Προς το περιεχόμενο

Ασυρματο δικτυο σε 3 οροφους

jmil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Εχω στο σπιτι μου μια adsl συνδεση connx με router philips το οποιο βρισκεται στο υπογειο

του σπιτιου.

Θα ηθελα να μεταφερω ασυρματα το σημα στο ισογειο και στο 1 οροφο του σπιτιου οπου υπαρχουν laptops.

Σκεφτομαι να βαλω 1 ΑP στο υπογειο να το συνδεσω με καλωδιο utp με το philips router και να λειτουργει σαν access point mode.

Στο ισογειο θα βαλω μια αλλη συσκευη ιδια η οποια θα λειτουργει σαν repeater αυτου ή wds ωστε να επεκτεινει το σημα στο ισογειο και στο 1 οροφο.

Η λυση το να περασω utp καλωδιο απο το υπογειο στο ισογειο και στο 1 οροφο δεν ειναι δυνατη που σημαινει οτι πρεπει να χρησιμοποιησω οποσδηοπτε ασυρματο.

Επισης η λυση του homeplug δεν ειναι επιλογη καθ'οτι υπαρχουν διαφορετικοι πινακες.

Εχει υλοποιησει καποιος κατι αντιστοιχο με επιτυχια και εαν ναι εχει να μου προτεινει καποια συγκεκριμμενη μαρκα/μοντελο AP να χρησιμοποιησω?

Θα χρειαστουν πιθανον πιο δυνατες κεραιες απο αυτη που θα εχει απο μονο του το AP (αποσπωμενη)?

Ευχαριστω εκ' των πρωτερων

Δημοσ.

kai αυτο που θες να κανεις ειναι η μονη λυση αφου δεν μπορεις νβνα βαλεις καλωδιο στον αλλο οροφο για να παιξει ενα accesspoint εκει.τωρα οι μεγαλυτερες κερεες ειναι παντα σχετικο αν θα κανουν πολλα πραγματα.αν μπορεις απο το δευτερο access point Να ριξεις ενα καλωδιο utp προς τα πανω θα ειναι οκ για να μπει το αλλο access point.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...