Προς το περιεχόμενο

Τη γνώμη σας για νεα συνδεση ADSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον θα ηθελα τα φωτα σας.

Μενω σε μια τριπλοκατοικια και θελω στον 1ο και στον 3ο οροφο να εχω την ιδια γραμμη τηλεφωνου ΟΤΕ PSTN.

Στον τριτο οροφο θα χρησιμοποιειται κανονικα για κλησεις, ενω στον 1ο θελω internet και κλησεις μεσω voip. Να σημειωσω οτι στον τριτο υπαρχουν 5 συσκευες συνδεδεμενες.

Απο οτι μου ειπαν το να φερεις και τον 1ο τη γραμμη γινεται πολυ ευκολα απο ενα ηλεκτρολογο στο κουτι.

Λετε να εχω προβλημα με το internet στον 1ο, λογω του οτι θα σπαει η γραμμη στα δυο και θα υπαρχουν τοσες συσκευες?

Χρειαζεται φίλτρο σε κάθε συσκευη στον 3ο οροφο ή μπορει να μπει κατι στο εξωτερικο κουτι του οτε εκει που γινεται ο διαχωρισμος των γραμμων καθε οροφου.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν φερεις τη γραμμη απο τον οτε στον 1ο και κανεις εκει περα το διαχωρισμο και συνεχισεις τη γραμμη στον 3ο, δε θα εχεις κανενα προβλημα.Μπορεις να βαλεις κατευθιαν εκει περα ενα adsl splitter οπωτε θα γλιτωσεις απο το να βαλεις φιλτρακια σε καθε συσκευη ξεχωριστα

Δημοσ.

Δεν μπορει να γινει αυτο στο κουτι του ΟΤΕ, να ενωσει εκει δηλαδη τις 2 γραμμες και να βαλει το splitter?

Ενα splitter ποσο κανει και που μπορω να βρω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...