Προς το περιεχόμενο

Έκδοση βιβλιαρίου εργασίας

deminho11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι να βγάλω βιβλιάριο εργασίας, μου είπαν οτι πρέπει να κάνω μια γενική αίματος και μια ακτινογραφία θώρακος στο νοσοκομείο... ισχύει? και αν ναί πόσο μπορεί να κοστίσουν???

Δημοσ.

Για τι δουλεια; Για σερβιτορος που το χρειαζομουνα επρεπε να κανω και αλλες εξετασεις (ουρα, κοπρανα). Πριν 2-3 χρονια μου ειχε βγει 60Ε περιπου.

Δημοσ.
Για τι δουλεια; Για σερβιτορος που το χρειαζομουνα επρεπε να κανω και αλλες εξετασεις (ουρα, κοπρανα). Πριν 2-3 χρονια μου ειχε βγει 60Ε περιπου.

60 ευρω?????με 80 ευρω το βγαζεις στο ετσι και γλιτωνεις και την ταλαιπωρια

Δημοσ.
Καλά σιγά μην δώσω 80€ :lol: 3 μεροκάματα έχω κάνει δεν δουλεύω καθημερινά.

Παράνομος και άμα γουστάρει!!!

Βασικα δεν ειναι μονο το παρανομος,δεν μπορει να σου κολλησει ενσημα χωρις βιβλιαριο. Οποτε θα χρειαστει να το βγαλεις σε καποια φαση αν θες να κανεις αυτη τη δουλεια.

Δημοσ.

Πες σ'έναν γιατρό να σου γράψει στο βιβλιάριο του τύπετ της εξετάσεις (ας βάλει άλλη διάγνωση) και με τις αποδείξεις θα πάρεις ένα μέρος των χρημάτων πίσω από την τράπεζα.

Παρεπιπτώντως, νομίζω οτι δεν κάνεις γενική αίματος, αλλά έλεγχο για ηπατίτιδα, α/α θώρακος και μια παρασιτολογική.

Δημοσ.

Τσιλ, στην επαρχία δε θέλει κόπρανα ούρα κλπ. παραμόνο γενική αίματος και ακτινογραφία.

Δημοσ.

Νομίζω οτι τις εξετάσεις τις θέλουν απο νοσοκομείο και όχι απο ιδιωτικό γιατρό, αλλιώς θα τις είχα βγάλει αφού καλύπτει σχεδόν όλο το ποσό...

Τέσπα για 1-2 φορές την εβδομάδα που με παίρνει για δουλειά εγώ δεν δίνω 60€

Δημοσ.
Νομίζω οτι τις εξετάσεις τις θέλουν απο νοσοκομείο και όχι απο ιδιωτικό γιατρό, αλλιώς θα τις είχα βγάλει αφού καλύπτει σχεδόν όλο το ποσό...

Τέσπα για 1-2 φορές την εβδομάδα που με παίρνει για δουλειά εγώ δεν δίνω 60€

Να θέλει ο εργοδότης να είναι νομιμος και ο υπάλληλος να μη θέλει.Το δαμε κι αυτό!

Δημοσ.

πανω στο χαρτι για τα απαραιτητα δικαιολογητικα σε μενα, εγραφε οτι οι εξετασεις μπορουν να γινουν σε οποιοδηποτε δημοσιο νοσοκομειο ή ιδιωτικο εργαστηριο. και ετσι τις εκανα σε ιδιωτη γιατρο. δε νομιζω να ισχυει κατι διαφορετικο εκει που μενεις:-)

Δημοσ.

έβγαλα πρόσφατα .. βιβλάριο υγεία , χωρίς να δώσω ευρώ !

Πήγα στο ΙΚΑ και είπα στον παθολόγο να μου γράψει τις εξετάσεις που πρέπει να κάνω (κάπου 6 νομίζω ) ... τις μάζεψα όλες και τις πήγα !

τώρα αν θες να το πάρεις μέσα σε δέκα μέρες .. πας στο νοσοκομείο δίνεις μια φορά αίμα , ούρα και κόπρανα , πληρώνεις 50 Ε και τελείωσες

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να απαντήσει με σιγουριά τι εξετάσεις χρειάζονται για σερβιτόρος στη Θεσσαλονίκη??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...