Tmark Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ ξεκίνησα Blackwell series και καπάκια θα πάρω Cognition. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο με τα επεισοδια εχει καταντησει αηδια ποια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ενα καινούργιο adventure που κυκλοφόρησε μόλις χθές και έχει πάρει πολύ καλά review είναι το The Inner World http://www.theinnerworld.de/ θα το βρείτε μέσω steam η και σε retail μορφή στο amazon. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=YZhyemTeZWk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Βγήκε σε Steam σήμερα το ιστορικό, μεγαλειώδες, παρανοϊκό και εντελώς εξαφανισμένο I Have No Mouth And I Must Scream. Δεν ξέρω αν είναι η λογοκριμένη ή αλογόκριτη έκδοση (και μιλάμε για τότε), αλλά απλά τρέξτε να το πάρετε, νομίζω είναι γύρω στα 5 ευρώ. Με κλειστά μάτια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Είχε βγει πριν μερικές βδομάδες και στο gog.com. Περίπου στην ίδια τιμή.Η αγγλική έκδοση δεν έχει λογοκρισία (κομμένο χαρακτήρα του Nimdok). Η γαλλική και γερμανική έχουν λογοκριθεί. Edit: Στο steam η τιμή είναι 3,69€ άρα χαμηλότερη από του gog.com αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω αν περιλαμβάνει τα extras (soundtrack και making of που έχει το gog). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 To είχα χάσει από το GOG, ακόμα καλύτερα να το έχω από εκεί! Για τη γερμανική και γαλλική το θυμάμαι, αλλά είχα την εντύπωση πως είχε κυκλοφορήσει και αγγλική λογοκριμένη. Δεν παίρνω όρκο πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Είχε βγει πριν μερικές βδομάδες και στο gog.com. Περίπου στην ίδια τιμή. Η αγγλική έκδοση δεν έχει λογοκρισία (κομμένο χαρακτήρα του Nimdok). Η γαλλική και γερμανική έχουν λογοκριθεί. Edit: Στο steam η τιμή είναι 3,69€ άρα χαμηλότερη από του gog.com αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω αν περιλαμβάνει τα extras (soundtrack και making of που έχει το gog). Υπάρχουν στο ΥΤ αυτά, μην σκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Υπάρχουν στο ΥΤ αυτά, μην σκας. Νομίζω ότι αυτό πλέον κολλάει παντού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 https://soundcloud.com/floex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Το τέλος του ήταν όλα τα λεφτά.. (coming not very soon).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 To the raven είναι και επίσημα το πρώτο game που αγοράζω και μου φαίνετε που έχει βγει και έχει το σηματάκι για linux. Το dvd περιέχει κανονικά deb πακέτα και έναν installer. Σε kubuntu θέλει λίγο να λερώσεις τα χέρια και τον installer να το τρέξεις μέσω κονσόλας. Σε ubuntu πιστεύω θα είναι ποιο αυτόματη η διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Αν αναφέρεσαι στο The Raven: Legacy of a Master Thief, το θεωρώ από τις χειρότερες πρόσφατες κυκλοφορίες. ΣΚΥΛΟΒΑΡΕΘΗΚΑ σεναριακά, οι γρίφοι του είναι για νήπια και μου έσπασε τα νεύρα το animation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Ψιτ, κορίτσα, το Blackwell deception ΤΣΑΜΠΑ! http://www.wadjeteyegames.com/blackwell-deception.html Buy now, και σας δίνει 2 μιρρορς, εάν , που δεν, σας ζητήσει coupon: BOO2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα