Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχω μια απορία... επειδή τώρα τελευταία όλο λειτουργικά κυκλοφορούνε και έχω μείνει με τα χρ εγώ επειδή σαν gamer μου λέγανε μακριά από vista θα κολλας θα τρως crash στα games κλπ... επειδή σε κάτι μήνες σκοπεύω να αγοράσω νέο υπολογιστή τι λειτουργικό θα ήταν καλύτερο να βάλω? χρ? vista? windows 7? η λέτε μέχρι του χρόνου να έχει βγει άλλο λειτουργικό πάλι? :fear:

• Super Moderators
Δημοσ.

τα XP τα ξεχνάς αυτόματα και επειδή μιλάς για μήνες ακόμα πας κατευθείαν windows 7 64bit που θα έχουν κυκλοφορήσει και original...

Δημοσ.
windows 7 χωρις συζητηση

τα XP τα ξεχνάς αυτόματα και επειδή μιλάς για μήνες ακόμα πας κατευθείαν windows 7 64bit που θα έχουν κυκλοφορήσει και original...

ευχάριστο πολύ παιδιά για την άμεση απάντηση

ναι ακριβώς φιλε ThReSh σκέφτομαι να αγοράσω νέο pc του χρόνου το καλοκαίρι ώστε αντί να κάνω άσκοπες αναβαθμίσεις τωρα να πάρω μια και καλή super σύστημα με τις τότε τεχνολογίες (ssd σκληροι σε καλη τιμη και χωρητικοτητα, οθονη αλλα και καρτα γραφικων με hdmi σε καλη τιμη και παει λεγοντας...)

σίγουρα αν εχουν βγει ως τότε τα windows 7 64bit θα αγοράσω αυτά γιατί παο για 8giga ram...

ελπίζω μονο να μην έχουν τα προβλήματα συμβατότητας άλλον εκδόσεων ομως :fear:

Δημοσ.

κανενας δεν μπορει να προβλεψει πως θα εξελιχτουν τα πραγματα σε εναν χρονο. η συζητηση δεν εχει κανενα νοημα. οταν με το καλο αποφασισεις οτι θελεις να αγορασεις pc, και εχεις τα χρηματα, τοτε μπαινεις στον κοπο να δεις "τι παιζει"

οι εξελιξεις ειναι ραγδαιες.

Δημοσ.

Μολις εγκατεστησα και γω την RTM τελικα και ολα φαινονται τελεια.

Εχω ενα προβληματακι μονο με το software της καρτας ηχου της MB μου, που δεν υποστηριζεται ακομα απο τα 7...

Ειναι τo τσιπακι της RealTek AC883....Κανεις καμια λυση? Μενουμε αναγκαστικα με τους drivers των windows?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ημέρα Seven σήμερα... τα πέρασα στο νεοαποκτηθέν Revo, στο desktop και στο pc ενός φίλου.

Επεξ/σία από dimitris2006
Δημοσ.
nope, κατεβάζεις τους drivers που linkαρα στο sticky topic των Windows 7

http://downloads.guru3d.com/Realtek-HD-Audio-2.30-Driver-download-2346.html

Thnx δουλεψαν μια χαρα....

Πρεπει μετα λυπης να σας ανακοινωσω οτι μολις πριν 1 λεπτο εφαγα το πρωτο blue screen στα 7....Και γω που νομιζω πως με αυτα δε θα ξαναεβλεπα την οθονη μου μπλε :rolleyes:

Δημοσ.
Thnx δουλεψαν μια χαρα....

Πρεπει μετα λυπης να σας ανακοινωσω οτι μολις πριν 1 λεπτο εφαγα το πρωτο blue screen στα 7....Και γω που νομιζω πως με αυτα δε θα ξαναεβλεπα την οθονη μου μπλε :rolleyes:

Μήπως έκανες force drivers των vista ή των XP;

Στην περίπτωσή μου, μόλις έβαλα με το έτσι θέλω τους drivers των XP για το Crypto USB ISDN TA, δεν έμπαινε στα Windows , έβγαζε μπλέ οθόνη και έκανε συννέχεια επανεκκίνηση.

Δημοσ.

Οχι δεν εκανα force install τους drivers...Βασικα δε νομιζω να εχει καποια σχεση το οτι εβαλα τους drivers με την BSOD...

Μαλλον κατι αλλο θα εγινε αλλα δεν εχω ιδεα...

Δημοσ.
Οχι δεν εκανα force install τους drivers...Βασικα δε νομιζω να εχει καποια σχεση το οτι εβαλα τους drivers με την BSOD...

Μαλλον κατι αλλο θα εγινε αλλα δεν εχω ιδεα...

Παντα τα windows 'στρωνουνε' μετα το sp1 !

Δημοσ.

Καλα σιγουρα αλλα και τωρα στην RTM που βρισκομαστε τα πραγματα φαινονται πολυ καλα. Ουτε κολληματα, ουτε προβληματα ασυμβατοτητας και ταχυτατα. Δεν ξαναγυρναμε πισω με τιποτα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...