Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο δίσκο

ssd93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έκανα τελικά την αναβάθμιση που έλεγα να κάνω στο p3 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=325517 και έχω το πρόβλημα το οποίο φοβόμουν από την αρχή.

Έχω κάνει τον δίσκο master και το dvd slave αλλά δεν βλέπει το δίσκο καθόλου σαν να μην είναι πάνω δηλαδή, έχω κάνει τα πάντα, εννοώ ότι τον άφησα και μόνο του χωρίς καμία άλλη συσκευή και παρότι τον είδε δεν μπόρεσε να μπουτάρει από αυτόν, αλλά μου μαυρίζει τελείως η οθόνη.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω να τον δει ή πρέπει να αλλάξω σκληρό???

Σας παρακαλώ παιδιά απαντήστε, γιατί φοβάμαι ότι τσάμπα πέταξα τα 100 ευρώ της αναβάθμισης!!!!

Δημοσ.

φυσικα και πρεπει να κανεις καθαρη εγκατασταση των windows να περασεις drivers κτλ δε θα παιξει αλλιως.

τωρα για το δισκο δοκιμασε να βαλεις αλλιως τις mμεριες της καλωδιοτενιας. αντιθετα δλδ οτι ειχες βαλει στο δισκο βαλτο στο dvd και οτι στο dvd στο δισκο

Δημοσ.

Το δοκίμασα αυτό που λες με τις καλωδιοταινίες, αλλά τίποτα όσο για να κάνω εγκατάσταση στα windows από την αρχή είναι αδύνατο διότι όταν κάνει τον έλεγχο στα bios και πάει να μπουτάρει κολλάει εκεί που λέει veryfing dmi pool data και μετά από λίγο μαυρίζει η οθόνη...

Δημοσ.

Λοιπόν τον αγόρασα τον σκληρό τον έβαλα αλλά τώρα είχα άλλα προβλήματα. Ο σκληρός φορμαρίστηκε κανονικά και πήγα να εγκαταστήσω divers αλλά όταν πάω να τους εγκαταστήσω το pc κολλάει και ο σκλήρος ( ο καινούργιος εννοείται) κάνει κάτι περίεργα τικ-τικ και μάλιστα σε μια φάση μου έβγαλε και μπλέ οθόνη.

Παιδιά έχω φρικάρει πραγματικά, μια αναβάθμιση είπα να κάνω και εγω καιμου έχει βγει ξυνή.

Λοιπόν έχετε κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει????

Δημοσ.
Λοιπόν τον αγόρασα τον σκληρό τον έβαλα αλλά τώρα είχα άλλα προβλήματα. Ο σκληρός φορμαρίστηκε κανονικά και πήγα να εγκαταστήσω divers αλλά όταν πάω να τους εγκαταστήσω το pc κολλάει και ο σκλήρος ( ο καινούργιος εννοείται) κάνει κάτι περίεργα τικ-τικ και μάλιστα σε μια φάση μου έβγαλε και μπλέ οθόνη.

Παιδιά έχω φρικάρει πραγματικά, μια αναβάθμιση είπα να κάνω και εγω καιμου έχει βγει ξυνή.

Λοιπόν έχετε κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει????

Ο θορυβος που σου κανει ,καθως και η μπλε οθονη δειχνει μηχανικο προβλημα στον δισκο.:fear:

Να τον επιστρεψεις αμεσα για αντικατασταση.

Δημοσ.

Λοπόν τον αντικατέστησα το δίσκο και θέλω να ρωτήσω κάτι τελευταίο.

Το τροφοδοτικό δεν ειναι 24-pin αλλά 20 όμως το pc ανάβει , υπάρχει περίπτωση να φταίει το τροφοδοτικό για αυτά τ6α διάφορα κολλήματα????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...