Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με οθονη Λαπτοπ

stormrain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εδω και καποιες μερες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με την οθονη του Λαπ μου. Εκει που ειναι ολα οκ, κ εγω ειμαι στο ιντερνετ, η βλεπω ταινια κλπ, η οθονη τρεμοσβηνει και παρουσιαζονται χιονια κοκκινα κ μπλε. Δεν φαινεται τιποτα απο πισω, απλα χιονι σαν να αναβοσβηνουν τα πιξελ η κατι τετοιο τελος παντων. Και μετα επανεκινηται μονος του ο υπολογιστης. Τι κανω σε αυτην την περιπτωση?

• Moderators
Δημοσ.

Και εγω αυτο πιστευω, εχεις μηπως ιδεα ποσο χρονο παιρνει περιπου η επισκευη?

• Moderators
Δημοσ.

Πλαισιο και δεν μπορω να βρω την αποδειξη αυτην τη στιγμη, αλλα φανταζομαι/ελπιζω πως θα εχουν μια βαση δεδομενων πελατων. Τεσπα αντε την βρισκω την αποδειξη, θα πρεπει να το παω Δευτερα, ενω Πεμπτη φευγω διακοπες μεχρι 10 αυγουστου (δεν σκοπευω να το παρω μαζι, αλλα θελω να ελεγχω την κατασταση λολ). Γι'αυτο κ ρωταω χρονο...

• Moderators
Δημοσ.

Α τοσο καλα. Τεσπα θα το παω την Δευτερα και βλεπουμε. Ευχαριστω παντως :)

• Moderators
Δημοσ.

Οχι δεν μαυριζει στιγμιαια, μετα απο πολλα τρεγμοπαιγματα μαυριζει μια και καλη. Και σβηνει.

Δημοσ.

χμμμμμ σβηνει η εικονα μονο η ολη εντελος? δλδ σβηνουν και οι λαμπες ε? αν ειναι ετσι ισως να ειναι και οθονη...και το δικο μου κανει κατι τετοια αλλα με ενα λυσιμο το γυρω γυρω της οθονης και ενα κουνιματακι τα φυς απο τις λαμπες ειναι ξανα οκ (αφου το εχω σβησει)

• Moderators
Δημοσ.

Χμμμ αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως δεν γινεται ανα τακτα χρονικα διαστηματα η εστω με καποιον τροπο που να προσδιοριζεται. Δεν νομιζω να ειναι οι λαμπες ομως γιατι η σειρα εχει ως εξης.

1. Παγωμα εικονας (και παυση ηχου)

2. Εμφανη στιγματα μπλε στην παγωμενη εικονα.

3. Η οθονη γινεται κοκκινη και μπλε και αναβοσβηνει.

4. Η οθονη μαυριζει και ταυτοχρονα επανεκινηται και ο υπολογιστης.

Το 1. καποιες φορες δεν γινεται παρεμπιπτοντως.

Ασχετο, κατι τετοια δεν σας κανουν να θελετε να εξφενδονισετε τον υπολογιστη απο το παραθυρο? λολ

Δημοσ.

αμεεε....κ ακομα καλητερα να τον σπασεις στο κοπανιμα οσο παει και μετα να τον "μαζεψεις" καπως σε ενα κομματι οπως πριν, να τον βαψεις μπλε, να πας σε ενα ψηλοοοοοοοοοο βραχο που απο κατω να εχει θαλασσα και με ολη σου τη δυναμη να τον σουταρεις μεσα :D

• Moderators
Δημοσ.

Xαχαχαχχαχα καλο! Προς το παρον ομως θα καταπνιξω το ενστικτο και αρεκεστω σε κατι πιο συμβατικο, θα τον εχω να υπολειτουργει ετσι και την δευτερα θα το παω στο Πλαισιο να τελειωνω και ο θεος βοηθος. Απλα ελπιζω να μην το επιδεινωσω λειτουργοντας τον. Τωρα αυτο που ειπα μπορει να ειναι και εντελως κουλο αλλα ειμαι και λιγο ασχετος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...