Προς το περιεχόμενο

Αποτυχία εγγραφής του ntldr.dll και άλλων αρχείων συστήματος.

midnight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια βοήθεια παίδες εδώ.Συμβαίνει σε ένα φίλο μου το παραπάνω πρόβλημα και λόγο απόστασης δεν μπορώ να τον βοηθήσω.Μετά το φορμάτ του βγάζει σφάλμα οτι κάποια αρχεία δεν μπορούν να περάσουν στον σκληρό και έτσι δέν μπορεί να συνεχίσει την εγκατάσταση του λειτουργικού.Επειδή το παιδί δεν ξέρει δέν υπάρχει περίπτωση να κάνει boot απο κανα live cd και να αντιγράψει πχ τα αρχεία που λείπουν,ούτε και έχει κάποια δισκέτα ώστε να βγέι σε κονσόλα και να κάνει απο εκεί το φορμάτ είτε την μεταφορά τών αρχείων είτε κάποιο checkdisk.

Αν μπορεί να μας πεί κανείς τι φταιεί τον ευχαριστώ πολύ.Ο δίσκος είναι sata και θέλουμε να περάσουμε windows xp.

Δημοσ.

Ας δοκιμάσει με 1 μόνο μνήμη, αν έχει δύο. Νομίζω κάτι τέτοιο μου είχε συμβεί παλιότερα και νόμιζα πως ήταν χαλασμένο το δισκάκι. Τελικά άλλαξα τις μνήμες και πέρασαν κανονικά τα ΧΡ.

Δημοσ.

Οι sata drivers λείπουν. Πες του να τους ρίξει από το CD της μητρικής ή από το floppy, ανάλογα που υπάρχουν. Αν δεν υπάρχουν, μάλλον μπλέξατε....αλλά, ρίξτε μια ματιά εδώ και βλέπουμε...

Δημοσ.

Αν ο σκληρός του είναι sata ίσως πρέπει πρώτα με f6 να περάσει τους sata drivers ή να αλλάξει το σκληρό από sata σε ide.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...