padam Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Μήπως έχει κάποιος drivers για την καρτούλα pci GIGABYTE GT-P5100 είτε για xp είτε για vista?
homestudio Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Γεια σου φιλε! ελπιζω να μην εχουμε το ιδιο προβλημα.. αλλα ψαχνω και εγω drivers για την ιδια καρτα.Την αγορασα απο το eshop μου την εβαλαν πανω στο Pc αλλα δεν βρηκα ποτε το cd εγκαταστασης.Ακομα στα τηλεφωνα ειμαστε μπας και κανουν τιποτα.
homestudio Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Γεια σου φιλε! ελπιζω να μην εχουμε το ιδιο προβλημα.. αλλα ψαχνω και εγω drivers για την ιδια καρτα.Την αγορασα απο το eshop μου την εβαλαν πανω στο Pc αλλα δεν βρηκα ποτε το cd εγκαταστασης.Ακομα στα τηλεφωνα ειμαστε μπας και κανουν τιποτα. Ολα καλα με τους Drivers μου εστειλαν το γνησιο cd της καρτας τηλεορασης !
padam Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι εύκολο να τους ανεβάσεις κάπου?
spirosMR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει κάπου τους drivers; Ή έστω να πει που τους βρήκε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.