Xorxhs! Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Αν είχατε να παίξετε μόνο ένα adventure σήμερα, ποιο θα ήταν αυτό? (tex murphy, Gabriel knight 2, the dig, full throttle, my likes so far from the past...) Δικό μου το λάθος γιατι δεν το εγραψα σωστα. Το 'σήμερα' πήγαινε για 'σημερινό' adventure, δηλαδή adventure που να έχει βγει σχετικά προσφατα. Ευχαριστώ πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μόλις τέλειωσα το Night Of The Rabbit. Από τα καλύτερα adventure που έχω παίξει αυτό τον καιρό. Απολαυστική διάρκεια, φοβεροί γρίφοι αρκετά λογικοί χωρίς να κουράζουν, φοβεροί χαρακτήρες που θα τους θυμάται κανείς για καιρό, και πάρα πολύ καλή ιστορία δλδ αυτό το game έχει τα πάντα για κάποιον που του αρέσουν τα adventure. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μόλις τέλειωσα το Night Of The Rabbit. Από τα καλύτερα adventure που έχω παίξει αυτό τον καιρό. Απολαυστική διάρκεια, φοβεροί γρίφοι αρκετά λογικοί χωρίς να κουράζουν, φοβεροί χαρακτήρες που θα τους θυμάται κανείς για καιρό, και πάρα πολύ καλή ιστορία δλδ αυτό το game έχει τα πάντα για κάποιον που του αρέσουν τα adventure. Ναι όντως από τα καλύτερα της Daedalic. Εγώ τώρα παίζω το Alcatraz 1954, δεν μπορώ να πω ότι έχω τρελαθεί αλλά είνα συμπαθητικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Πολύ καλές προσφορές σε διάφορα point & click adventure games παίζουν αυτή την ώρα στα Steam Summer sales. Παραθέτω μερικά αξιοπρόσεκτα: Primordia στα 2.99€ Blackwell Epiphany στα 4.39€ The Inner World στα 3.49€ Gemini Rue στα 2.99€ The Cat Lady στα 2.99€ Shadowgate στα 3.74€ Daedalic Armageddon Bundle including Deponia, Chaos on Deponia, Goodbye Deponia, The Whispered World Special Edition, The Dark Eye: Chains of Satinav, A New Beginning - Final Cut, Memoria, The Night of the Rabbit, Edna & Harvey: The Breakout, Edna & Harvey: Harvey's New Eyes, 1954 Alcatraz στα 15.99€ Tales of Monkey Island Complete pack στα 7.99€ J.U.L.I.A: Among the Stars στα 7.99€ Gray Matter στα 2.49€ Broken Sword V στα 7.81€ Haunted στα 3.74€ The Next Big Thing στα 3.39€ Broken Age στα 13.79€ Cognition στα 7.49€ Yesterday στα 3.99€ Syberia 1 - 2 στα 2.74€ Still Life 1 στα 1.49€ The Detail στα 1.49€ Return to Mysterious Island 1 - 2 στα 2.99€ Runaway, A road adventure στα 3.39€ Tales from the Borderlands στα 11.49€ The Room στα 3.34€ Lost Horizon στα 4.99€ Lumino City στα 9,99€ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Ανάμεσα στα παρακάτω adventure πιο προτείνετε? Δεν έχω χρόνο να τα παίξω όλα, οπότε θα πάρω μόνο ένα (ή δυο ) 1. Broken sword 1: Shadow of the templar ( έχω ακούσει οτι όλα τα broken sword είναι φανταστικά παιχνίδια, το σενάριο μ'αρέσει αλλά με χαλάνε λίγο τα καρτουνίστικα γραφικά των ηρώων) 2. Syberia (το είχα παίξει λίγο πριν χρόνια, νομίζω είναι λίγο βαρετό αλλά θέλω να το ξανα παίξω για τη νοσταλγία ) 3. The vanishing of Ethan Carter (δεν είναι point and click αλλά φαίνεται ενδιαφέρον. οχι οτι θέλω point and click απαραίτητα...) 4. The night of the rabit 5. Memoria Αν έχετε κάποιο άλλο, ρίξτε το κι'αυτο να σκαλώσω πιο πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Όλα είναι εξαιρετικές επιλογές, δε μπορώ να διαλέξω. Θεωρώ το Memoria το ομορφότερο, καλύτερο και πλουσιότερο σύγχρονο adventure οπότε το επιλέγω σα μια τρίχα παραπάνω από τα κλασσικά/ indie που αναφέρεις. Όλα τους πάντως (με την πιθανή εξαίρεση του Ethan Carter για το οποίο δεν έχω καθόλου γνώμη) τα προτείνω ανεπιφύλακτα, θα τα απολαύσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μια απο τις λιγες φορες που θα διαφωνησω με Tobajara. Απιστευτο adventure το Memoria αλλα τα Broken Sword 1 & 2 ειναι τουλαχιστον μια σκαλα πανω για μενα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 kai syberia 1-2 ειναι υπερπαιχνιδαρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Εγώ ψηφίζω The night of the rabbits. Από τα καλύτερα game της deadelic για μένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Είμαι ο μόνος που δε μου αρέσουν adventures με κωμικά στοιχεία μέσα και μη ανθρώπινες φιγούρες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Ούτε εμένα δεν μ'αρέσουν τα κωμικά (πχ deponia). Τα adventure τα θέλω να είναι μυστηρίου καθαρά ή φαντασίας έως τρόμου. Καμιά πρόταση λαμβάνοντας αυτό υπόψιν? Ξέχασα να το αναφέρω στο αρχικό ποστ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Ούτε εμένα δεν μ'αρέσουν τα κωμικά (πχ deponia). Τα adventure τα θέλω να είναι μυστηρίου καθαρά ή φαντασίας έως τρόμου. Καμιά πρόταση λαμβάνοντας αυτό υπόψιν? Ξέχασα να το αναφέρω στο αρχικό ποστ Αυτή την περίοδο παίζει το Site: black mirror bundle στα 5 ευρώ. Υποθέτω ότι θα έχουν παίξει και πιο χαμηλά. Πάντως αξίζει αυτή η τριλογία, δες την σαν επιλογή. Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο έχει "παλιά" γραφικά, σαν ιστορία όμως και γρίφους είναι καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Ότι και να πούμε για τα black mirror είναι λίγο. Το άσχημο είναι ότι με βάση τα γούστα μου (δείτε το προηγούμενό μου post) έχει πολλά χρόνια να βγει κάτι δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Ότι και να πούμε για τα black mirror είναι λίγο. Το άσχημο είναι ότι με βάση τα γούστα μου (δείτε το προηγούμενό μου post) έχει πολλά χρόνια να βγει κάτι δυστυχώς. Διαφωνώ. Grey Matter, Technοbabylon, A new beginning, Yesterday, Chains of Satinav και Memoria και αυτά χωρίς να πάω σε πολύ indie προσπάθειες. Εκτός αν με το "κωμικά" εννοείς "καρτουνίστικου ύφους", κάτι που δε θυμίζει κινούμενα σχέδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Αν σου αρέσουν τα μυστηρίου τότε δες τότε το The last crown https://en.wikipedia.org/wiki/The_Lost_Crown:_A_Ghost-Hunting_Adventure από τα καλύτερα για μένα adventure που έχουν βγει στο είδος του και θα το βρεις και σε τιμή χώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα