Garnele Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Γενική ούρων, ακτινογραφία θώρακος, αίματος για Ηπατίτιδας Β και C και παρασιτολογικές κοπράνων. Αντικειμενικά οι δυσκολότερες είναι οι τελευταίες όπου πρέπει να ΣΤΟΧΕΥΣΕΙΣ μέσα στο δοχείο. Άρα τσεκάρουν και τα αντανακλαστικά σου. Αυτά, δε θέλει κάτι άλλο.
panos2171 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Εχω κανει ολες τις εξετασεις που ζηταν για εκδοση βιβλιαριου και αυριο μαλλον θα τις παρω.Απο κει και περα τι κανω??Μου ειπαν να παω καπου στη Μοναστηριου (Θεσσαλονικη ειμαι)με τα αποτελεσματα για να μου θεωρησουν το βιβλιαριο.Οι ερωτησεις μου ειναι -που ακριβως θα παω?? -θα γινει αμεσως η δουλεια μου η θα τα αφησω ολα εκει και θα περιμενω καποιες μερες?? -θα πληρωσω τιποτα??
panos2171 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Kανεις ρε παιδια???Αυριο πρεπει να τελειωσω με αυτη την υποχρεωση.
panosno1com Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Γενική ούρων, ακτινογραφία θώρακος, αίματος για Ηπατίτιδας Β και C και παρασιτολογικές κοπράνων. Αντικειμενικά οι δυσκολότερες είναι οι τελευταίες όπου πρέπει να ΣΤΟΧΕΥΣΕΙΣ μέσα στο δοχείο. Άρα τσεκάρουν και τα αντανακλαστικά σου. Αυτά, δε θέλει κάτι άλλο. sure thing, κουταλακι μιας χρησης και μαζεμα απ το θρονο μη πω για ενα φιλο μου που ειχε κανει στην εφημεριδα στη ταρατσα του σπιτιου του !!!
panos2171 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Ποιο απλα υπαρχει στα φαρμακεια ειδικο κυπελλακι με ενα κουταλακι και κανεις μια χαρα τη δουλεια σου. Απο κει και περα οι λατρεις της φυσης μπορουν να κανουν αυτη τη δουλεια ποιο ευκολα,ουτε εφημεριδες ουτε τιποτα ενω η αλλη πρακτικη λυση ειναι να βαλεις μια σακουλα στον θρονο και να τα παρεις απο κει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.