Προς το περιεχόμενο

youtube - copyright restrictions

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια τι γινετε μετο youtube καθε τρεις και λιγο (κυριος σε μουσικα βιντεο) μου πεταει το εξης μηνυμα

"This video is not available in your country due to copyright restrictions. "

πολλες φορες ομως αυτα τα βιντεο τα παιζουν και οι ελληνικοι τηλεοππτικοι σταθμοι γιατι στο youtube δεν μπορω να τα δω...?

Δημοσ.

Συνήθως, αν όχι πάντα, copyright restrictions έχουν καινούρια videoclip καλλιτεχνών τα δικαιώματα των οποίων ανήκουν σε μεγάλες δισκογραφικές.

Απλά σου απαγορεύει να το δεις, επειδή δεν είσαι από Η.Π.Α. (δεν ξέρω αν επιτρέπεται για άλλες χώρες).

Μετά από λίγο καιρό συνήθως άρουν την απαγόρευση, και είναι ανοιχτό να το δει όλος ο κόσμος.

Το να το δείχνει τηλεοπτικός σταθμός: α) το έχει κατεβάσει με κάποιο τρόπο

β) έχει αλλάξει την ip και φαίνεται ότι δεν είναι από ελλάδα. (κάπως λέγεται αυτό αλλά δε θυμάμαι πώς)

Δημοσ.
Συνήθως, αν όχι πάντα, copyright restrictions έχουν καινούρια videoclip καλλιτεχνών τα δικαιώματα των οποίων ανήκουν σε μεγάλες δισκογραφικές.

Απλά σου απαγορεύει να το δεις, επειδή δεν είσαι από Η.Π.Α. (δεν ξέρω αν επιτρέπεται για άλλες χώρες).

Μετά από λίγο καιρό συνήθως άρουν την απαγόρευση, και είναι ανοιχτό να το δει όλος ο κόσμος.

Το να το δείχνει τηλεοπτικός σταθμός: α) το έχει κατεβάσει με κάποιο τρόπο

β) έχει αλλάξει την ip και φαίνεται ότι δεν είναι από ελλάδα. (κάπως λέγεται αυτό αλλά δε θυμάμαι πώς)

και γ) να έχει πάρει τα δικαιώματα προβολής (πληρώνοντας βεβαίως βεβαίως).

Αν αλλάξεις την ip σου με proxy (έτσι λέγεται) θα μπορέσεις να δεις τα μουσικά video από το youtube

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...