Προς το περιεχόμενο

[Megathread] Adventurer's Corner - Συζήτηση για Adventure games

darian227

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άλλο πάλι και τούτο. Δεν είχε τύχει να ασχοληθώ με κάποιο παιχνίδι της και μου ήρθε λίγο απότομο το σοκ.

Για να δούμε και πόσο καλό είναι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Έχει ασχοληθεί κανείς με το Τhe Detail;

Το concept μου φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά είναι και αυτό episodic (κακή πληγή...) και δεν ξέρω πόσο ψωμί έχει. Μήπως να περίμενα να ολοκληρωθεί και αυτό;

• Super Moderators

Έχεις αγοράσει κάποιο πακέτο επεισοδίων; Ξέρουμε πόσα θα βγουν;

Ρωτάω, γιατί εκτός του ότι τα βρίσκω ξεχωριστά ή σε πακέτο το 1+2, δεν έχω διαβάσει κάτι ανάλογο με αυτό που κάνει η Telltale, όταν ανακοινώνει σεζόν των 5 ή 6 επεισοδίων.

• Super Moderators

Το πρώτο είναι σε πολύ καλή προσφορά αυτές τις μέρες στο Steam, αλλά το δεύτερο έχει αρχική τιμή -πριν την έκπτωση- 10 ευρώ... Και με την έκπτωση στα 6,5.

Τέλος πάντων, μάλλον θα πάρω το πρώτο, κι αν μου αρέσει βλέπουμε.

• Super Moderators

Έχεις δίκιο, €6 έχει το δεύτερο, €4,5 με την έκπτωση. Το πακετάκι σου γλιτώνει... 3 λεπτά.

Θα το πάρω, μου κέντρισε το ενδιαφέρον, κι αν βγει μάπα θα πω ότι δεν άξιζε ο καφές που αγόρασα. Μαράζι το έχω να βγει ένα ωραίο αστυνομικό adventure, τα διάφορα Σέρλοκ Χολμς που έχω δει δε με συγκίνησαν.

Μαράζι το έχω να βγει ένα ωραίο αστυνομικό adventure, τα διάφορα Σέρλοκ Χολμς που έχω δει δε με συγκίνησαν.

Για το Crimes and Punishments πάντως έχω ακούσει καλά λόγια.

Αν τα Blackwell της Wadget Eye είναι το ίδιο καλά με το Technobabylon που έπαιξα πρόσφατα, θα σε καλύψουν και με το παραπάνω. Tex Murphy: Tesla Effect φαντάζομαι έχεις παίξει (αν όχι πρέπει).

To crime and punishments το πήρα πριν δύο μέρες που τον είχε προσφορά στο steam στα 9 ευρώ. Και ήταν και η πρώτη μου αγορά με Bitcoin από steam αλλά μέσω λαμίας με πιστωτική κάρτα που την φορτώνεις με ψηφιακά νομίσματα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...