DimAslan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδιά κανένα καλό καινούργιο που να αξίζει; Δεν έχω παίξει βέβαια ακόμα τη σειρά Black Mirror, αλλά το πρώτο μου φαίνεται πολύ αρχαίο... ακόμα και με το walkthrough δεν μου κάθεται καλά... Για προτείνετε κάτι νέας σοδειάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doommaster Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδιά κανένα καλό καινούργιο που να αξίζει; Δεν έχω παίξει βέβαια ακόμα τη σειρά Black Mirror, αλλά το πρώτο μου φαίνεται πολύ αρχαίο... ακόμα και με το walkthrough δεν μου κάθεται καλά... Για προτείνετε κάτι νέας σοδειάς... book of unwritten tales και Gray Matter ελληνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδιά κανένα καλό καινούργιο που να αξίζει; Δεν έχω παίξει βέβαια ακόμα τη σειρά Black Mirror, αλλά το πρώτο μου φαίνεται πολύ αρχαίο... ακόμα και με το walkthrough δεν μου κάθεται καλά... Για προτείνετε κάτι νέας σοδειάς... Blackwell trilogy, gemini rue, downfall, έχω κολλήσει με wadgeteye τελικά.;ρ Επίσης, http://www.sqvsb.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iridium Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδιά κανένα καλό καινούργιο που να αξίζει; Δεν έχω παίξει βέβαια ακόμα τη σειρά Black Mirror, αλλά το πρώτο μου φαίνεται πολύ αρχαίο... ακόμα και με το walkthrough δεν μου κάθεται καλά... Για προτείνετε κάτι νέας σοδειάς... Κι εγώ έτσι έλεγα για τα γραφικά αλλά η ιστορία ήταν αυτό που με κράτησε. Παίξτο, αξίζει. Αλλιώς Next Big Thing. Τα καλύτερα γραφικά που έχω δει σε adventure. Συν αυτά που είπαν τα παιδιά παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Οκ, ποιος αλήτης από εσάς το γράφει αυτό το μπλογκ; :Ρ Adventure index (ελληνικό μπλογκ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elven_King Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Γνωρίζω ποιος το διαχειρίζεται αλλά γιατί ρωτάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaplin1981 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Ρίχτε ένα βλέφαρο εδώ: http://freebirdgames.com/to_the_moon/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Γνωρίζω ποιος το διαχειρίζεται αλλά γιατί ρωτάς; χιούμορ ήταν.:ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Ακόμα ένα (free) fan made Space Quest sequel με τον τίτλο "Space Quest Incinerations" από την ομάδα "Box Of Mystery". Έχει δημιουργηθεί με το AGS, είναι 2d point-n-click με αρκετά 3d animated sequences να παρεμβάλλονται. Το trailer δείχνει ότι πρόκειται για πολύ καλή δουλειά. Χαρακτηριστικά: Over 45 minutes of fully-animated cinematics! Nearly 100 CG-rendered backgrounds! More than an hour’s worth of original music! Dozens of original new characters! Tons of classic adventure puzzle solving! Lots of comedy and drama set against an intergalactic thrill ride of a story! Unlockable Achievements and Trophies! Alternate endings! Ελάχιστες απαιτήσεις για PC: Windows XP, Vista or 7 32-bit SVGA Video card 16 MB Video RAM Pentium or Higher Processor 64 MB RAM Approx. 700 MB Free Disk Space DirectX 5 or Above w/ Sound Card Επίσημο site: http://www.boxofmystery.com/games/incinerations/ Download links: http://www.boxofmystery.com/games/incinerations/incinerations-download/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Το Hector badge of carnage το παιξε κανεις ρε παιδες? Δεν ειδα αν αναφερθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Βλεπω εχει βγει και για PC? Το ειχα ξεκινησει παλιοτερα σε iPhone Και το παρατησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doommaster Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Το Hector badge of carnage το παιξε κανεις ρε παιδες? Δεν ειδα αν αναφερθηκε. τα παίξαμε και τα δύο επεισόδια. ήταν πολύ καλά με πολύ γέλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 O Tim Schafer (Grim Fandango, Psychonauts, Day of the Tentacle, Full Throttle κλπ κλπ) ανέβασε ένα project στο kick-starter για ένα νέο παιχνίδι (adventure) που ετοιμάζει η εταιρεία του Double Fine. a brand-new, downloadable "Point-and-Click" graphic adventure game for the modern age. Αυτό που υπόσχονται προς το παρόν είναι ένα adventure παιχνίδι point 'n' click, που θα διατεθεί (αρχικά) ως ψηφιακό download, καθώς και ένα ντοκυμαντέρ που θα καταγράψει τη διαδικασία της ανάπτυξης. Επίσης θα δημιουργηθεί και μια Prive κοινότητα (forum) για τους υποστηρικτές (backers) όπου θα δίνουν feedback και θα συζητάνε με τους δημιουργούς. Το project θα στηριχθεί (από ό,τι λένε) αποκλειστικά από τα χρήματα που θα συγκεντρώσουν με το crowd sourcing του kick starter. Το εκπληκτικό της υπόθεσης βέβαια είναι ότι μέσα σε μερικές ώρες είχαν φτάσει τον -αρκετά υψηλό για δεδομένα kickstarter- στόχο τους των $400000, οπότε το project θα χρηματοδοτηθεί. Και τους απομένουν ακόμα 32 μέρες, ενώ ήδη έχουν ξεπεράσει το $1,000,000. Για περισσότερα νέα και για τις προσφορές σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται να γίνει backer, η σελίδα είναι εδώ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Έχει γίνει χαμός με το όλο θέμα, η υποδοχή και αντιδράσεις του κοινού είναι απίστευτα ενθουσιώδεις. Πολύ ωραία είναι και τα bonuses ανάλογα με το ύψος του donation, με 15 δολλάρια το αγοράζεις στο Steam. Τόσο ήταν και το δικό μου donation και το χάρηκα πάρα πολύ, η εναλλακτικότητα του πράγματος γεννά μεγάλες ελπίδες για αλλαγές σε κάποια τμήματα της βιομηχανίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Έστειλα κι εγώ! Προσυπογράφω τα όσα λες Tobajara. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα