Dark_Sage Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Γεια χαρα, ξερει κανεις αν θα βγει συντομα καποιο flight simulator? Δεν αναφερομαι στη σειρα της microsoft, χρησιμοποιω τον όρο με την γενικότερι εννοια... αν δεν βγαινει καποιο flight simulator, εκτος του flight simulator Χ έχετε να μου προτείνετε καποιο καλο παιχνίδι πτησεων?
ADRE Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 DCS BLACKSHARK......ψαξε στο ιντερνετ και θα δεις......
giorgos147 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Από microsoft δε περιμένω εγώ ποια. Αν θυμάμαι καλά είχε απολύσει τους προγραμματιστές του FS.
UpToDate_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Από microsoft δε περιμένω εγώ ποια. Αν θυμάμαι καλά είχε απολύσει τους προγραμματιστές του FS. Yeap αδσαδσ
dolph Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Κάποια στιγμή θα βγεί η "συνέχεια" του IL-2, το SOW:Battle of Britain (πιθανό όνομα τελικής έκδοσης). Είναι της 1C (Oleg Maddox) και φυσικά θα είναι ό,τι καλύτερο σε combat flight sim (αν σκεφτείς ότι η σειρά IL-2, που ο κώδικάς είναι από το 2000 είναι ακόμα το καλύτερο, καταλαβαίνεις τί έχουμε να περιμένουμε τώρα). Το μόνο κακό είναι ότι θα είναι έτοιμο...όταν θα είναι έτοιμο. Είναι γνωστή η ομάδα του Oleg Maddox για την επιμονή της στην τελειότητα, ακόμα και αν αυτό βγάζει το χρονοδιάγραμμα εκτός για...χρόνια ολόκληρα.
alan2 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 μια που ειναι σχετικό το θεμα να ρωτήσω αν μπορει να πεταξει καποιος με joypad.στο FS2004 με το αριστερο μοχλο μπορω να στριβω, με το δεξι stick ρυθμιζω το throttle, αλλα ταυτοχρονα η μυτη του αεροπλάνου αλλαζει κατευθυνση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.