firepc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Machinarium, Chuchel, Samorost 2 και 3, Botanicula Απο 1,09€ το καθενα στο iOS
Skywalker333 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Zniw Adventure - Review Ένα αναπάντεχα γλυκό adventure-ακι για όλη την οικογένεια. Για όποιον μεγάλωσε στα 80s-90s, ειναι σαν να εχεις ένα έντονο flashback από κινούμενα σχέδια της εποχής για μικρές ηλικίες ασε που αν εχεις αγάπη για τους δεινόσαυρους, τικ-άρει όλα τα κουτάκια. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2020 από Skywalker333 2
kakofonixx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Στις 22/12/2020 στις 5:31 ΜΜ, firepc είπε Ανεβηκε νεο info προσεγμένα γραφικά, ωραία ατμόσφαιρα σε στυλ Myst εύκολοι και λογικοί γρίφοι, μου πήρε περίπου 45' να ολοκληρώσω το demo, φαντάζομαι στην πορεία θα είναι πιο απαιτητικοί ήχος προς το παρόν μόνο sfx, ούτε background μουσική ούτε διάλογοι για 17+ GB που κατέβασα περίμενα κάτι παραπάνω, είτε ως προς το χρόνο του gameplay, είτε ως προς μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία πάντως θα το βάλω στη wishlist για όταν κυκλοφορήσει και αν είναι σε λογική τιμή θα το χτυπήσω 2
Neo4 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Στις 17/12/2020 στις 8:20 ΜΜ, Neo4 είπε Κυκλοφόρησε το δεύτερο μέρος του The Hand of Glory http://www.thehandofglory.com/ Το τελείωσα και έχω να πω πως είναι εξαιρετικό. Παραδοσιακό point & click με αρκετά στοιχεία από το The Broken Sword Πραγματικά αξίζει να το παίξετε όσοι είστε της παλιάς σχολής Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά σε όλους 3 1
firepc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Νεο παιχνιδι απο την Amanita To Machinarium (2009) εβαλε πολυ ψηλα τον πηχη και απο κει και περα οτι βγαλανε ειναι απο ΟΚ εως συμπαθητικο, με εξαιρεση το Creaks https://store.steampowered.com/app/1206060/Happy_Game/ 2
KilliK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 δεν ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα βγηκε στο Switch το παρακατω text adventure που ειναι βασισμενο στον κοσμο του Lovecraft. η PC του εκδοση βγηκε το καλοκαιρι. https://store.steampowered.com/app/1231950/The_Innsmouth_Case/ 1
Sephir Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Στις 25/12/2020 στις 9:27 ΠΜ, Neo4 είπε Το τελείωσα και έχω να πω πως είναι εξαιρετικό. Παραδοσιακό point & click με αρκετά στοιχεία από το The Broken Sword Πραγματικά αξίζει να το παίξετε όσοι είστε της παλιάς σχολής Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά σε όλους Και ένα αναλυτικό review για το The Hand Of Glory. Καλή χρονιά σε όλους. 6 1
Skywalker333 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 18 ώρες πριν, firepc είπε To Machinarium (2009) εβαλε πολυ ψηλα τον πηχη και απο κει και περα οτι βγαλανε ειναι απο ΟΚ εως συμπαθητικο, με εξαιρεση το Creaks εγω εδώ διαφωνω. Θεωρώ το Samorost 3 εξαίσια στιγμή σουρεαλιστικής τέχνης, το παιχνιδι ειναι ένα καλλιτεχνικό ποίημα. Επίσης, το Chuchel ειναι ενα απο τα πιο αστεια και διασκεδαστικα παιχνιδια για να παιζεις και ξαναπαίζεις με οποιον φιλο περνα απο το σπιτι. Σε οποιον το εχω δειξει, καθεται και το παιζει μετα καθε τοσο με την κοπελα του Κανεις βεβαια δεν αμφισβητει το μεγαλείο του Machinarium αλλα νομιζω οτι εχει βγαλει πολλα καλα παιχνιδια η Amanita. Θεμα γούστου ολα αυτα φυσικα. 1
tommybertsen Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Έγινε κάτι με τον Chris Jones? Υποθέτω εννοεί τον Tex Murphy. Δεν ξέρω κιόλας ! 2
Πέτρος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 23 ώρες πριν, KilliK είπε ποιος Tex, τι εγινε; Ντροπή...από εσένα ειδικά! 3 ώρες πριν, tommybertsen είπε Έγινε κάτι με τον Chris Jones? Υποθέτω εννοεί τον Tex Murphy. Δεν ξέρω κιόλας ! Ο ίδιος είναι καλά, από όσο ξέρω. Συγχωρέθηκε, όμως, η Tanya Roberts. 2
KilliK Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tommybertsen είπε Έγινε κάτι με τον Chris Jones? Υποθέτω εννοεί τον Tex Murphy. Δεν ξέρω κιόλας ! και εμενα εκει πηγε το μυαλο. αλλα δεν εβρισκα κατι στο νετ. 18 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ντροπή...από εσένα ειδικά! Ο ίδιος είναι καλά, από όσο ξέρω. Συγχωρέθηκε, όμως, η Tanya Roberts. α, η Tanya Roberts ειχε παιξει στο Pandora Directive? δεν το θυμομουν καθολου. αυτο που δεν προκειται να ξεχασω ποτε ηταν η Sheena της. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2021 από KilliK 2
Skywalker333 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 37 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ντροπή...από εσένα ειδικά! Ο ίδιος είναι καλά, από όσο ξέρω. Συγχωρέθηκε, όμως, η Tanya Roberts. Πες το εξ αρχης βρε ανθρωπε κ μας επιασε πανικος οτι επαθε κατι ο Chris Jones! που να παει το μυαλο στην Tanya Roberts, πανε 25 χρόνια απο τη μονη της εμφανιση στη σειρα, την ειχα ξεχάσει εντελως 2
Πέτρος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Επίτηδες έγραψα τόσο λίγα, να ξετρυπώσω τους παλιούς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα