danaos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Ξέρω, δεν είναι ο σωστός χώρος να βάλω το ερώτημά μου, αλλά, μήπως ξέρει κανείς πώς μπορούμε να κάνουμε τον ΙΕ8 να ανοίγει γρηγορότερα την πρώτη φορά μετά την εκκίνηση των windows; Εννοώ ότι, μετά το startup, την πρώτη φορά που πάω να ανοίξω ΙΕ καθυστερεί αρκετά δευτερόλεπτα. Τις επόμενες φορές που ανοίγω τον ΙΕ ( αφού έχω κλείσει το αρχικό παράθυρο) ανοίγει αστραπιαία... Βρέθηκε η λύση: Tools > Internet Options > Connections > Lan Settings > απενεργοποιούμε την επιλογή "Automatically detect settings". Έτσι ο ΙΕ8 ξεκινά σφαίρα, ακόμα και την πρώτη φορά ανοίγματός του μετά από εκκίνηση συστήματος. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:10 ---------- Κανονικότατα. Οπότε πάμε για british pre-order...
ACMILANGR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 χθές εγκατέστησα την retail έκδοση GOLD , ultimate, ολα δουλεύουν άψογα, updates,drivers,προγγράματα, κανένα πρόβλημα έβαλα και σήμερα το ελληνικό πακέτο γλώσας και ειμαι ΚΟΜΠΛΕ!!
iceman79 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Εχω βάλει την 64 ultimate. Μέχρι τώα πάει καλά 1) Ενεργοποιώντας-απενεργοποιώντασ το AHCI για δοκιμές (βγάζοντας βάζοντας δίσκους (έναν με xp και έναν με 7) και κόλλησε η κάρτα δικτύου) Τι drivers τι delete device κτλ. Τελικά μπαίνοντας σε safe mode επανήλθε μόνη της 2)Άν ακούτε http://www.rockradio.gr με Opera και δέν έχει ήχο βάλτε το στον firefox. Θα σας πεί να κατεβάσει wmp firefox plugin Το κάνετε εγκατάσταση και δουλεύει και ο ήχος στον Opera ... Σε περίπτωση που ψάχνεστε ... Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2009 από iceman79
MixalisX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 χθές εγκατέστησα την retail έκδοση GOLD , ultimate, ολα δουλεύουν άψογα, updates,drivers,προγγράματα, κανένα πρόβλημα έβαλα και σήμερα το ελληνικό πακέτο γλώσας και ειμαι ΚΟΜΠΛΕ!! Βγήκε κιόλας το ελληνικό πακέτο? Μπραβο τα παιδια.... πολύ δυνατά μπαινουν στο πανηρίρι αυτή την φορά.
Captain Nemo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Μα τι γίνετε ολα σωστά τα έκαναν αυτή την φορά ? Εμείς τώρα τι θα βρούμε να τους κατηγορίσουμε ? Δεν παίζω κάνουν ζαβολιές Εγώ ειχα συνηθίσει οτι ηταν άχρηστοι τους τα έχωνα και ερχόμουνα στα ισια μου τώρα σε ποιόν θα ξεσπάω ?
poscaman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 βαλε linux και βριζε τον Linus και τον Stallman
SETH-X Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 χθές εγκατέστησα την retail έκδοση GOLD , ultimate, ολα δουλεύουν άψογα, updates,drivers,προγγράματα, κανένα πρόβλημα έβαλα και σήμερα το ελληνικό πακέτο γλώσας και ειμαι ΚΟΜΠΛΕ!! Και από μένα τα καλύτερα. 4 μέρες τώρα και μου φαίνονται φοβερά. Γρήγορα και ούτε ένα κόλλημα.
Blitz Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Εγώ θα έχω beta testers τους γονείς μου, αν τα βγάλουν πέρα τα 7 στα χέρια τους τότε θα είναι ubber συστημα . Σε λίγες μέρες τα καλύτερα...
Captain Nemo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Εγώ θα έχω beta testers τους γονείς μου, αν τα βγάλουν πέρα τα 7 στα χέρια τους τότε θα είναι ubber συστημα . Σε λίγες μέρες τα καλύτερα... Αυτό είναι το απόλυτο Crash Test ΄Περιμένουμε την κατάληξη για να φύγει κάθε αμφιβολία
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Εγώ έχω αποφασίσει πάντως να παραμείνω 7100χ64 μέχρι Φεβρουάριο απλά και νόμιμα.Μετά βλέπουμε... Ετσι ακριβως
koumos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Το Alcohol το δοκιμασε κανεις στα 7 να μας πει αν δουλευει? Γιατι δε θελω να θυμαμαι την μεταβαση μου σε vista και αυτο το προγραμμα..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Γιατι τι "ειδικο" κανεις με το Alcohol 120% που δε μπορεις με αλλα παραπλησια προγραμματα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα