Προς το περιεχόμενο

[Megathread] Adventurer's Corner - Συζήτηση για Adventure games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 5/12/2021 στις 11:23 ΠΜ, firepc είπε

Delay για το Syberia - The World Before

Afbeelding

Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας 18 Μαρτίου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Θα παει για αγορα 2023 μιας και ειναι epic exclusive και τετοιες τακτικες τις σιχαινομαι. 

Epic exclusive ? Οπότε καλό 2024 λοιπόν. Ούτως η άλλως δεν βιάζομαι, έχω να πιασω μέχρι τότε παιχνιδαρες.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω να παίξω παιχνίδι πολλά χρόνια και έχω χάσει επαφή. Ποιον σχετικά νέο τίτλο θα προτείνατε με καλό story και ατμόσφαιρα;

Αγαπημένα adventure που είχα παίξει παλιά έως ποοολύ παλιά (μιλάμε για αρχαιολογία 🙄😞

• Gabriel Knight
  • Grim Fandango
  • The Longest Journey
  • Syberia
Δημοσ.

Καποιες τριλογιες που μπορω να σου προτεινω

Post Mortem - Still Life - Still Life 2

Runaway

Black Mirror

Αν θες κατι πιο ευκολο, δοκιμασε το Truberbrook

Ποια χρονιά σταματησες να παιζεις?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποιοδήποτε adventure έχει κυκλοφορήσει η Daedalic και η Wadget Eye (το κλέβω από το Greygore)

Επεξ/σία από Tobajara
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 hours ago, SpectralQ said:

Έχω να παίξω παιχνίδι πολλά χρόνια και έχω χάσει επαφή. Ποιον σχετικά νέο τίτλο θα προτείνατε με καλό story και ατμόσφαιρα;

Αγαπημένα adventure που είχα παίξει παλιά έως ποοολύ παλιά (μιλάμε για αρχαιολογία 🙄😞

• Gabriel Knight
  • Grim Fandango
  • The Longest Journey
  • Syberia

Αν και αυτά που αναφέρεις είναι στις αρχές της μετάβασης σε 3D graphics (εκτός του GK, το οποίο έχει πλέον remaster που ίσως σε ενδιαφέρει), αν δεν σε πειράζει να πας λίγο πιο... πίσω χρονολογικά, δες όλο ανεξαιρέτως τον κατάλογο της Wadjet Eye - τα περισσότερο είναι love letters στα LucasArts/Sierra titles των 90s με μοντέρνες πινελιές.

Εκτός της σειράς Blackwell ( πενταλογία), τα υπόλοιπα είναι standalone, οπότε μπορείς να διαλέξεις ανάλογα της θεματολογίας που σε ενδιαφέρει - προσωπικά το Gemini Rue είναι απο τα αγαπημένα μου, όπως και το Technobabylon,  οπότε θα τα πρότεινα αν θες κάτι σε sci-fi/cyberpunk genre.

Επεξ/σία από Greygore
  • Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Greygore είπε

Αν και αυτά που αναφέρεις είναι στις αρχές της μετάβασης σε 3D graphics (εκτός του GK, το οποίο έχει πλέον remaster που ίσως σε ενδιαφέρει), αν δεν σε πειράζει να πας λίγο πιο... πίσω χρονολογικά, δες όλο ανεξαιρέτως τον κατάλογο της Wadjet Eye - τα περισσότερο είναι love letters στα LucasArts/Sierra titles των 90s με μοντέρνες πινελιές.

Εκτός της σειράς Blackwell (τετραλογία), τα υπόλοιπα είναι standalone, οπότε μπορείς να διαλέξεις ανάλογα της θεματολογίας που σε ενδιαφέρει - προσωπικά το Gemini Rue είναι απο τα αγαπημένα μου, όπως και το Technobabylon,  οπότε θα τα πρότεινα αν θες κάτι σε sci-fi/cyberpunk genre.

+1 για τον κατάλογο της wadjet eye.

Μικρή διόρθωση, η σειρά Blackwell έχει 5 παιχνίδια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...