DimAslan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Κι εγώ το τελείωσα... Πολύ καλό... κι έξυπνο... Αν και θα μπορούσε καλύτερα... Neeeeeext!!!! (μάλλον Black Mirror...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ενα ενδιαφερον game που ξεκινω ειναι το Nikopol : Secrets of the immortals στο οποιο συνεργαστηκε ο δημιουργος των Cyberia Benoît Sokal. Εδω review απο τον μαστερ: http://www.pcmaster.gr/content/show/5981 Α, για πες εντυπώσεις όταν τελειώσεις γιατί κάπως το έχω φοβηθεί οτι θα είναι μάπα και δεν το έχω πιάσει. Επαιξα επίσης και το Still Life 2. Διαφορετικό απο τα προηγούμενα της σειράς πιο κλειστοφοβικό , αλλά το μυστήριο δεν σε συνεπαίρνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Α, για πες εντυπώσεις όταν τελειώσεις γιατί κάπως το έχω φοβηθεί οτι θα είναι μάπα και δεν το έχω πιάσει. Επαιξα επίσης και το Still Life 2. Διαφορετικό απο τα προηγούμενα της σειράς πιο κλειστοφοβικό , αλλά το μυστήριο δεν σε συνεπαίρνει.. to still life 2 ηταν σαν να επαιζε ενα lite SAW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Για μένα το still life 2 ήταν μέγα πατατιά και αρκετά κουραστικό άσε που είχε και αρκετά παράλογα σεναριακά που δεν στέκουν με τπτ. Αυτό τον καιρό έπαιξα το gemini rue και το ευχαριστήθηκα αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 to still life 2 ηταν σαν να επαιζε ενα lite SAW Για μένα το still life 2 ήταν μέγα πατατιά και αρκετά κουραστικό άσε που είχε και αρκετά παράλογα σεναριακά που δεν στέκουν με τπτ. Αυτό τον καιρό έπαιξα το gemini rue και το ευχαριστήθηκα αρκετά. Προσοχή στα σποιλερς μόνο ναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iridium Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Πράγματι το Gemini Rue φοβερό-ίσως το καλύτερο game που έπαιξα φέτος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 To Gemini Rue το βρήκα εξαιρετικά μικρό και εύκολο. Επίσης το σενάριο ήταν πάρα πολύ απλοϊκό. Σε πολλά sites πλέξαν το εγκώμιό του και έτσι περίμενα κάτι πολύ καλύτερο. Σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με τα καλά adventures της δεκαετίας του 90. Αν έβγαινε τότε θα έτρωγε σίγουρα κράξιμο. Πάρα ταύτα τη στήριξα τη προσπάθεια του developer και το αγόρασα original. Αν μή τι άλλο του πήρε 3 χρόνια να το φτιάξει. Αλλά βρίσκω πολλά τα 13 ευρώ για αυτό το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iridium Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Το σενάριο μου άρεσε πάρα πολύ.Είχε λίγη πρωτοτυπία και βρίσκω θετικό το ότι ήταν απλό και χωρίς πολλά που σε μπερδεύουν. Τα γραφικά πολύ ταιριαστά στη μουντή ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Ο ήχως ταιριαστός αλλά έλειπε σχεδόν πάντα από το παιχνίδι. Όσο για τη διάρκεια, ναι ήταν μικρό(το μεγαλύτερο "μείον" του). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kassandros Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 To Gemini Rue το βρήκα εξαιρετικά μικρό και εύκολο. Επίσης το σενάριο ήταν πάρα πολύ απλοϊκό. Σε πολλά sites πλέξαν το εγκώμιό του και έτσι περίμενα κάτι πολύ καλύτερο. Σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με τα καλά adventures της δεκαετίας του 90. Αν έβγαινε τότε θα έτρωγε σίγουρα κράξιμο. Πάρα ταύτα τη στήριξα τη προσπάθεια του developer και το αγόρασα original. Αν μή τι άλλο του πήρε 3 χρόνια να το φτιάξει. Αλλά βρίσκω πολλά τα 13 ευρώ για αυτό το παιχνίδι. Μικρό και εύκολο ναι ΑΛΛΑ απλοϊκό σενάριο δεν το χαρακτηρίζεις με τίποτα...τέτοια σεναριακή σφαλιάρα (με την καλή έννοια) που τρώς καθώς πλησιάζεις προς το τέλος δύσκολα επιτυγχάνεται!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iridium Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μικρό και εύκολο ναι ΑΛΛΑ απλοϊκό σενάριο δεν το χαρακτηρίζεις με τίποτα...τέτοια σεναριακή σφαλιάρα (με την καλή έννοια) που τρώς καθώς πλησιάζεις προς το τέλος δύσκολα επιτυγχάνεται!!! ΑΚΡΙΒΩΣ!!!Το τέλος δεν το περίμενα με τίποτα.Ιδιοφυές... Εγώ όταν λέω απλό εννοώ δεν κουράζει με πολλά στοιχεία και περιττές πληροφορίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Προσωπική μου άποψη είναι ότι όλο το παιχνίδι "χτίστηκε" γύρω από τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο τέλος. Χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη χαρακτήρων και μεγαλύτερη εμβάνθυνση στον κόσμο που οραματίστηκε ο δημιουργός. Και όσοι έχουμε παίξει τα καλά adventures της δεκαετίας του 90, έχουμε δεί πολλές φορές συνταρακτικά τέλη που ανατρέπουν καταστάσεις. Δεν είναι κάτι το καινούργιο. Το Gemini Rue αποτελεί φόρο τιμής σε εκείνα τα παιχνίδια και μακάρι να βρεί και άλλους μιμητές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kassandros Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Σίγουρα τα διαμάντια των '90s ήταν και παραμένουν πολύ ψηλά στην εκτίμησή μας, αλλά προσωπικά είχα πολύυυυυυυυυ καιρό να μείνω με το στόμα ανοιχτό μπροστά στην οθόνη παίζοντας ένα adventure και το καταευχαριστήθηκα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Σίγουρα τα διαμάντια των '90s ήταν και παραμένουν πολύ ψηλά στην εκτίμησή μας, αλλά προσωπικά είχα πολύυυυυυυυυ καιρό να μείνω με το στόμα ανοιχτό μπροστά στην οθόνη παίζοντας ένα adventure και το καταευχαριστήθηκα!!! εγω το τελευταιο που ευχαριστηθηκα ηταν το scrathces[νομιζω 2005 βγηκε] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Το Scratches δεν ξέρω γιατί αλλά το παράτησα... όπως και το Sinking Island... ίσως έχω κουραστεί πια με την καθημερινότητα και δεν έχω υπομονή... Ίσως τώρα που μπήκε καλοκαίρι να ξεκινήσω πάλι... να μας έρθει η όρεξη... ελπίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Το Gemini Rue το παρήγγειλε κανείς σε CD; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα