Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τιποτα πιο "ειδικο" απο τα αλλα προγραμματα του ειδους αλλα οταν προχωρησα σε πρωτη εγκατασταση του στα vista πριν κατι χρονια θυμαμαι ενα μεγαλοπρεπες κρασαρισμα και bluescreen με συνεχες restart χωρις να με αφηνει να κανω τιποτα...

Απλα ρωταω για να δω αν το εγκατεστησε κανεις ως τωρα και αν εχει προβληματα συμβατοτητας..

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

3 μήνες με rearm, αρκετός χρόνος μέχρι να κυκλοφορήσουν τα SLIC licences,το ACPI BIOS και τα OEM κλειδιά μαζί με τον loader...

Όποιος τα "τρέχει" με πατσοhacks θα πονέσει αργά η γρήγορα...

Δημοσ.
Το Alcohol το δοκιμασε κανεις στα 7 να μας πει αν δουλευει?

Γιατι δε θελω να θυμαμαι την μεταβαση μου σε vista και αυτο το προγραμμα..

Αντι για αυτο βαλε το Ultra iso ,κανει την ιδια δουλεια με το alcohol και παιζει 100% στα windows7

Δημοσ.
3 μήνες με rearm, αρκετός χρόνος μέχρι να κυκλοφορήσουν τα SLIC licences,το ACPI BIOS και τα OEM κλειδιά μαζί με τον loader...

Όποιος τα "τρέχει" με πατσοhacks θα πονέσει αργά η γρήγορα...

Γιατί το λες αυτό;:rolleyes:

Δημοσ.

Εγω που χρησιμοποιω το Daemon tools και ειμαι στην 7264 ελπιζω στην 7600 να κανει ινσταλ κανονικα.

Το εχει δοκιμασει κανεις να μας πει ??

Γιατι τι "ειδικο" κανεις με το Alcohol 120% που δε μπορεις με αλλα παραπλησια προγραμματα?

Που εισαι εσυ ?? Διακοπες κανουμε, διακοπες ?? :P

• Moderators
Δημοσ.
Εγω που χρησιμοποιω το Daemon tools και ειμαι στην 7264 ελπιζω στην 7600 να κανει ινσταλ κανονικα.

Το εχει δοκιμασει κανεις να μας πει ??

Daemon tools lite 4.30.4,sptd 1.59 και δουλευουν κανονικα κ απροβληματιστα.

Δημοσ.

Σήμερα πήρα κι εγώ με τη σειρά μου (απ' το Θείο φυσικά :P) την RTM, x64 πάντα. Πάω να κάψω DVDάκι να δούμε. Είχα εντοπίσει κάτι μικροπροβληματάκια με την RC, να δω αν τα φτιάξαν, από περιέργεια.

Δημοσ.

Στην RC είχα παρατηρήσει κολλήματα του MediaPlayer όταν έμενε ώρες σε λειτουργία.. τώρα δεν υπάρχουν.

Επιπλέον, κρέμαγε ο explorer.exe. Υποπτεύομαι ότι αυτό γινόταν όταν είχα πάνω δίσκο που είχε μέσα αρχεία συστήματος από unixοειδή λειτουργικά.

Τώρα ρολόι και αυτό, χωρίς να αλλάξω κάτι στο pc.

Γενικά μια χαρά!

Αν και έχω αυτή την περίοδο osx για λειτουργικό καθημερινής χρήσης, τα 7 με έχουν εκλήξει ευχάριστα!

• Moderators
Δημοσ.
photoshop & autocad τρεχουν στα 7αρια?

Photoshop cs 4(ολη η premium suite για την ακριβεια)τρεχει κανονικα.Μια απτα ιδια και το autocad 2010.

Δημοσ.

Φαινεται λοιπον οτι ολα δουλευουν ρολοι γενικα απο οσα ακουω εδω μεσα..

Να ρωτησω κατι αν επιτρεπεται βεβαια..Οι εκδοσεις RTM που κυκλοφορουν στα γνωστα μερη χρειαζονται καποιο σπασιμο? Ειναι δοκιμαστικες και θα ληξουν μετα απο καποιο διαστημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...