fearwhatnow Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί το 2ο ήταν ωραίο..ζζζζ Αν θελεις την γνωμη μου ηταν μαπα.Σε καποιους μπορει να αρεσε ομως.Το πρωτο ηταν καλο παντως και λενε οτι και το τριτο ειναι καλουτσικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Στο greenlight έχουν μπει για ψηφοφορία αρκετά Adventures (classic point and click, και πιο hybrids/action-ish). Κάποια παραδείγματα: Cognition: An Erica Reed Thriller Asylum (από το δημιουργό των Scratches) Al Emmo and the Lost Dutchman's mine Enhanced Edition (από τους δημιουργούς των remake για τα King's Quest 1,2 και 3 και QFTG 2) Black Mirror II Black Mirror III Gray Matter Cradle The five cores Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Adventure sickos διαβασα για τα Alter Ego,15 days, A New Beginning. Εμπειριες κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Το a new beginning είναι πολύ ωραίο παιχνιδάκι. Τα υπόλοιπα δεν τα έχω παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Το a new beginning είναι πολύ ωραίο παιχνιδάκι. Τα υπόλοιπα δεν τα έχω παίξει. Thanks Shodan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Ναι το New Beginning πολύ όμορφο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Παντως απο οτι διαβασα,αξιζει να δοκιμασουμε και τα αλλα δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Άρα αυτά που λένε στα reviews είναι υπερβολικά; Γενικά τα εμπιστεύεστε τα reviews ή αν σας αρέσει η πρώτη επαφή το παίζετε χωρίς να το ψάξετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Κοίτα τα reviews δεν πρόκειται να σε πείσουν για κάτι που δεν θα σε τραβήξει ή δεν θα κολλάει με την ιδιοσυγκρασία σου. Θα πάρεις μια γενική ιδέα για την ιστορία, τα γραφικά, τους γρίφους και τα όποια τεχνικά προβλήματα αλλά ως εκεί. Ας φέρω ένα απλό παράδειγμα, το Resonance είναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι με εξαιρετική ιστορία, δημιουργικούς και εξαιρετικά προκλητικούς γρίφους αλλά με "απαρχαιωμένα" γραφικά. Εμένα μου άφησε θετικότατες εντυπώσεις. Κάποιος άλλος μπορεί να δει απλά τα γραφικά και να αλλάξει δρόμο. Όλα σχετικά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μου έχει λείψει πάντως ένα καλό σαν το New Beginning ή το Lost Horizon. Τώρα έχω κάτσει στο youtube και βλέπω το walkthrough του Secret Files 2 γιατί μου έστειλε ο θείος το 3 και θέλω να το περάσω γρήγορα για να το ξεκινήσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Συστήνω σίγουρα A new beginning, να κι ένα κείμενο. http://www.enternity.gr/Article/A-New-Beginning/4345.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μου έχει λείψει πάντως ένα καλό σαν το New Beginning ή το Lost Horizon. Τώρα έχω κάτσει στο youtube και βλέπω το walkthrough του Secret Files 2 γιατί μου έστειλε ο θείος το 3 και θέλω να το περάσω γρήγορα για να το ξεκινήσω... To Secret Files 3 δυστυχως δεν ηταν τοσο καλο οσο τα προηγουμενα. Συντομο, ευκολο, απλο και χωρις διαλογους και pizzaz. Του ελειπε το oompf. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Κρίμα, και το περίμενα να δω τί έγινε από το πρώτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Παιξτο δεν χανεις τπτ. Απλως μην το περιμενεις τοσο καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickts1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα Θα ήθελα προτάσεις για κάποια adventure παιχνίδια, νέα ή και παλαιότερα. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τέτοιου είδους games, το πιο κοντινό που έχω παίξει είναι το tomb raider 2 σε psx πριν δεκαπέντε χρόνια (!) Θέλω ένα παιχνίδι καθαρό adventure, χωρίς πιστολίδια κτλ και ει δυνατόν όχι πολύ μεγάλο, γτ δεν είμαι εξοικειωμένος και φοβάμαι μήπως βαρεθώ εύκολα...Μου έχουν προτείνει το siberia, αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα