teleiomenos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δοκιμασες το medieval-total war ? Αν οχι ξεκινα με το 1 και αν σου αρεσει βαλε και το 2 Σου λεω να δοκιμασεις το 1 αρχικα γιατι ειναι καπως πολυπλοκο παιχνιδι για να ξεκινησεις απτο μηδεν (αποψη μου). Γι αυτο βεβαια ειναι και κορυφαιο!
kanenas_allos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Προκειμένου να χαλαρώσω κατά το υπόλοιπο του καλοκαιριού, θα εκτιμούσα κάποια πρόταση για καλό παιχνίδι στρατηγικής όπως το αλησμόνητο Age of Empires 2. Τα 3D γραφικά δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση και επειδή θα παιχτεί σε laptop παραθέτω και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του: Centrino Pentium M, 1.6GHz CPU / 512MB RAM ATI Mobility Radeon X600 PCI Express, 64MB
V for Vagelis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Age of Mythology Empire Earth Rise and Fall Rise of Nations Rise of Nations: Rise of Legends
horsepower Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δεν θα πω τα κλασσικά όπως aoe κτλ κτλ...Δοκίμασε το homeworld...Παίζω αρκετά RTS και αυτό το βάζω πάνω πάνω στη λίστα... http://www.gamespot.com/pc/strategy/homeworld/index.html?tag=result;title;0
DrFreeman Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Πολύ ωραίο είναι το Perimeter και πιστεύω πως με λίγες ρυθμίσεις θα παίξει στο laptop σου ικανοποιητικά.
lalexoulhs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Επίσης πολύ καλό strategy αλλά σε turn based μορφή είναι το Civilization
mitsos24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Εμένα μου άρεσε πολυ το War Front: Turning Point Τωρα για το αν θα παιζει στο laptop σου δεν ξερω. Μπορεις να το τσεκαρεις στο net φυσικα!
Tantrikelo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 ωραίο επίσης και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα είναι το shogun total war. αν πάλι θες δοκίμασε και το starwars πολύ καλό και σίγουρα θα σου παίζει ελπίζω να βοήθησα λιγάκι
rubik Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Πριν από 1-2 εβδομάδες είμαι στο γραφείο και διαβάζω τεχνολογική απόδοση πλοίου. Μετά από μισή ώρα βαριέμαι και λέω "άσε, θα σερφάρω". Πάω προς παιχνίδια μεριά, και θυμάμαι το Command & Conquer, Red Alert. Μου ήρθαν στο μυαλό παλιές καλές εποχές από τρελά διπλά στο playstation 1! Το παραγγέλνω καπάκι από τον θείο, έρχεται σφαίρα, και λιώνω. Έχει και 2 expansions. Το counterstrike και το aftermath. Αν έπαιζες τέτοια παιχνίδια πιο παλιά λογικά θα έχεις παίξει και αυτό, και πιστεύω θα περάσεις ευχάριστες ώρες.
RoRo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Εγώ από την πλευρά μου θα πρότεινα Galactic Civilizations Ι & ΙΙ. Έχει μάλιστα ψηφιστεί από τα καλύτερα παιχνίδια. Προσωπικά μου αρέσει γιατί είναι ατμοσφαιρικό.
haunter_2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Από τα τελευταία στρατιγικής που έπαιξα και μου άρεσε πολύ ήταν το company of heroes αλλά δεν νομίζω να το τρέξει το laptop σου δυστυχώς. Σίγουρα θα παίζει τα praetorian (που είναι με ρωμαίους) και το empire earth που είναι λιγο πιο παλια.
Pantelwolf Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Cossacs : European Wars που είναι φοβερό και τρέχει και σε έναν P166 που έχω στην άκρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα