Tmark Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Παίξε το dead space και θα κάνεις να κοιμηθείς αρκετά βράδια.. Όπως και την σειρά Darkfall του Boakes!Αα και lost crown από τον ίδιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Θέλω να παίξω κάποια ωραία adventure. Ποια μου προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totti Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 ceville από τα τελευταία... πολύ γέλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Black Mirror 2! Πολυ καλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosxry Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Ξεκίνα από το Black Mirror.. Δεν θα ξεκολάς, ειδικά αν ψάχνεις για horror-mystery adventure! Tι θρίλερ στο σινεμά και *#$.. Black Mirror 2! Πολυ καλο! Το 2 είναι αντίστοιχης ποιότητας του πρώτου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δεν μου πολυαρέσουν τα horror adventures. Με γέλιο σαν το monkey island υπάρχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
v-tidus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 ολη η σειρα runaway, το καινουργιο whispered world, αλλα και τα secret files ειναι πολυ ωραια, οπως και τα chronicles of mystery. Ψαξε στο google να δεις καμια εικονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Τα point 'n click είναι το στυλ του monkey island? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metmat Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Τα point 'n click είναι το στυλ του monkey island? Ναι. Σε αυτό το στυλ είναι. Αν ψάχνεις adventure κωμικό μπορείς να δοκιμάσεις και το vampyre story. Αλλά έχει κάποια ενολητικά bugs. Γι αυτό θα πρέπει να οπλιστείς και με μπόλικη υπομονή!!!! (δεν ξέρω αν έβγαλαν κανένα patch που να τα διορθώνει γιατί τελικά δεν ασχολήθηκα με το παιχνίδι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Αν και καθυστερημένα να προσθέσω ακόμα ένα που ανακάλυψα πρόσφατα, είναι το : The Abbey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δές και το Black Mirror 2 (που βγήκε πριν κανά μήνα και στα αγγλικά) point and click καταστάσεις Γενικά για adventures revews previews και νεες κυκλοφορίες εμπιστεύομαι αυτο το site http://www.adventuregamers.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nemo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Νομιζω και το China: The Forbidden City (αν θυμαμαι καλα υπηρχε ελληνικη version του Odyssey: The Search for Ulysses) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Νομιζω και το China: The Forbidden City (αν θυμαμαι καλα υπηρχε ελληνικη version του Odyssey: The Search for Ulysses) Ναι σωστα, και το Egypt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δές και το Black Mirror 2 (που βγήκε πριν κανά μήνα και στα αγγλικά) point and click καταστάσειςΓενικά για adventures revews previews και νεες κυκλοφορίες εμπιστεύομαι αυτο το site http://www.adventuregamers.com/ Αυτό νομίζω πως είναι horror και δεν μου αρέσουν τα horror. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Syberia 3 //τόπικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα