domal Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Παιδια μια τρελη ισως ερωτηση Βασικα εχω περιπου 350 gb διαφορα μουσικα κομματια mp3 απο διαφορους καλλιτεχνες Υπαρχει κανενα προγραμμα που να τα βαλει μεσα στο itunes αυτοματα και να δημιουργηθουν λιστες κλπ κλπ ??? Εχω Imac φυσικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inSync Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Παιδια μια τρελη ισως ερωτηση Βασικα εχω περιπου 350 gb διαφορα μουσικα κομματια mp3 απο διαφορους καλλιτεχνες Υπαρχει κανενα προγραμμα που να τα βαλει μεσα στο itunes αυτοματα και να δημιουργηθουν λιστες κλπ κλπ ??? Εχω Imac φυσικα Τι εννοείς να δημιουργηθούν λίστες? Κάνεις Drag n Drop τα αρχεία και περιμένεις... θα καταχωρηθούν σύμφωνα με τα id3 tag τους. Τις λίστες τις κάνεις όπως θες εσύ μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Τι εννοείς να δημιουργηθούν λίστες? Κάνεις Drag n Drop τα αρχεία και περιμένεις... θα καταχωρηθούν σύμφωνα με τα id3 tag τους. Τις λίστες τις κάνεις όπως θες εσύ μετά Αν ΠΟΤΕ καταφέρει να βγάλει άκρη στο itunes με 350gb μουσικής καταχωρημένα σύμφωνα με id3 tags να με $#@$@#$εις. Εγώ τα βάζω επιτόπου ένα ένα άλμπουμ και πάλι μου τα βάζει μπουρδ$#@$@λο. Το itunes είναι μακράν οτι πιο δύσχρηστο για εισαγωγή μουσικής :| Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 επίσης, εφόσον εχεις τικάρει το "Manually manage music", μπορείς να δημιουργησεις εκτος απο λιστες, κ "εξυπνους φακελους" ετσι ωστε να παρακολουθουνται, κ οταν αντιγραφεις καινουργια mp3 να προστιθενται αυτοματα! edit: Klain, εννοεις που τα βγαζει "κινεζικα" μερικα tags? ID3Mod v2 ftw! αν το συνηθισεις, κ οργανωσεις σωστα τη μουσικη σου με τα καταλληλα plugins για στιχους/εξώφυλλα, μετα μια χαρα θα ειναι! Απ τα πιο μεγαλα προγραμματα αλλα κ απ τα πιο γρηγορα σε αυτες τις δουλειες! (σε Os X φυσικα ) Αν απ την αλλη, εννοεις !@##$%λο τον τροπο που τα βαζει στους φακελους κ τα ταξινομει μες τον σκληρο, γι αυτο υπαρχει το "Manually manage music" που ανεφερα πιο πανω.. περνα τα οπως τα χεις, κ μετα δημ. απλά λιστών/εξυπνων φακελων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kernelalive Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 συμφωνώ με τον klain εγω με 80 γιγα ακόμα και τωρα μετά απο 2 χρόνια χρησης ανακαλύπτω ακόμα κομμάτια που δεν ήξερα οτι τα είχα μέσα είναι δύσκολη η σωστή καταχώρηση των κομματιων.προγγραμα που να χρειαζεσαι λιγότερη δουλειά προκειμένου να τα ταξινομησεις αλλαζοντας την ομαδα και το είδος δεν ξερω και να είναι καλύτερο σε τρόπο απο το itunes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 φτιαξτε μαζικα τα tags καλλιτεχνη/αλμπουμ/είδος κ επειτα View->Show Browser κ θα κανετε ευκολοτερη η περιηγηση.. επισης φτιαξτε μια προχειρη playlist σαν την on-the-go του iPod κ με δεξι κλικ στο επιθμητο τραγουδι->add to "on-the-go playlist" θα χετε τα προχειρα που θα ακουτε εκεινη τη στιγμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inSync Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 φτιαξτε μαζικα τα tags καλλιτεχνη/αλμπουμ/είδος κ επειτα View->Show Browser κ θα κανετε ευκολοτερη η περιηγηση.. επισης φτιαξτε μια προχειρη playlist σαν την on-the-go του iPod κ με δεξι κλικ στο επιθμητο τραγουδι->add to "on-the-go playlist" θα χετε τα προχειρα που θα ακουτε εκεινη τη στιγμη +111100101010101 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Μια χαρά είναι το iTunes στην οργάνωση της μουσικής. Αν δεν έχουμε σωστά tags δεν μας φταίει το λογισμικό, έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmarimos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Αν ΠΟΤΕ καταφέρει να βγάλει άκρη στο itunes με 350gb μουσικής καταχωρημένα σύμφωνα με id3 tags να με $#@$@#$εις. Εγώ τα βάζω επιτόπου ένα ένα άλμπουμ και πάλι μου τα βάζει μπουρδ$#@$@λο. Το itunes είναι μακράν οτι πιο δύσχρηστο για εισαγωγή μουσικής :| Εγω εχω 420g μουσικη σε 1 εξωτερικο 500αρι και το iTunes πεταει. Καθε φορα που προσθετω καποια albums τα κανω import απο το file >> add to library και παραλληλα εχω τικαρισμενα στα preferences >> advanced keep iTunes music folder organized και copy files to iTunes Music folder when adding to library. Επισης εχω το 95% των artwork. Δεν ειναι θεμα εφαρμογης τα κακογραμμενα tags στα μουσικα κομματια. Θεωρω το iTunes μακραν την καλυτερη και ποιο ευχρηστη εφαρμογη για μουσικη (παντα σε OSX και οχι βεβαια για πιι-σιι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Έχει κανείς να προτείνει κανένα ID3 tagger, έχω κατεβάσει αρκετούς αλλά δεν κάνουν δουλειά, προσπαθώ να διορθώσω τίτλους από μουσικά κομμάτια και σε πολλά μου τα βγάζει ότι νάναι, και μιλάω για πολύ γνωστά κομμάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmarimos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Έχει κανείς να προτείνει κανένα ID3 tagger, έχω κατεβάσει αρκετούς αλλά δεν κάνουν δουλειά, προσπαθώ να διορθώσω τίτλους από μουσικά κομμάτια και σε πολλά μου τα βγάζει ότι νάναι, και μιλάω για πολύ γνωστά κομμάτια. Δοκιμασε το παρακατω, το χρησημοποιω και εγω με επιτυχια http://www.macupdate.com/info.php/id/15953/id3mod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ, ωραίο και απλό πρόγραμμα αλλά ψάχνω και κάποιο που να βρίσκει τίτλους και albums από κάποια database μέσο net. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmarimos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ, ωραίο και απλό πρόγραμμα αλλά ψάχνω και κάποιο που να βρίσκει τίτλους και albums από κάποια database μέσο net. Ωραια και καλα τα μακ , αλλα δεν ειναι "παταω εν κουμπι και βγαινει μια χοντρη". Οταν κανεις import ενα μουσικο CD στο iTunes υπαρχει η επιλογη Advanced > Get Album Artwork και η επιλογη Advanced > Get CD Track names , επισης καθε φορα που κανεις import ενα CD στο iTunes σε ρωταει αν θελεις να ψαξει και να βρει τους τιτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Ωραια και καλα τα μακ , αλλα δεν ειναι "παταω εν κουμπι και βγαινει μια χοντρη".Οταν κανεις import ενα μουσικο CD στο iTunes υπαρχει η επιλογη Advanced > Get Album Artwork και η επιλογη Advanced > Get CD Track names , επισης καθε φορα που κανεις import ενα CD στο iTunes σε ρωταει αν θελεις να ψαξει και να βρει τους τιτλους. Ναι, αλλά όταν έχεις τα τραγούδια ήδη σε MP3 τι κάνεις? Πριν από καιρό, ο Snollygoster είχε αρχίσει να φτιάχνει ένα πολλά υποσχόμενο προγραμματάκι που έφτιαχνε τα tag κατεβάζοντας data από το http://www.amg.com αλλά μετά πήγε φαντάρος και το ξέχασε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmarimos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Ναι, αλλά όταν έχεις τα τραγούδια ήδη σε MP3 τι κάνεις? Πριν από καιρό, ο Snollygoster είχε αρχίσει να φτιάχνει ένα πολλά υποσχόμενο προγραμματάκι που έφτιαχνε τα tag κατεβάζοντας data από το http://www.amg.com αλλά μετά πήγε φαντάρος και το ξέχασε... Αυτο ειναι ενα προβλημα το οποιο αντιμετωπιζει αρκετος κοσμος. Αν θυμαμαι καλα υπαρχει καποιο utility το οποιο κατεβαζει artworks και track names για mp3. Δυστυχως δεν θυμαμαι ποτε και που το πηρε το ματι μου. Προσωπικα τα artworks και track names των mp3 τα περναω με το χερι. Ευτυχως που εχω πολλα albums και αυτο με βοηθαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.