Cotrex Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 paidia exw faei trelo kollima me to monkey island. exw pai3ei to Secret of the monkey island kai to LeChuck's revense. ta dio ta epeza meronixta kai ta termatisa epitelous. To #3 Kai #4 mou eipan oti einai kapws pio xalia sto 8ema , sta grafika kalitera, polli kalitera alla moufa stin ipo8esi logo tou oti aftos pou efia3e to 1 kai to 2 pareti8ike. 3erete pote an anakoinose pou8ena pio einai to secret pou exei to Monkey island?
Jastonas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2002 egw ta xw paiksei ola, k ta xw ftasei ola poly makria. mono to 3 exw mhdenisei... alla to secret alh8eia to kserw! to kserei kaneis!?
Jastonas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 basika ekana la8os... h8ela na pw oti DEN to kserw! opote, an to kserei kaneis, as to myrastei mazi mas!
Cotrex Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Jastonas δεν συμφωνεις οτι ειναι υπερτατο παιχνιδι?
Cotrex Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 μπα τελικα δεν εχει πει τι ειναι το μυστικο..
-nick- Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 re poio mystiko lete ? telos panton... ola einai oraia, kalytero gia mena to 3 ... an kai to 1 kai to 2 htan kai auta poly kala...kai to 4 parolauta pou lene einai arketa kalo, apla to oti den einai point'n'click kai einai tetoia h kinhsh sto 3D me xalaei..
Jastonas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 nai cotrex..... fobera paixnidia. opws k ta broken sword:)
Deathstar Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 I am Guybrush Threepwood i am i mighty pirate ti mou thimisate tora ateliotes ores ston 386sx palie skales epoxes to noumero 1 adventure pou exo paiksi Na kai ena site afieromeno mono sto Monkey http://www.milegend.com/
Jastonas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 nai ontws... palies kales epoxes... 8ymamai k egw mikros, 7 xronwn, pou zhtaga apo ton megalo aderfo mou (10 xronwn tote) na mou balei to prwto strategy pou epaiza tote... to afterwar! k ka8omoun wres k epaiza ston 286..... to baby, arkanoid, frogger...... 5ares disketes.... k den symazeuetai! meta 386, me pio ekseligmena paixnidia kai to koryfaio leitourgiko... to dos!....... k hr8an k ta win 95 me to "My Computer":P ta wraia themes meta.... to mystery mallon htan to kalytero mou..... pws pernaei o kairos e!?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Ξεθάβω το θέμα για να σας δείξω αυτό το βίντεο: Θεατρική προσαρμογή!
anthony_88 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Ρε παιδες πειτε ποσα Monkey Island εχουν βγει?? Ειναι αυτο με τους γριφους και κατι ιστοριες που κανεις σε ενα νησι για να προχωρησεις?? Τα λεω ετσι γιατι τα θυμαμαι πολυ αμυδρα, πανε πολλα χρονια που το ειδα καπου. Μπορουμε τωρα να τα βρουμε καπου απο την αρχη? Επισης, αλλα παιχνιδια σε αυτο το στυλ υπαρχουν??? Μου εχουν πει πχ για το Myst αλλα δεν ξερω κατι αλλο... Τα φωτα σας!!
JRIXM8 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Έχουν βγει 4 Monkey Island. Τα πρώτα δύο είναι πολύ παλιά και είχαν υποτυπώδη γραφικά. Το 3ο και το 4ο της σειράς είναι αυτά που κατά την γνώμη μου πρέπει να παίξεις! Είναι adventure με πολύ γέλιο! Ορίστε και τα link από το Gamespot: The Secret of Monkey Island (1990) Monkey Island 2: LeChuck's Revenge (1991) The Curse of Monkey Island (1997) Escape from Monkey Island (2000) Το Myst δεν μοιάζει και τόσο πολύ με τα Monkey Island. Πιο πολύ μοιάζουν τα Runaway 1 και 2, Al Emmo and The Lost Dutchman's Mine και φυσικά το Grim Fandango! Για το τελευταίο έχει βγει και patch με ελληνικούς υπότιτλους! Παιξ' τα οπωσδήποτε! Runaway: A Road Adventure (2003) Runaway: The Dream of the Turtle (2007) Al Emmo and the Lost Dutchman's Mine (2006) Grim Fandango (1998 )
takeda Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 ti mou thimisate tora ateliotes ores ston 386sx palie skales epoxes to noumero 1 adventure pou exo paiksi 386 sx με 128kbyte video ram και 2 mega ram σου ρίχνω η μου ρίχνεις; :mrgreen: τότε είχαμε καταπληκτικά παιχνίδια με την έννοια ότι επειδή δεν υπήρχαν τα 3δ engines και τα λοιπά έπρεπε να βρίσκουν humor καταπληκτικές ιδέες κλπ zack macgraken (opos legotane telos pantwn) maniac mansion apo alli epoxi ta games! opoios exei orekseis SCAUMVM (mporei na thelei anagrammatismo)
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Έχουν βγει 4 Monkey Island. Τα πρώτα δύο είναι πολύ παλιά και είχαν υποτυπώδη γραφικά. Το 3ο και το 4ο της σειράς είναι αυτά που κατά την γνώμη μου πρέπει να παίξεις! Είναι adventure με πολύ γέλιο! Να πω και μια δεύτερη γνώμη. Κατά τη δική μου γνώμη, το 1 και το 2 είναι πιο ατμοσφαιρικά ενώ δεν υστερούν σε χιούμορ. Βέβαια τα γραφικά είναι παλιά (έχει και αυτό τη γοητεία του γιατί αφήνει χώρο στη φαντασία), αλλά σαν ιστορία και γενικά κλίμα εγώ τα έχω αγαπήσει. Με το 3 και το 4 γέλασα μεν, δε συγκινήθηκα δε. Τα πρώτα δύο είναι φτιαγμένα από τον Ron Gilbert, τα επόμενα δύο από άλλους (διαφορετικούς το καθένα). Για μένα monkey island σημαίνει ron gilbert.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.