bikey77 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Η αντικειμενική αξία των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων είναι πλασματικό νούμερο. Από που προκύπτει? Από τους πίνακες του Auto Triti? Είναι σα να λέμε ότι όλα τα ακίνητα 5ετίας στα 100τ.μ. κοστολογούνται στα 200.000 ευρώ. Υπάρχουν χιλιάδες περιπτώσεις αυτοκινήτων, με εξτρά, χωρίς εξτρά, με 3 πλαγιομετωπικές, αγρατζούνιστα, με φουλ service history ή με μπακαλόχαρτα από τον μαστροΜήτσο κλπ κλπ. Μη παρασυρόμαστε από πίνακες περιοδικών γιατί κι αυτά υποκινούμενα είναι αλλά κι αυτό είναι άλλο θέμα. Όχι δεν πήρα το δικό μου 22Κ, το αγόρασα πέρυσι το Πάσχα 12.000 και υπήρχαν και τότε πάρα πολλές 147 ακόμα και με 8.000 (δηλ αυτές που τώρα πωλούνται στα 5-6.000) και μέχρι να καταλήξω στη δική μου είδα πάνω από 30 αυτοκίνητα. Αν ποτέ το δεις από κοντά θα διαπιστώσεις κια μόνος σου γιατί έδωσα 12 και όχι 8-9.000, ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Στην συγκεκριμένη περίπτωση πάντως, μιας και σου αρέσει η Ti, χωρίς να θέλω να σε αποθαρρύνω, δύσκολα θα τη βρεις και με ηλιοροφή στα 7.500, μπορείς όμως να βρεις μια ωραία Distinctive με δέρμα και ηλιοροφή και απλά να βάλεις κάποια στιγμή 17άρες και ίσως ένα set ελατήρια χαμηλώματος από το sport kit. Πάνω απ όλα να βρεις ένα καθαρό αυτοκίνητο, τα υπόλοιπα είναι αξεσουάρ που χρόνο και χρήμα να χεις, τα βάζεις αργότερα. Σε περιμένουμε στην μεγάλη οικογένεια των Alfisti! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Εγω παντως αν το μοτορι ειχε περισσοτερη δυναμη η αν ειχε επιλογη για ισχυροτερο μοτερ σιγουρα θα την επαιρνα στη θεση του Scirocco μου. Στα λεφτα που πηρα το scirocco θα μπορουσα να παρω ανετα 2 μεταχειρισμενα και να μου μεινουν και ρεστα. Δεν μετανοιωνω για την αγορα μου μιας και το αμαξι το ερωτευτηκα με την πρωτη ματια αλλα αν περιμενα λιγο παραπανω σιγουρα θα εβαζα στην ακρη τον κεραυνοβολο ερωτα και θα επαιρνα ενα μεταχειρισμενο Celica TS, Alfa 147 ti, SLK200, TT 1.8T, corolla TS facelift, Civic type S, kαι πολλα αλλα ωραια αυτοκινητα που εχω βρει σαν μεταχειρισμενα και σε πενα κατασταση. Μην τσιγκουνευτεις τα λεφτα για ενα τετοια αμαξι, πραγματικα παιρνεις ενα αψογο εργαλειο και δεν θα το μετανοιωσεις. Δες τι αλλο κυκλοφορει στα λεφτα αυτα και θα καταλαβεις γιατι η 147 ti ειναι σιγουρα καλυτερη απο πολλα αλλα μοντελα στα ιδια λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δες το official site http://www.alfaromeo.gr/main/prices_drop.cfm πριν κανεις καμια αγορα μιας και οι τιμες εχουν πεσει τρομερα στις καινουργιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.