xavier Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 12 ώρες πριν, xavier είπε ωραιο ρε συ, πολυ καλη η ιστορια του. Προς τη μεση πρεπει να ειμαι, αλλα πολυ ενδιαφερον μεχρι τωρα. το τελειωσα με το 4ο ending, δε νομιζω να κανω αλλα playthrough, αλλα οντως ηταν αρκετα αξιολογη η προσπαθεια τους. εχουν βγει πολλα time loop παιχνιδια τελευταια , αλλα για καποιο λογο αυτο μου θυμισε αρκετα το planescape torment. Οπως και να χει ο καημος μου για την παιδεια που διδασκεται στα σχολεια, παντα ηταν οτι διδασκαν για τους φιλοσοφους αντι να διδασκουν φιλοσοφια. Τι να πεις... οποιος δε βαριεται το διαβασμα και τον ενδιαφερει η θεματολογια του, ας το ριξει μια ματια. Σε 1-2 μερες τελειωνει ανετα. 1
NickTG Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 15 hours ago, xavier said: το τελειωσα με το 4ο ending, δε νομιζω να κανω αλλα playthrough, αλλα οντως ηταν αρκετα αξιολογη η προσπαθεια τους. Δεν χρειάζεται πάντως playthrough από την αρχή αν θες απλά να δεις τα υπόλοιπα τέλη. Πέρα από το 1ο που όμως βγαίνει σε 5 λεπτά. On 16/09/2021 at 11:36, Skywalker333 said: The Forgotten City Review - Διεκδικητής GotY που ήρθε από το πουθενά! as promised . Χαιρομαι πολυ οταν βλεπω τετοιες παιχνιδαρες να ερχονται απο modders, σταζει αγαπη για το ειδος. Να το προτείνω και εγώ με τη σειρά μου. Υπάρχει και στο game pass αν και αξίζει τα λεφτά του ούτως ή άλλως.
petran79 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Στις 9/1/2022 στις 7:37 ΠΜ, xavier είπε το τελειωσα με το 4ο ending, δε νομιζω να κανω αλλα playthrough, αλλα οντως ηταν αρκετα αξιολογη η προσπαθεια τους. εχουν βγει πολλα time loop παιχνιδια τελευταια , αλλα για καποιο λογο αυτο μου θυμισε αρκετα το planescape torment. Οπως και να χει ο καημος μου για την παιδεια που διδασκεται στα σχολεια, παντα ηταν οτι διδασκαν για τους φιλοσοφους αντι να διδασκουν φιλοσοφια. Τι να πεις... οποιος δε βαριεται το διαβασμα και τον ενδιαφερει η θεματολογια του, ας το ριξει μια ματια. Σε 1-2 μερες τελειωνει ανετα. Τώρα που το ανέφερες είχα ακούσει χθες στο ραδιόφωνο μια συζήτηση για τον Αξελο και μίλησε ο καθηγητής Φιλοσοφίας και για τον Καστοριάδη και είπε πως στην Ελλάδα αντί να αναλύσουνε τους φιλοσόφους στο γενικότερο πλαίσιο της φιλοσοφίας , δημιουργούν οπαδισμο όπως πχ εγινε με τον Καστοριάδη. Ο Αξελος παντως για καλό του δεν έχει οπαδικο κινημα 2
VasKag Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 με ενα google search βρισκεις αυτο που θελεις. Καταλαβαινεις οτι εδω δεν θα σου δωσει κανεις λινκ για "κατεβασμα" παιχνιδιου. Ακομα και παλιο οσο αυτο. Επειδη το παιχνιδι παιζει σε win 3.1 ή θα βρεις ετοιμο πακετο, ή θα πας με το δυσκολο δρομο.
xavier Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, darkwebpredator είπε για παιχνιδια οπως σαν το phantasmagoria , gabriel night ,, text murfy τυπου FMV horror” games. ?>?> που μπορω να κοιταξω? Συνομωσιες 1-2, Black Dahlia , Bad Mojo, Ripper, The 11th Hour, The 7th Guest, αλλα δε ξερω ποσο ευκολα μπορει να τα παιξεις σημερα και γιατι να το κανεις αυτο στον εαυτο σου. απο καινουρια Telling Lies, Erica, Her Story 1
Neo4 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Στις 5/12/2021 στις 11:23 ΠΜ, firepc είπε Delay για το Syberia - The World Before Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας 18 Μαρτίου
Neo4 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Το The Wolf Among Us 2 έρχεται κάπου μέσα στο 2023 1
Arkin Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Θα παει για αγορα 2023 μιας και ειναι epic exclusive και τετοιες τακτικες τις σιχαινομαι. 1
Brandtobrand Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Arkin είπε Θα παει για αγορα 2023 μιας και ειναι epic exclusive και τετοιες τακτικες τις σιχαινομαι. Epic exclusive ? Οπότε καλό 2024 λοιπόν. Ούτως η άλλως δεν βιάζομαι, έχω να πιασω μέχρι τότε παιχνιδαρες. 1
SpectralQ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Έχω να παίξω παιχνίδι πολλά χρόνια και έχω χάσει επαφή. Ποιον σχετικά νέο τίτλο θα προτείνατε με καλό story και ατμόσφαιρα; Αγαπημένα adventure που είχα παίξει παλιά έως ποοολύ παλιά (μιλάμε για αρχαιολογία 🙄😞 Gabriel Knight Grim Fandango The Longest Journey Syberia
firepc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Καποιες τριλογιες που μπορω να σου προτεινω Post Mortem - Still Life - Still Life 2 Runaway Black Mirror Αν θες κατι πιο ευκολο, δοκιμασε το Truberbrook Ποια χρονιά σταματησες να παιζεις? 2
SpectralQ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, firepc είπε Ποια χρονιά σταματησες να παιζεις? Κοντά στο 2006...!
enable_your_mind Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Μολις βγηκε και το νεο syberia ( the world before ) , και ειναι αρκετα αξιολογο , οποτε μπορεις να δοκιμασεις και αυτο .. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα