SASAKIS Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 medieval 2 total war και καλυτερα θα ελεγα ROME TOTAL WAR μεγαλα στρατευματα με πολλες επιλογες και σημασια στο στησιμο στον χωρο διοτι διαφορετικο ειναι για παραδειγμα η καταμετοπο απο την επιθεση απο τα πλαγια απλα με εχει κανει να χασω αρκετες μερες ζωης αυτος ο τιτλος
SASAKIS Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 α και ξεχασα και το red alert ηταν ειναι και θα ειναι τελειο !
LuxJaja Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Total war όλα της σειράς και θα συνεχίσω για πολλά χρόνια ακόμα να είμαι κολλημένος μέ όλα αυτά.
georgemarios Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 travian εντελως ακυρο αλλα πολυ εθιστικο browser-based strategy....
manost Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Command & Conquer: Red Alert. Ατελείωτα βράδυα με τις αποστολές των Ρώσων (θυμάμαι έβγαζα Mammoth Tanks έως ότου τελειώσει το ore και μετά απολάμβανα το τελειωτικό ντου στην βάση των Allies)
nikosksa Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Ό,τι καλύτερο έχω παίξει------> Medieval 2 Total War
Str Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 η αληθεια ειναι οτι : εχω αγαπησει το starcraft εχω λιωσει δυκτιακα το red alert (1-2) και εχω παιξει ξυλο πανω απο 1 pc με 2 φιλους παιζοντας hot seat heroes3 (σε φαση προσωρινες συμμαχιες και τα λοιπα, οπως καναμε παλια στο risk) και τα 3 τα εχω στην καρδια μου, αλλα η σειρα προτεραιοτητας ειναι 1 starcraft 2 H3 & RA ΜΑΖΙ!!!!
ApSiMan Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Starcraft: με αυτό γνώρισα τα δικτυακά παιχνίδια. Λόγω αυτού του παιχνιδιού ταξίδεψα (πιτσιρίκι) σε τουρνουά Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα κλπ κλπ....
Technology fan Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 εγω θα πω για πρωτοτυπια το σκακι , εκτος αν δεν θεωρειται strategy game και με τρελανεται εντελως, Το ποιες εκδοσεις επαιξα δεν εχει και καμια διαφορα εφοσον σε ολα το παιχνιδι ιδιο ειναι
N.I.C Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Rome Total War (με ta expansion Alexander και barbarian Invasion) και Medieval II Total War.. κορυφή και τα 2...
aghahowa Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 offtopic: μα σοβαρα παιζετε starcraft? το δοκιμασα λιγο και ενιωθα οτι επαιζα σε αταρι. πιστευω το 2 να εχει καλητερα γραφικα...
chill Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Warcraft III, εγκαθίσταται πάντα μα πάντα μετά τα windows και τους drivers στο pc μου τα τελευταία χρόνια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα