιος ειναι συνδεδεμενος. Το οτι αλλαξες τον κωδικο δεν λεει κατι αν η κρυπτογραφιση που χρησιμοποιεις ειναι wep και οχι wpa,wpa2,μια και το wep σπαει ευκολα.
UpToDate_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 ενα bautec αν δεν κανω λαθος (της conn-x) Aυτην εδω την μουφα λες μαλλον... Θυμαμαι μεσα σε 2 μηνες χρησης τα'χε φτυσει...και εκαναν και μιαμιση βδομαδα οι αχρηστοι του οτε να μου το αλλαξουν.... Τι το θυμηθηκα και συγχιστηκα τωρα...
tasoskont Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Aυτην εδω την μουφα λες μαλλον... Θυμαμαι μεσα σε 2 μηνες χρησης τα'χε φτυσει...και εκαναν και μιαμιση βδομαδα οι αχρηστοι του οτε να μου το αλλαξουν.... Τι το θυμηθηκα και συγχιστηκα τωρα... το εχω ενα χρονο κατω απο ενα παχυ στρωμα σκονης και δεν εχει παθει τιποτα.
status Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Aυτην εδω την μουφα λες μαλλον... Θυμαμαι μεσα σε 2 μηνες χρησης τα'χε φτυσει...και εκαναν και μιαμιση βδομαδα οι αχρηστοι του οτε να μου το αλλαξουν.... Τι το θυμηθηκα και συγχιστηκα τωρα... 3.5€ το αγοράζουν αν δε κάνω λάθος.. μην περιμένεις κ πολλά ! Στο θέμα μας, για βάλε κανενα MAC filtering να μπορούν να μπαίνουν μόνο οι H/Υ (κάρτες δικτύου) που ορίζεις εσύ.
manic Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 οχι δεν ειναι αυτο δεν ειναι αυτο ΑΥΤΟ ειναι
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Κανε αυτα που σου ειπαμε πιο πανω.Αλλαξε κωδικο,βαλε κωδικοποιηση wpa η wpa2,mac filtering και εισαι οκ.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 και αν δε βαριεσαι κλεισε και το ssid broadcast του router και περνα στα windows χειροκινητα τις ρυθμισεις του ασυρματου δικτυου σου.
pournaras Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Στο interface του baudtec εχει να δεις τις ip-mac που εχουν συνδεθει πανω του (δεν ξερω αν λειτουργει με κλειστο το dhcp, με ανοικτο παντω μια χαρα τις πιανει). Πας στο interface setup, μετα επιλεγεις απο κατω το LAN, και τελος το κουμπακι που λεει "Current Pool Summary" Θα σου ανοιξει νεο παραθυρο με ολα πισι που περασαν απο εκει, μετα το τελευταιο ρεσετ. Οποτε κανε ενα ρεσετ, σιγουρεψου οτι ειναι αδεια η λιστα, και οταν δεις το βραδυ να αρχισει παλι να σερνεται η συνδεση, μπες να δεις τι ψαρεψες.
ANHLIKOS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 το εχω ενα χρονο κατω απο ενα παχυ στρωμα σκονης και δεν εχει παθει τιποτα. Για αυτο δεν εχει παθει τπτ. Το προστατευει η σκονη!
sgptqu Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Μπορει να χρησιμοποιησει και το wireshark...Ειμαι υπερβολικος λιγο ε?
manic Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 ok παιιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας τλκ κανενας δεν ειχε μπει στο ρουτερ Αλλα αυτο δεν λυνει και πολλα μιας και η ταχυτητα τωρα ειναι χαλια 24/7 τι αλλο να φταει... (εχω κανει restart το router, και 99% δεν φταει η συνδεση με το καφαο κτλ αλλα ο η/υ... καποιος ιος σκεφτομαι αλλα το mcAfee δεν βρισκει τπτ...?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.