Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για να καταλάβω, έχεις 2 giga ram και έχεις τα 64bita? Αν ναι, πόσο μνήμη διαθέσιμη έχεις?

Ούτε με απασχόλησε ποτέ. Ξεκινάνε τα Windows χρησιμοποιώντας 700 MB περίπου. Τώρα μετά από 10 ώρες χρήσης έχω ελεύθερα 900. Μπορώ να ξεκινήσω να παίζω άνετα left4dead (όπως και κάνω πολλές φορές). Η μόνη περίπτωση που καταλαβαίνω ότι λίγη ακόμα μνήμη θα χρειαζόταν είναι όταν κλείνει ένα βαρύ πρόγραμμα (το left4dead που λέγαμε :-D)και το σύστημα κάνει μισό λεπτό να επανέλθει.

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Γιατί υπάρχουν επεξεργαστές 32 και 64 bit; :-)

Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν μόνο 64bit επεξεργατές.

Υπάρχουν windows 32 και 64 επειδή δεν τρέχουν όλες οι παλιότερες εφαρμογές και drivers σε 64bit. Είμαστε ακόμα στα 32bit λόγω κόστους αναβάθμισης του software και hardware.

• Super Moderators
Δημοσ.

μόνο 64bit cpus ή 32bit cpus με 64bit extensions? :-)

αν ήταν πράγματι 64bit cpus (βλέπε Itanium) δεν θα ήταν συμβατοί με 32bit εφαρμογές/λειτουργικά νομίζω, αλλά παίζει να κάνω και λάθος

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Οχι δεν χανεις απολυτως τιποτα...Ο μονος φοβος παλαιοτερα ηταν η ευρεση drivers αλλα πλεον εχει ξεπεραστει και αυτο...Μεχρι να κυκλοφορησουν επισημα τα 7 θα υπαρχουν drivers απο ολους τους κατασκευαστες..

αντιθετά εγω θα ελεγα κερδίζεις ταχυτητά!

τα εχω βαλει σε υπολογιστη 7 χρονων και δουλευουν πολυ καλα!

Δημοσ.

Οι αλλαγές που έχουν γίνει από την έκδοση RC μέχρι τη τελική είναι ελάχιστες ενώ υπενθυμίζουμε ότι στην Ευρώπη θα διατεθεί μόνο η έκδοση Windows 7 E η οποία δεν περιέχει κανέναν browser ύστερα από τη δικαστική διαμάχη της Microsoft με την Ευρωπαική Ένωση. Κάθε χρήστης που θα εγκαταστήσει τα Windows 7 E θα πρέπει να έχει προνοήσει από πριν να έχει τον/τους browser της αρεσκείας του σε κάποιο DVD/CD/Usb stick για να προχωρήσει στην εγκατάσταση τους.

Και για να λειτουργήσει το msn messenger θα σου πετάει το σπαστικό μήνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα με τον internet explorer? Και θα πρέπει να τον κάνεις εγκατάσταση+work online????

(Καλά θα μου πεις βάλε άλλο messenger)

Αυτό γίνεται ακόμα ή έχει πάψει να ισχύει?

• Super Moderators
Δημοσ.

διάβασε και το υπόλοιπο post, δεν πρόκειται να βγει τελικά αυτή η έκδοση :-)

Ενημέρωση : Η Microsoft με σημερινή της ανακοίνωση (24/7), κάνει μια νέα πρόταση προς την Ευρωπαική Ένωση σχετικά με τη κυκλοφορία των Windows 7 στην Ευρώπη. Η νέα πρόταση (και ελπίζουμε τελευταία) θέλει τον IE 8.0 να είναι προεγκατεστημένος και παράλληλα να εμφανίζεται μια οθόνη στην οποία ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει κάποιον από τους εναλλακτικούς browser της αγοράς (Firefox, Safari, Opera, Chrome). Αν η πρόταση αυτή γίνει δεκτή, τότε η Ευρώπη γλυτώνει από τα Windows 7 E και θα προμηθευτεί τη κανονική έκδοση των Windows 7 που θα κυκλοφορήσει σε όλο το κόσμο. Η πρόταση εξετάζεται και σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση από την Ευρωπαική Ένωση.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2845885&postcount=162

Δημοσ.
διάβασε και το υπόλοιπο post, δεν πρόκειται να βγει τελικά αυτή η έκδοση :-)

ααααα σόρρυυυυυυυ

Και επίσης σόρρυυυυ αλλά δεν πρόκειται να διαβάσω 20 σελίδες xD

Και επίσης ο topic starter θα μπορούσε να κάνει μια ενημέρωση στο 1ο ποστ...

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...