Προς το περιεχόμενο

Adsl απο τον γείτονα (θείο μου)

javavall

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, χρησιμοποιώ το internet του θείου μου που μένει σε διπλανή πολυκατοικία. Το σήμα που λαμβάνω είναι "μέτριο"(3 μπάρες) όπως χαρακτηρίζεται από τα windows.

(Θα έλεγα ότι η μεταξύ μας απόσταση είναι 40 μέτρα περίπου)

Κάθε τόσο το internet κάνει διακοπές μερικών δευτερολέπτων. Ειδικά όταν κατεβάζω torrent αφού πιάνω την μέγιστη ταχήτητα, ανα 5 λεπτο αυτή μηδενίζεται και μετά ξαναγίνεται μέγιστη. Πέρασα από το θείο μου για να δω μήπως και αυτός έχει τα ίδια προβλήματα. Δοκίμασα ένα torrent και είδα οτι το κατέβαζε ομαλά, χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις.

Η ερώτησή μου είναι εάν κάποιος που έχει προηγούμενη εμπειρία με παρόμοια ασύρματα δίκτυα θεωρεί ότι είναι φυσιολογικές αυτές οι διακοπές.

(Δεν έχω αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να μετακινήσω των Η/Υ στο θείο μου για να δω διαφορές σε σχέση με τώρα, και αν πχ ευθύνεται η κάρτα δικτύου μου)

Οποιεσδήποτε συμβουλές είναι ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Το σήμα είναι μάλλον εξαιρετικό βάση της απόστασης και των τοίχων που θα παρεμβάλλουν. (διαφορετικές πολυκατοικίες).

Δοκίμασε να βάλεις ένα limit πειραματικά στο download να δεις αν προκαλείται από εκεί το πρόβλημα.

Δημοσ.

Αν βάλω limiter ίσως παίρνει πιο πολύ ώρα για γίνει η επόμενη διακοπή... αλλά τελικά θα γίνει.

Σημειώνω εδώ ότι στον θείο μου τα torrent τα κατέβασα χωρίς limiter και δεν είχανε κάποιο πρόβλημα.

Οι διακοπές όμως γίνονται και στο σερφάρισμα. πχ ξαφνικά δεν φορτώνουν οι σελίδες, αλλά ούτε βγάζουν ότι έχει πρόβλημα το δίκτυο. Απλά για κάνα 20''-30'' δεν φορτώνουν κάτι. Άμα περιμένω τελικά θα φορτωθεί η σελίδα.

Πριν μερικούς μήνες είχα δικό μου internet(ασύρματο) και δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα... λέτε τώρα να κάνει νερά η κάρτα δικτύου...ή είναι too much οι 2 τοίχοι και οι εξωτερικές παρεμβολές?

Επιπλέον να σημειώσω ότι τα κινητά δεν πιάνουν καλά στο σπίτι(βγαίνουμε στο μπαλκόνι), αλλά δεν ξέρω εάν έχει σχέση αυτό.

Δημοσ.

Εχω και εγω ενα τετοιο προβλημα, οταν κατεβαζω απο torrent και μονο, καθε 3 και λιγο μου κανει restart το router.:-(

yg mtorrent εχεις?

Δημοσ.

τι ρουτερ εχει ο ¨"θειος?" αν εχει αυτα π δινει ο οτε ειναι ψηλομουφα και αν πχ ειναι 3-4 ατομα μαζι οσο σημα και να χεις κολανε

Δημοσ.
τι ρουτερ εχει ο ¨"θειος?" αν εχει αυτα π δινει ο οτε ειναι ψηλομουφα και αν πχ ειναι 3-4 ατομα μαζι οσο σημα και να χεις κολανε

thomson585v7 και δεν μπαίνουν άλλοι, είναι κλειδωμένο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...