Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα την αφήσω να ρολλάρει μέχρι τα Χριστούγεννα και θα την βάλω.

Αλλωστε και με τα sVista κάνω μια χαρά την δουλειά μου.

Δημοσ.

Πλήρες ISO από MSDN και βάζω το κλειδί που έχω αγοράσει. Κι ας λέει μετά ό,τι @@ριές θέλει η ΕΕ. Δε θα έχω κλαδεμένο λειτουργικό επειδή οι Opera, Mozilla και λοιποί vendors πήγαν και κλαύτηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο. Μέχρι τότε, τα Vista κάνουν μια χαρά δουλειά.

Δημοσ.
Πλήρες ISO από MSDN και βάζω το κλειδί που έχω αγοράσει. Κι ας λέει μετά ό,τι @@ριές θέλει η ΕΕ. Δε θα έχω κλαδεμένο λειτουργικό επειδή οι Opera, Mozilla και λοιποί vendors πήγαν και κλαύτηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο. Μέχρι τότε, τα Vista κάνουν μια χαρά δουλειά.

Η ουσιαστική χρησιμότητα του IE περιορίζεται στο να σου κατεβάσει κάποιον άλλο browser. :P

Δημοσ.
Η ουσιαστική χρησιμότητα του IE περιορίζεται στο να σου κατεβάσει κάποιον άλλο browser. :P

Καθώς και για όποιο πρόγραμμα είναι hardcoded ν' ανοίγει μ' αυτόν όπως επίσης και μερικά site που με καμία παναγία δεν ανοίγουν με τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Είπες μεγάλη αληθεια!!!

Δημοσ.
Δε θα έχω κλαδεμένο λειτουργικό επειδή οι Opera, Mozilla και λοιποί vendors πήγαν και κλαύτηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο. Μέχρι τότε, τα Vista κάνουν μια χαρά δουλειά.
Άμα θυμάμαι καλά ήταν μόνο από τον Opera.

Ποια flashakia ρε παιδιά,τι τα έχουμε τα FTP?

:D 1ο post.

Δημοσ.
παιδια με drivers τι παιζει??? δλδ αν τα βαλω θα βρω drivers για εκτυπωτες καμερες καρτες κτλ ??? xp εχω τωρα
Εμενα μου ειχε βρει τα παντα εκτος απο εναν Scanner 5ετιας.
Δημοσ.
επίσης και μερικά site που με καμία παναγία δεν ανοίγουν με τίποτα άλλο.

πια εινια αυτα? :rolleyes:

Δημοσ.

Η RTM του θείου είναι η final

οπότε την βάζεις...

Τον Οκτώβρη απλά θα την δώσει η M$ στα μαγαζιά

το πολύ πολύ να είναι η έκδοση 16386 από την έκδοση 16385 που κυκλοφορεί τώρα

η οποία θα έχει και άλλες γλώσσες τίποτα το διαφορετικό...

με λίγα λόγια μέχρι το SP1 αυτή είναι η τελευταία έκδοση!

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα ...Ξερουμε ολοι οτι αυτη η τελευταια εκδοση υπαρχει σε... παραμαγαζα...Αν την βαλουμε οταν βγουν στο εμποριο τα 7 μπορουμε να αλλαξουμε το serial και να βαλουμε αυτο που θα εχουμε αγορασει ? Με vista δεν ειχα καταφερει κατι τετοιο πιθανον λογω crack που ειχα βαλει...

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι κάπως δύσκολο να ξέρουμε από τώρα αν θα γίνεται κάτι τέτοιο :o

Δημοσ.
είναι κάπως δύσκολο να ξέρουμε από τώρα αν θα γίνεται κάτι τέτοιο :o

Λογικο...Ευχαριστω.Μιας και μολις προ ημερων εκανα format για ηλιθιο λογο μαλλον θα περιμενω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...