ChRis6 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Λογω κρισης παιζει να το βγαλουν στην αγορα Δεκεμβριο για ευνοητους λογους. Αντε μακαρι ....τουλαχιστον να το βγαλουν και να ξαναδουμε τη Kate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Αντε μακαρι ....τουλαχιστον να το βγαλουν και να ξαναδουμε τη Kate Η τελεια γυναικα,ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Αν βγει ποτέ, δεν θα είναι φέτος. (γιατί χρειαζόμαστε Syberia 3 είπαμε; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChRis6 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) Η τελεια γυναικα,ε? χαχαχαχαχα ..... Εξαρταται πως το βλεπει κανεις edit: αλλα ρε γαμωτο , Syberia χωρις Oscar γινεται ; Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2011 από ChRis6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 7 χρόνια ε. Τόσα θα περιμένουμε κι εμείς για να δούμε το Dreamfall Chapters. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Το θυμαται κανεις το Sanitarium ? http://www.youtube.com/watch?v=zi-k16ypevs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Διεστραμένο παιχνίδι αλλά όποιος δεν το έχει παίξει πρέπει να το αρχίσει ΑΜΕΣΩΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Διεστραμένο παιχνίδι αλλά όποιος δεν το έχει παίξει πρέπει να το αρχίσει ΑΜΕΣΩΣ! Αυτη ακριβως ηταν και η γοητεια του. Βεβαια το Suffering ειναι ακομα πιο διεστραμμενο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Το θυμαται κανεις το Sanitarium ? Ελπίζω να έχεις παίξει το Obsidian έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Αυτη ακριβως ηταν και η γοητεια του. Βεβαια το Suffering ειναι ακομα πιο διεστραμμενο.. Κριμα που δεν εβγαλαν και τριτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Κριμα που δεν εβγαλαν και τριτο Οντως. Ελπιζω τουλαχιστον η ταινια να ειναι αξιολογη. Ελπίζω να έχεις παίξει το Obsidian έτσι... Μου ειχε κινησει το ενδιαφερον απο τοτε που ειχα διαβασει το review στο PC Master και ο Τσουρινακης του ειχε βαλει 95% αλλα δεν το επαιξα ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Συμπτωση.Το Sanitarium τοξεκίνησα χθες.Δεν ήξερα οτι υπάρχει και νουμ. 2. Βασικά πολύ θα ήθελα να μπορούσα να παίξω το I Have No Mouth, and I Must Scream που έχω διαβάσει οτι είναι φοβερό αλλά χλωμό το κόβω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Συμπτωση.Το Sanitarium τοξεκίνησα χθες.Δεν ήξερα οτι υπάρχει και νουμ. 2. Sequel στο Sanitarium? Δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Βασικά πολύ θα ήθελα να μπορούσα να παίξω το I Have No Mouth, and I Must Scream που έχω διαβάσει οτι είναι φοβερό αλλά χλωμό το κόβω... Γδύσου και στήσου να σε μαστιγώσω, χάνεις ένα από τα πλέον φοβερά adventures. Το short εδώ Μου ειχε κινησει το ενδιαφερον απο τοτε που ειχα διαβασει το review στο PC Master και ο Τσουρινακης του ειχε βαλει 95% αλλα δεν το επαιξα ποτε. Δεν είναι super wow επειδή είναι FMV αλλά έχει ωραίο στόρυ και έχουν προσπαθήσει να δώσουν μια σχετική ατμόσφαιρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μη βαράς ρε.. πώς να το τρέξω το παιχνιδάκι; Είμαι που είμαι γκάβακας με την τεχνολογία... Πάντως θενκς για το λινκ! Sequel στο Sanitarium? Δεν υπάρχει. Α, θα κατάλαβα λάθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα