doommaster Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Αν σου αρεσουν οι περιπετειες,υπαρχουν παιχνιδια να παιζεις χρονια.Και καλα μαλιστα και διαφορων τυπων.Τσεκαρε και το GOG ,εξαιρετικο site,πολυ φτηνες τιμες και ειδικα προσαρμοσμενα games για να τρεχουν στα 7 χωρις να κανεις ρυθμισεις. Εχω αρχισει λογω τρομερης νοσταλγιας την σειρα του Tex Murphy.Τρομερο χιουμορ,μουσικη εμπνευση,φανταστικοι ηθοποιοι,φωναρες,πλοκη,μιλαμε για εργο τεχνης. best of η σειρά του Tex Murphy.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ξεκινησα το dracula 3 path of dragon. Σκετη τρελα το παιχνιδακι μου φαινεται στο ξεκινημα του, true gem. Oπως ακριβως θα το ηθελα να ειναι, εχοντας παιξει μονο το 1. Ελπιζω να εχει και καλο σεναριο κλπ, ιδωμεν.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ξεκινησα το dracula 3 path of dragon. Σκετη τρελα το παιχνιδακι μου φαινεται στο ξεκινημα του, true gem. Oπως ακριβως θα το ηθελα να ειναι, εχοντας παιξει μονο το 1. Ελπιζω να εχει και καλο σεναριο κλπ, ιδωμεν. ΕΙναι καλο,αλλα αρκετα δυσκολο σε ορισμενα σημεια.Τα syberi παιξε
Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Νέα λίστα με τα top 100 adventure παιχνίδια όλων των εποχών από το site adventuregamers.com: http://www.adventuregamers.com/article/id,1401 Στο top 10 τους είναι: #1. Grim Fandango #2. The Longest Journey #3. Gabriel Knight: The Beast Within #4. Broken Sword: The Shadow of the Templars #5. Riven (The Sequel To Myst) #6. Day of the Tentacle #7. The Last Express #8. Monkey Island 2: LeChuck's Revenge - Special Edition #9. Tex Murphy: The Pandora Directive #10. Portal 2 (!) To πλήρες top 100 περιέχει και κάποιους τίτλους που δεν βγήκαν για PC (πχ με μια γρήγορη ματιά εντόπησα τα Heavy Rain, Silent Hill: Shattered Memories).
Iridium Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Gemini rue στο 79 !Εντάξει υποκειμενική λίγο η λίστα αλλά για την πρώτη τριάδα λίγο-πολύ συμφωνούμε. Υπάρχει κανένα άλλο (καλύτερο; ) site για adventurers ?
doommaster Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 το portal 2 adventure...... μάλιστα.....
*nenya* Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Νέα λίστα με τα top 100 adventure παιχνίδια όλων των εποχών από το site adventuregamers.com: http://www.adventuregamers.com/article/id,1401 Στο top 10 τους είναι: #1. Grim Fandango #2. The Longest Journey #3. Gabriel Knight: The Beast Within #4. Broken Sword: The Shadow of the Templars #5. Riven (The Sequel To Myst) #6. Day of the Tentacle #7. The Last Express #8. Monkey Island 2: LeChuck's Revenge - Special Edition #9. Tex Murphy: The Pandora Directive #10. Portal 2 (!) To πλήρες top 100 περιέχει και κάποιους τίτλους που δεν βγήκαν για PC (πχ με μια γρήγορη ματιά εντόπησα τα Heavy Rain, Silent Hill: Shattered Memories). 5ο το Riven; Ξύλο ρεεεε
Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Κι εγώ έχω αρκετές ενστάσεις για τη λίστα (πέρα από την προφανή για την εμφάνιση του Portal 2 και μάλιστα στην πρώτη δεκάδα). Για παράδειγμα λείπουν διαμαντάκια όπως The Whispered World, Quest For Glory I (και έχουν το ΙΙ "Trial by Fire" που... meh), Scratches (...). Κι έχουν το LOOM και το The Dig πολύ χαμηλά. Επίσης, στη λίστα αυτή θα είχα τουλάχιστον ένα από τα Little Big Adventures και το πιο action-oriented Bioforge. Από την άλλη χαίρομαι που βλέπω στη λίστα Blade Runner, Gold Rush, Shadow of the Comet, Shadow of Destiny, The Neverhood, Beneath a Steel Sky, δύο Tex Murphy (PD και UAKM) και Toonstruck. Καθώς και αρκετούς τίτλους που δεν τους ήξερα και ενδέχεται να τους τσεκάρω στο μέλλον.
status Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Κι εγώ έχω αρκετές ενστάσεις για τη λίστα (πέρα από την προφανή για την εμφάνιση του Portal 2 και μάλιστα στην πρώτη δεκάδα). Για παράδειγμα λείπουν διαμαντάκια όπως The Whispered World, Quest For Glory I (και έχουν το ΙΙ "Trial by Fire" που... meh), Scratches (...). Κι έχουν το LOOM και το The Dig πολύ χαμηλά. Επίσης, στη λίστα αυτή θα είχα τουλάχιστον ένα από τα Little Big Adventures και το πιο action-oriented Bioforge. Από την άλλη χαίρομαι που βλέπω στη λίστα Blade Runner, Gold Rush, Shadow of the Comet, Shadow of Destiny, The Neverhood, Beneath a Steel Sky, δύο Tex Murphy (PD και UAKM) και Toonstruck. Καθώς και αρκετούς τίτλους που δεν τους ήξερα και ενδέχεται να τους τσεκάρω στο μέλλον. Δεν έχει το Downfall (aff της Wadget eye.) Όσο για το loom, ναι μεν ήταν ωραίο και είχε κάποιες ωραίες ιδέες αλλά εντάξει, δεν χρησιμοποιήθηκαν και καθόλου στα επόμενα παιχνίδια, ακόμα και η lucas arts ξέχασε το game play του. Χάρηκα που βρίσκεται το Last express στη λίστα, γιατί συνήθως το «ξεχνάνε».
Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 ακόμα και η lucas arts ξέχασε το game play του. Χάρηκα που βρίσκεται το Last express στη λίστα, γιατί συνήθως το «ξεχνάνε». Η LucasArts έκανε πολλές λάθος επιλογές σε ό,τι αφορά το follow-up του Loom (πχ τσεκούρωσε τα sequels, άφησε να φύγει ο Moriarty). Αλλά πάλι, η LucasArts σταμάτησε να βγάζει νέα adventures εδώ και πολύ καιρό...
status Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Η LucasArts έκανε πολλές λάθος επιλογές σε ό,τι αφορά το follow-up του Loom (πχ τσεκούρωσε τα sequels, άφησε να φύγει ο Moriarty). Αλλά πάλι, η LucasArts σταμάτησε να βγάζει νέα adventures εδώ και πολύ καιρό... Το σχόλιο μου ήταν πιο πολύ ως προς την κατάταξη του Loom στην λίστα, το τι έκανε η λούκας αρτς είναι άλλο θέμα, από μιάς μεριάς ίσως ήταν καλύτερα που σταμάτησε τα adventures γιατί θα το είχε καταντήσει σαν το Star wars, νέα κονσόλα, νέα έκδοση παιχνιδιών. Loom in 3d και τα ρέστα..;ρ
Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Τότε διαφωνούμε (; ), δεν έχω καταλάβει... Το ήθελα σε πιο καλή θέση ειδικά λόγω του πρωτότυπου gameplay (που προφανώς ήταν προσαρμοσμένο στην κοσμο8εωρία του παιχνιδιού και δεν ταιριάζει εύκολα σε άλλα adventure games), και για την ιστορία του (και τον κόσμο που έφτιαξε). p.s. κρίμα που οι περισσότεροι/νεότεροι θα το μάθουν από την CD-Talkie έκδοση (...).
status Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Τότε διαφωνούμε (; ), δεν έχω καταλάβει... Το ήθελα σε πιο καλή θέση ειδικά λόγω του πρωτότυπου gameplay (που προφανώς ήταν προσαρμοσμένο στην κοσμο8εωρία του παιχνιδιού και δεν ταιριάζει εύκολα σε άλλα adventure games), και για την ιστορία του (και τον κόσμο που έφτιαξε). p.s. κρίμα που οι περισσότεροι/νεότεροι θα το μάθουν από την CD-Talkie έκδοση (...). Έχεις που μου.;ρ Όσο για την talkie έκδοση, αυτό είναι απ τα καλά του ότι σταμάτησε η la να βγάζει adventures.
benign Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Ξεκινησα το dracula 3 path of dragon. Σκετη τρελα το παιχνιδακι μου φαινεται στο ξεκινημα του, true gem. Oπως ακριβως θα το ηθελα να ειναι, εχοντας παιξει μονο το 1. Ελπιζω να εχει και καλο σεναριο κλπ, ιδωμεν. Το Dracula:Origin ειναι πριν η μετα?Εχω μπερδευτει με τις σειρες.
shodan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Το origin βγήκε πριν το 3 βασικά αλλα απο άλλη εταιρεία, απο την frogwares. Το path of the dragon κυκλοφόρησε κάποιους μήνες μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα