Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αν δε γινει ουτε αυτο τοτε η ευρωπαικη ενωση δε ξερει τι θελει.....εκτος απο χρηματα :P

Μα και η ΕΕ υποχειριο καποιων ειναι... δε σημαινει οτι μονο η ms ειναι η κακη και πολυ μεγαλη εταιρια, υπαρχουν δεκαδες συμφεροντα απο δεκαδες αλλες πλευρες.

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
πάντως υπάρχει τρόπος για να κατεβάσετε όποιον Browser θέλετε, χωρίς cd/dvd/flash disk...

ορίστε το Blog του αγαπητού frees76, ώντας και Microsoft MVP σε Desktop Experience

http://autoexec.gr/blogs/freespoint/archive/2009/07/20/web-browser-web-browser.aspx

Ειδες ομως που γινομαστε γεροντοπαραξενοι; Τι σημαινει οτι δεν εχει browser, αλλα εχει media player; σκεφτηκε κανεις οτι ο mplayer ειναι κατα πολυ χειροτερος του explorer; Αυτο δηλαδη ειναι το προβλημα μας; Το να περασουμε μεσα απο τον mplayer ωστε να φτασουμε στο επιθυμιτο browser;

Υποκρισια.

Καποιος που εχει τις γνωσεις και αποφασισει ποιον browser θα διαλεξει, μπορει να το κανει (οπως ολα αυτα τα χρονια),εχοντας κιολας τη βοηθεια του explorer.

Καποιος που δεν εχει τις γνωσεις, ειτε του βγαλεις τον explorer, ειτε του βαλεις οτι ναναι, παλι το"μαστορα" θα καλεσει, στην τελικη η απουσια του explorer στις περισσοτερες των περιπτωσεων απλα θα σημαινει εγκατασταση του explorer με χρηματικη αμοιβη απο το μαστορα (διοτι ο μη γνωστης εχει μαθει πανω σε αυτον και δεν τον αλλαζει).

Δημοσ.

Ενα ερωτημα. ΑΝ κανουμε μελλοντικα αναβαθμιση σε φορητο απο Βιστα στα 7 τοτε η ταχυτητα του λειτουργικου οντως θα ειναι τελεια ή θα εχουμε αργοποριες οπως στην ρεποχη μεταβασης απο τα xp στα Βιστα. Μονο αρχεια και ρυθμισεις χρηστη εξαλλυο θελουμε να διατηρησουμε..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μα και η ΕΕ υποχειριο καποιων ειναι... δε σημαινει οτι μονο η ms ειναι η κακη και πολυ μεγαλη εταιρια, υπαρχουν δεκαδες συμφεροντα απο δεκαδες αλλες πλευρες.

Υποχείριο...

Conspiracy theories!! Η Ε.Ε. υποχείριο των mozilla, ubuntu, kubuntu, xubuntu, red hat, suse και βεβαίως του Linus;;; Σκανδιναβικός δάκτυλος;;;

Μάλλον τίποτα από όλα αυτά... Κινήσεις εντυπωσιασμού και την πληρώνει η MS και μάλιστα άνευ λόγου... (ο browser είναι σοβαρός λόγος; )

:lol: :-) :lol: :-) :lol: :-) :lol:

Επεξ/σία από danaos
Δημοσ.
τι μαθαμε σημερα. οτι οι χειριστες του bot θα χρησιμοποιησουν και αυτοι windows 7

ρε μόνο κάτι λίγοι λινουξάδες σαν και του λόγου σου μείνατε χωρίς λέμε... :P

Δημοσ.

Ακόμα το φέρνω, αλλά δηλώνω απογοητευμένος. Όσο θετικές εντυπώσεις είχα μέχρι τώρα, έχω πέσει σε ένα κάρο bugs. Βάζω προγράμματα να τρέχουν μέσο του startup folder αλλά πότε το κάνουν - πότε όχι. Τα gadgets εξαφανίζονται. Το start up γενικά είναι αρκετά αργότερο από τις άλλες εκδόσεις που είχα. Ειδικά 3 gadgetάκια που έχω, εμφανίζονται με διακοπές. Η έκδοση που έχω είναι σίγουρα σωστή. Τι να πω, περιμένουμε σιγά-σιγά το πρώτο sp.

Δημοσ.

Σήμερα τα εγκατέστησα, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος

θα έλεγα ακριβώς τα αντίθετα από σένα...

η RC μου είχε βγει προβληματική ενώ τώρα, μια χαρά!

Δημοσ.

παιδια οσοι αγορασουν τα vista home basic αυτο το καιρο,δικαιουνται καποια εκπτωση στα windows 7?αναβαθμιση απο πανω θα γινεται?η θα θελουν φορματ?

• Moderators
Δημοσ.
παιδια οσοι αγορασουν τα vista home basic αυτο το καιρο,δικαιουνται καποια εκπτωση στα windows 7?αναβαθμιση απο πανω θα γινεται?η θα θελουν φορματ?

Πηρα το laptop μου πριν απο 2 περιπου βδομαδες με vista home premium.Με ενα register του serial number στο site της packard bell,δικαιουμαι πια τα windows 7(την αντιστοιχη εκδοση προφανως με τα home premium)δωρεαν.Oπως με ενημερωσαν με την εκδοση των windows 7 στα μαγαζια(τελη οκτωβρη)θα μου στειλουν το dvd,με μονα εξοδα αυτα της αποστολης.

Αν το ψαξεις λιγο θα βρεις και την ημερομηνια αγορας vista μετα απο την οποια δικαιουσαι δωρεαν τα 7(δεν θυμαμαι να σου πω).

Aναβαθμιση ναι γινεται,αλλα συνηθως το format ειναι ο ενδεικτικος τροπος για να χεις ησυχο ο κεφαλι σου:-)

Δημοσ.

Ξέρω, δεν είναι ο σωστός χώρος να βάλω το ερώτημά μου, αλλά, μήπως ξέρει κανείς πώς μπορούμε να κάνουμε τον ΙΕ8 να ανοίγει γρηγορότερα την πρώτη φορά μετά την εκκίνηση των windows; Εννοώ ότι, μετά το startup, την πρώτη φορά που πάω να ανοίξω ΙΕ καθυστερεί αρκετά δευτερόλεπτα. Τις επόμενες φορές που ανοίγω τον ΙΕ ( αφού έχω κλείσει το αρχικό παράθυρο) ανοίγει αστραπιαία...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:45 ----------

Άλλο ερώτημα. Εμείς μπορούμε να κάνουμε pre-order από amazon.co.uk των windows 7? Εννοείται ότι μιλάω για αγγλική έκδοση... Η διαφορά στην τιμή είναι ε-ξω-φρε-νι-κή. Με τα μεταφορικά άντε να πάει 95-96 €.

Δημοσ.
....

Άλλο ερώτημα. Εμείς μπορούμε να κάνουμε pre-order από amazon.co.uk των windows 7? Εννοείται ότι μιλάω για αγγλική έκδοση... Η διαφορά στην τιμή είναι ε-ξω-φρε-νι-κή. Με τα μεταφορικά άντε να πάει 95-96 €.

Κανονικότατα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...