Προς το περιεχόμενο

[Megathread] Adventurer's Corner - Συζήτηση για Adventure games

darian227

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά κανένα καλό καινούργιο που να αξίζει;

Δεν έχω παίξει βέβαια ακόμα τη σειρά Black Mirror, αλλά το πρώτο μου φαίνεται πολύ αρχαίο... ακόμα και με το walkthrough δεν μου κάθεται καλά...

Για προτείνετε κάτι νέας σοδειάς...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω παίξει βέβαια ακόμα τη σειρά Black Mirror, αλλά το πρώτο μου φαίνεται πολύ αρχαίο... ακόμα και με το walkthrough δεν μου κάθεται καλά...

book of unwritten tales

και

Gray Matter

ελληνικά

Blackwell trilogy, gemini rue, downfall, έχω κολλήσει με wadgeteye τελικά.;ρ

Επίσης, http://www.sqvsb.com/

Κι εγώ έτσι έλεγα για τα γραφικά αλλά η ιστορία ήταν αυτό που με κράτησε. Παίξτο, αξίζει.

Αλλιώς Next Big Thing. Τα καλύτερα γραφικά που έχω δει σε adventure.

Συν αυτά που είπαν τα παιδιά παραπάνω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators

sqincheader.png

Ακόμα ένα (free) fan made Space Quest sequel με τον τίτλο "Space Quest Incinerations" από την ομάδα "Box Of Mystery".

Έχει δημιουργηθεί με το AGS, είναι 2d point-n-click με αρκετά 3d animated sequences να παρεμβάλλονται.

Το trailer δείχνει ότι πρόκειται για πολύ καλή δουλειά.

Χαρακτηριστικά:

• Over 45 minutes of fully-animated cinematics!
  • Nearly 100 CG-rendered backgrounds!
  • More than an hour’s worth of original music!
  • Dozens of original new characters!
  • Tons of classic adventure puzzle solving!
  • Lots of comedy and drama set against an intergalactic thrill ride of a story!
  • Unlockable Achievements and Trophies!
  • Alternate endings!

Ελάχιστες απαιτήσεις για PC:

Windows XP, Vista or 7

32-bit SVGA Video card

16 MB Video RAM

Pentium or Higher Processor

64 MB RAM

Approx. 700 MB Free Disk Space

DirectX 5 or Above w/ Sound Card

Επίσημο site: http://www.boxofmystery.com/games/incinerations/

Download links: http://www.boxofmystery.com/games/incinerations/incinerations-download/

Το Hector badge of carnage το παιξε κανεις ρε παιδες? Δεν ειδα αν αναφερθηκε.

τα παίξαμε και τα δύο επεισόδια. ήταν πολύ καλά με πολύ γέλιο :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators

O Tim Schafer (Grim Fandango, Psychonauts, Day of the Tentacle, Full Throttle κλπ κλπ) ανέβασε ένα project στο kick-starter για ένα νέο παιχνίδι (adventure) που ετοιμάζει η εταιρεία του Double Fine.

a brand-new, downloadable "Point-and-Click" graphic adventure game for the modern age.

Αυτό που υπόσχονται προς το παρόν είναι ένα adventure παιχνίδι point 'n' click, που θα διατεθεί (αρχικά) ως ψηφιακό download, καθώς και ένα ντοκυμαντέρ που θα καταγράψει τη διαδικασία της ανάπτυξης. Επίσης θα δημιουργηθεί και μια Prive κοινότητα (forum) για τους υποστηρικτές (backers) όπου θα δίνουν feedback και θα συζητάνε με τους δημιουργούς.

Το project θα στηριχθεί (από ό,τι λένε) αποκλειστικά από τα χρήματα που θα συγκεντρώσουν με το crowd sourcing του kick starter.

Το εκπληκτικό της υπόθεσης βέβαια είναι ότι μέσα σε μερικές ώρες είχαν φτάσει τον -αρκετά υψηλό για δεδομένα kickstarter- στόχο τους των $400000, οπότε το project θα χρηματοδοτηθεί. Και τους απομένουν ακόμα 32 μέρες, ενώ ήδη έχουν ξεπεράσει το $1,000,000.

Για περισσότερα νέα και για τις προσφορές σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται να γίνει backer, η σελίδα είναι εδώ:

Έχει γίνει χαμός με το όλο θέμα, η υποδοχή και αντιδράσεις του κοινού είναι απίστευτα ενθουσιώδεις. Πολύ ωραία είναι και τα bonuses ανάλογα με το ύψος του donation, με 15 δολλάρια το αγοράζεις στο Steam. Τόσο ήταν και το δικό μου donation και το χάρηκα πάρα πολύ, η εναλλακτικότητα του πράγματος γεννά μεγάλες ελπίδες για αλλαγές σε κάποια τμήματα της βιομηχανίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...