kanenas_allos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και καλό καλοκαίρι σε όλους!
makellarispn Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Medieval II-Total War Medieval Kingdoms-Total War. ή τίποτα
blueshark Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά προτείνω Stronghold έχει βγει και το Stronghold 2. Είναι τρομερό παιχνίδι δεν χειρίζεσαι εσύ τους εργάτες. Για να έχεις κόσμο στο παλάτι πρέπει να έχεις και φαγητό. Πχ φτιάχνεις φάρμες με μίλα, αγελάδες και μαζεύεις το τυρί τις σφάζεις για να γίνει δερμάτινη πανοπλία για τους στρατιώτες το ξύλο το χρησιμοποιείς για να φτιάξεις τόξα και άλλα διάφορα πράγματα είναι πολύ ωραίο. Αν ξεμείνεις από φαϊ φεύγει ο πληθυσμός της πόλης και μένεις μόνο με 4 εργάτες Μάλλον αυτό θα συμβεί σε σένα γιατί δεν είσαι τόσο έμπειρος όσο εγώ. Αχά πλάκα κάνω. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
stavros34 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Ποιο παιχνιδι στρατηγικης σας εχει καθηλωσει πιο πολυ; Δηλωστε τα καλυτερα παιχνιδια στρατηγικης για να εχουμε την δηνατοτητα μεσω μιας τετοιας μινι δημοσκοπησης για να μπορουμε να βλεπουμε καινουργια παιχνιδια αλλα και παλια για να αγορασουμε για να μην πανε χαμενα τα λεφτα μας.... παρακαλω δωστε τα καλυτερα κατα την γνωμη σας strategy games... εγω θα πω 1)C & C all of them 2)medieval 2 total war 3)Imperium Romanum
panos_kr Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 C & C φανατικος τις σειρας απο τοτε που βγηκαν τα πρωτα Αge of empires 2 (τα επομενα ηταν ψυλομαπα) Warcraft III (κυριος dota αν θεωριτε strategy
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Starcraft...τέλος...
Tredor Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 1) STARCRAFT :ακομη ειμαι κολλημενος 2)Command and Conquer Red Alert :μετα απο εκει δεν μου εκανε click κανενα αλλο της σειρας
Chrisxxx Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 StarCraft με τεραστια διαφορα απο τα αλλα. .... .... .... 2. Μedieval Total War I 3. Heroes of Might and Magic III
aghahowa Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 to multiplayer του lotr battle for middle earth the rise of the witch king!!!
MixalisX Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 να και κάτι νέο: sins of a solar empire (αν το παιξετε καλά είναι να έχετε μερικές μέρες στην διάθεση σας, καθώς καθε πίστα είναι σαν να παιζεις ολοκληρο campain)
Twisted_Wicked Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Starcraft ftw!!!Που ειναι το 2?οεο??"Hell,its about time..." C&C ολη η σειρα-red alert 3 beta?Συντομευετε παρακαλω... Warcraft?Συγνωμη αλλα περασε και δεν ακουμπησε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα