Hal9000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Πιστή στο χρονοδιάγραμμα της, η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα την ολοκλήρωση των Windows 7. Η τελική έκδοση είναι η 7600.16385 και πλέον περνάει στα χέρια των κατασκευαστών όπου θα τη προσαρμόσουν στα μέτρα τους για εγκατάσταση στα συστήματα τους. Εντύπωση προκαλεί ο αριθμός των 10 εκατομυρίων χρηστών που εγγράφτηκαν στο πρόγραμμα CEIP για τη βελτίωση και αναφορά προβλημάτων των Windows 7, μέσα από τις 2 δημόσιες δοκιμαστικές εκδόσεις (beta & RC) που κυκλοφόρησαν. Οι αλλαγές που έχουν γίνει από την έκδοση RC μέχρι τη τελική είναι ελάχιστες ενώ υπενθυμίζουμε ότι στην Ευρώπη θα διατεθεί μόνο η έκδοση Windows 7 E η οποία δεν περιέχει κανέναν browser ύστερα από τη δικαστική διαμάχη της Microsoft με την Ευρωπαική Ένωση. Κάθε χρήστης που θα εγκαταστήσει τα Windows 7 E θα πρέπει να έχει προνοήσει από πριν να έχει τον/τους browser της αρεσκείας του σε κάποιο DVD/CD/Usb stick για να προχωρήσει στην εγκατάσταση τους. Οι πρώτοι που θα μπορέσουν να εγκαταστήσουν τη τελική έκδοση των Windows 7 είναι οι συνδρομητές των υπηρεσιών MSDN και Technet όπου στις 6 Αυγούστου θα είναι επίσημα διαθέσιμη για κατέβασμα, αρχικά στην Αγγλική γλώσσα. Μέσα στο μήνα θα διατεθούν πάλι πρώτα σε αυτές τις υπηρεσίες, οι υπόλοιπες εκδόσεις των Windows 7 για κάθε χώρα, μεταξύ των οποίων και η Ελληνική. Η επίσημη διάθεση υπολογιστών με προεγκατεστημένα τα Windows 7 θα γίνει από τις 22 Οκτωβρίου ταυτόχρονα σε όλο το κόσμο. Παράλληλα η Microsoft ανακοίνωσε και την ολοκλήρωση των Windows Server 2008 R2 Ενημέρωση : Η Microsoft με σημερινή της ανακοίνωση (24/7), κάνει μια νέα πρόταση προς την Ευρωπαική Ένωση σχετικά με τη κυκλοφορία των Windows 7 στην Ευρώπη. Η νέα πρόταση (και ελπίζουμε τελευταία) θέλει τον IE 8.0 να είναι προεγκατεστημένος και παράλληλα να εμφανίζεται μια οθόνη στην οποία ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει κάποιον από τους εναλλακτικούς browser της αγοράς (Firefox, Safari, Opera, Chrome). Αν η πρόταση αυτή γίνει δεκτή, τότε η Ευρώπη γλυτώνει από τα Windows 7 E και θα προμηθευτεί τη κανονική έκδοση των Windows 7 που θα κυκλοφορήσει σε όλο το κόσμο. Η πρόταση εξετάζεται και σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση από την Ευρωπαική Ένωση. Site: Ανακοίνωση Microsoft Site: Windows 7 - Πρώτη ματιά Video: Η ολοκλήρωση των Windows 7 | Windows 7 Sneak-Peak από την MGX Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2009 από Hal9000
ChaniaMania Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Οι αλλαγές που έχουν γίνει από την έκδοση RC μέχρι τη τελική είναι ελάχιστες Αυτό με προβληματίζει λίγο γιατί έχω παρατηρήσει μερικά κουσούρια και έχω ακούσει για ακόμα περισσότερα ... ελπίζω να είναι μέσα στις διορθώσεις (υπάρχει changelog RC->RTM for public?) Γενικά, όπως και να έχει, είμαι πολύ ευχαριστημένος με το λειτουργικό
De@th L0rd Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Ελπίζω να ενημερώνουν τυχόν άσχετους για το θέμα του φυλλομετρητή,και να τους δίνουν σε κανα cdακι ff ή όπερα.
xolloth Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 οποτε τελειωσαν και τα βασανα μας με τα εβδομαδιαια upgrade η format,μενουμε στην 7600 μεχρι να τα αγορασουμε.
iced Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 μενουμε στην 7600 μεχρι να τα αγορασουμε. Εχω ήδη τα λευτα στην ακρη για αυτον τον σκοπο
eski Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Εχω ήδη τα λευτα στην ακρη για αυτον τον σκοπο Τι να σου πω και γω αυτο το σκοπο ζω. Δε θα παω διακοπες για ν' αγορασω τα 7 (ας ειναι καλα τα torrents)
Ozone Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 βασικα δεν θα εχει καμια διαφορα η rtm απο την εκδοση που θα κυκλοφορισει τον οκτωβριο ετσι?
21century Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Αυτη η μη δυνατοτητα επιλογης για πλοηγο οποτε θα φορτωθουμε τα φλασακια μας μαλλον δεν αποτελει και την καλυτερη δυνατη επιλογη...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Αυτό με προβληματίζει λίγο γιατί έχω παρατηρήσει μερικά κουσούρια και έχω ακούσει για ακόμα περισσότερα ... ελπίζω να είναι μέσα στις διορθώσεις (υπάρχει changelog RC->RTM for public?) φαντάζομαι ότι στις αλλαγές δεν βάζει μέσα τις διορθώσεις των bugs... ---------- Post added at 13:44 ---------- βασικα δεν θα εχει καμια διαφορα η rtm απο την εκδοση που θα κυκλοφορισει τον οκτωβριο ετσι? nope, καμία...
mentzik Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Όποτε σύντομα περιμένουμε την 1η δωρεάν έκδοση!
xolloth Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 δωρεαν; εχει δωσει ποτε η ms κατι δωρεαν και δεν μου τοπατε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα