Daemonos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Παίδες θυμάστε παλιά που υπήρχαν κάτι παιχνιδάκια όπως το Legend of Zelda? Πού μπορούμε να βρούμε τέτοια? Ένα που είδα είναι το Ahrimans prophecy ! Προτείνετε μερικά άλλα καλά.
Soulseeker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 To Mystic Quest που, αν δεν κανω λαθος, απο αυτο προερχονται και τα Final Fantasy
reinhart84 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δοκίμασε το Ys: The Ark of Napishtim και το Ys: The Oath in Felghana...Είναι και τα δύο Γιαπωνέζικα αλλά κυκλοφορούν πλήρεις μεταφράσεις στα αγγλικά και για τα δύο σε μορφή patch...Είναι ότι πιο κοντά στο Zelda έχω παίξει με πόλυ ώραια γραφικά και ωραίο σενάριο..Στο you tube υπάρχουν βιντεάκια για να δεις πως είναι...Ένα άλλο ωραίο που κυκλοφορεί στο pc είναι το BREATH OF FIRE 4..Ελπίζω να βοήθησα..
activex Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 το Legend of Zelda είναι ιδιαίτερη περίπτωση και μάλλον ανεπανάληπτη... ένα που μου έρχεται όμως σαν πλησιέστερο είναι το : Crusader of Centry (mega drive) http://www.chronicgames.net/images/games/mega%20drive/crusader-of-centy-screenshot-004.gif το παραπάνω το έχω τερματίσει κιόλα και στο προτείνω ως πραγματικά ΚΑΛΟ-κλασσικό παιχνίδι! γενικά αν θες κλασσικές final fantasy καταστάσεις η ακόμα και με turn base μάχες υπάρχουν αρκετά αξιόλογα απο SNES μέχρι και Ps2 δες εδώ ενδεικτικά από megadrive μια ωραία rpg List http://www.listal.com/list/rpg-world-genesis-mega δώσε βάση στα 1) Shining Force II 2) Shining Force 8) Beyond Oasis // The Story of Thor (το λες και zelda style!) (από αυτά που γνωρίζω) Υ.Γ α ναι! μην παραλήψεις τα πιο σύγχρονα Ys: The Ark of Napishtim και το Ys: The Oath in Felghana που λέει και ο φίλος ειναι για Pc οπότε θα σε ικανοποιήσουν και από γραφικής πλευράς
guardianx71 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Βάλε κάνα emulator για gameboy ή gameboy advanced και δώστου. Ή πάρε κάνα chipped ps2 που έχει ένα τόνο jap rpg
Daemonos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Βρήκα και μερικά άλλα, Chrono cross Suikoden Legend of mana Grandia έχετε παίξει κανένα απο αυτά?
activex Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Chrono cross Suikoden Legend of mana Grandia το πρώτο μόνο δεν έπαιξα τα άλλα τρία είναι καλά στο final fantasy style που εκπροσωπούν η square enix είναι έτσι και αλλιώς εγγύηση! Μια που έχεις ξεφύγει όμως από την αρχική zelda φάση, να ξέρεις ότι τέτοια turn base υπάρχουν πολλά (ήδη μου ήρθε και το chrono trigger) αξιόλογα είναι επίσης τα Kingdom hearts στο ps2 (παίζουν και με emulator) Υ.Γ προσωπική λίστα από κλασσικά rpg που δεν παίζει να ξεχάσω (πρέπει να δει κάθε ζωντανός πριν να γίνει πεθαμένος ) αν θυμάμαι καλά η σειρά είναι προσοπικα αλλά και χρονολογικά αύξουσα... 0) οποιοδήποτε zelda σε snes (τα πρώτα μου ήταν σε game boy!) 1) shining force (mega drive) 2) shining force 2 (mega drive) 3) Crusader of Centry (mega drive) 4) zelda ocarina of time (Ν64) http://www.gamespot.com/n64/adventure/legendofzeldaoot/index.html?tag=result;title;0 (User Score 9.7 με 23,743 votes στο gamespot δεν έχει και δεν θα ξανά έχει!) 5) final fantasy 7 (pc) με αυτά θα έχεις δει σχεδόν τα πάντα σε ένα ευρύ φάσμα
Daemonos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Το Ocarina τέλειο! το είχα παίξει στο game boy! Και μετά βγήκε το colour και λέγαμε όλοι ώωωωωωω!! έχει και χρώμα!!!
NickTG Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Το Ocarina τέλειο! το είχα παίξει στο game boy!Και μετά βγήκε το colour και λέγαμε όλοι ώωωωωωω!! έχει και χρώμα!!! To Ocarina of Time είναι για Ν64. Οπότε μάλλον κάτι άλλο έπαιξες στο gameboy.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 To Mystic Quest που, αν δεν κανω λαθος, απο αυτο προερχονται και τα Final Fantasy Το mystic quest ΕΙΝΑΙ final fantasy, ειναι απλα το παλιο αμερικανικο ονομα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:15 ---------- Βρήκα και μερικά άλλα,Chrono cross Suikoden Legend of mana Grandia έχετε παίξει κανένα απο αυτά? Τα εχω παιξει ολα και ακομα περισσοτερα. Να βαλεις στο PC σου emulator απο PS1, GBA, SNES, Mega Drive, N64. Να αγορασεις PS2 και GC τσιπαρισμενα για να παιξεις μερικα απο τα καλυτερα RPG ever ειδικα στο PS2. Και τα 2 τσιπαρισμενα δεν θα σου βγουν παραπανω απο 300 ευρω (συνολο) και πολλα σου ειπα.
Greygore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Βρήκα και μερικά άλλα,Chrono cross Suikoden Legend of mana Grandia Chrono Cross το προτεινω ανεπιφυλακτα (οπως και το προηγουμενο της σειρας Chrono Trigger) - Εχουν βγει και τα δυο σε PS1, το Chrono Cross δε (πακετο με το FFIV αν δεν κανω λαθος) εχει βγει και standalone στο DS (η το βρισκεις στην original SNES εκδοση του emulated ) Grandia εχει κυκλοφορησει πριν απο αρκετο καιρο το sequel του σε PC αν ενδιαφερεσαι, εχει ωραιο συστημα μαχης με αρκετα εφετζιδικα spells / special moves Τα Legend of Mana ειναι τα Seiken Densetsu btw? Αν ναι, τοτε ειναι και αυτα απο τα προτεινομενα
guardianx71 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Τα εχω παιξει ολα και ακομα περισσοτερα. Να βαλεις στο PC σου emulator απο PS1, GBA, SNES, Mega Drive, N64. Να αγορασεις PS2 και GC τσιπαρισμενα για να παιξεις μερικα απο τα καλυτερα RPG ever ειδικα στο PS2. Και τα 2 τσιπαρισμενα δεν θα σου βγουν παραπανω απο 300 ευρω (συνολο) και πολλα σου ειπα. Συμφωνούμε απόλυτα βλέπω. Oι πραγματικοί φίλοι των Jrpg ξέρουν τι κάνουν. "Έχουν γνώση οι Φύλακες" 1 λεπτομέρια. Από την στιγμή που θα έχει τσιπαρισμένο Ps2 και δεν θα χρειαζεσαι ps1 emulator και θα παίζουν καλύτερα στο ps2 απότι στο pc Εγώ πήρα αυτό http://www.ebw.gr/store/Default.aspx?tabid=144&productid=3210&language=el-GR ΥΓ λέει το μοντέλο 7000κάτι αλλά εμένα μου ήρθε το 9004 (νομίζω ότι αυτό είναι το τελευταίο)
Daemonos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Πάντος είχα παίξει το Chrono trigger ήταν φανταστικό!!!! αν είναι και το Chrono cross έτσι θα λιώσω
ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Συμφωνούμε απόλυτα βλέπω. Oι πραγματικοί φίλοι των Jrpg ξέρουν τι κάνουν."Έχουν γνώση οι Φύλακες" 1 λεπτομέρια. Από την στιγμή που θα έχει τσιπαρισμένο Ps2 και δεν θα χρειαζεσαι ps1 emulator και θα παίζουν καλύτερα στο ps2 απότι στο pc Εγώ πήρα αυτό http://www.ebw.gr/store/Default.aspx?tabid=144&productid=3210&language=el-GR ΥΓ λέει το μοντέλο 7000κάτι αλλά εμένα μου ήρθε το 9004 (νομίζω ότι αυτό είναι το τελευταίο) Αναλογα στο μηχανημα που τον τρεχεις τον emulator βασικα. Εγω απλα δεν μπορω πλεον καν να παιξω στο PS2 καποια απο τα παιχνιδια του PS1 γιατι "κακομαθα" στον emulator (βαλε παραδειγμα το Castlevania SOTN και Einhander με ολα τα φιλτρα και θα καταλαβεις τι θελω να πω) αλλα υπαρχουν και καποια παιχνιδια που πραγματικα ο emulator δεν μπορει να τα τρεξει σωστα 100% οποτε σιγουρα ειναι προτιμοτερο το PS2 (οπως Final Fantasy Tactics, Vagrand Story, Valkyrie Profile και καποια ακομα) χωρις να σημαινει οτι δεν τρεχουν καλα. Απλα στο PS2 ειναι 100% ενω καποια αλλα παιχνιδια ειναι 150% με τοσα φιλτρα στο ΟΝ (στον emulator). ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:40 ---------- Πάντος είχα παίξει το Chrono trigger ήταν φανταστικό!!!! αν είναι και το Chrono cross έτσι θα λιώσω Πολυ καλο το Chrono Cross αλλα οχι τοσο καλο οσο το Trigger. Ειναι πολυ κοντα παντως οποτε σιγουρα θα λιωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.