Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορειτε να μου προτεινετε παιχνιδια που ναναι σε στυλ commandos,empires κτλπ;

και αν ειναι ευκολο να μην χρειαζεται ιντερνετ γτ προοριζονται για καραβι..

Δημοσ.

Desperados 1 - Rise of Nations - Warcraft 2 - Stronghold 2 και 3

Τι εννοεις καραβι?? Θα παιζεις ενω κανεις βαρκαδα? Γουσταρω :)

lel, κοντεινεραδικο ρε :P

btw πειτε και αλλα σε τετοια φαση

p.s με καλυτερα γραφικα βεβαια αλλα για λαπτοπ με nvidia 540m xD

Δημοσ.

Desperados 1 - Rise of Nations - Warcraft 2 - Stronghold 2 και 3

Empire Earth επίσης, αν σου αρέσει το Tactical Squad τα Jagged Alliance 1 + 2 (τα παλιά, αλλά προσωπικά συστήνω και το remake), σαφώς από πρόσφατα τα XCOM 1 - 2, από isometric RTS με resources, building κλπ δεν ξέρω κάτι πρόσφατο. Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεσαι για TBS και management, υπάρχουν πάρα πολλές ποιοτικές επιλογές.

Τίποτα από τα παραπάνω δε χρειάζεται ίντερνετ, πέρα από την αρχική εγκατάσταση σε Steam για μερικά από αυτά. Ορισμένα μπορείς να τα βρεις σε GOG.

• Like 1
Δημοσ.

Μιλώντας για πολύ κλασσικά πράγματα, Panzer General, Heroes of Might and Magic 3, Lands of Lore 2, Total War: Medieval 2 και Shogun 2 . Όλα διαθέσιμα στο GOG σε τιμές χώμα πλην των 2 τελευταίων.

Για πιο πρόσφατα και με μεγάλη διάρκεια, γιατί ποιος ξέρει πόσο θα είσαι στο καράβι, από RTS γενικά (χωρίς base duilding, resources κλπ) τα

Wargame: European Escalation και Airland Battle (κορυφαία)

Dawn of War 1 - 2 (αν συμπαθείς Warhammer)

Company of Heroes 1 και - γιατί όχι - 2

ΜΟΛΙΣ θυμήθηκα τα πολυαγαπημένα μου Spellforce 1 - 2, κλασσικά RTS με βάση, resources (5 - 6 διαφορετικά), quests, heroes, items, τα πάντα όλα, και το πληρες πακέτο παίζει να φτάνει και τις 300 ώρες gameplay. Αν έπρεπε να προτείνω μόνο ένα fantasy RTS θα πρότεινα αυτό.

https://www.gog.com/game/spellforce_2_dragon_storm

Από TBS, ό,τι κοντινότερο στα κλασσικά είναι το Order of Battle: Pacific και το expansion του, αλλά αρκετά απαιτητικό για τον παίκτη. Από εκεί και πέρα το Heroes of Might and Magic 6 είναι συμπαθητικό, Age of Wonders 2 (το 3 δεν το χώνεψα προσωπικά), King's Bounty για κάτι πιο διαφορετικό, Endless Space/ Endless Legend επίσης κορυφαία ενώ και το Galactic Civilisations προτείνεται, Warlock 2 και Eador: Masters of the Broken World επίσης πάρα πολύ καλά.

Aπό grand strategy είτε κλασσικά Civilisation (προσωπικά προτείνω το 4 Complete έναντι του 5) είτε για το απόλυτο κάψιμο Europa Universalis 4 με κλειστά μάτια, και δε χρειάζεσαι τίποτε άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

εγινε man σε ευχαριστω πολυ,θα προτιμημω παιχνιδι που να εχει τανκς στρατιωτες και τετοια φαση..οχι δρακους κτλπ οπως spell force :P

σε ευχαριστω παρα πολυ ομως θα τα κοιταξω ενα-ενα :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Άσχετο ποστ, αλλά έπιασα τον εαυτό μου σήμερα να ξαναδιαβάζει τα σενάρια των Myth: The Fallen Lords, Myth II: Soulblighter και Myth III: The Wolf Age και θυμήθηκα γιατί για μένα είναι τα καλύτερα real time strategy όλων των εποχών. Ποτέ κανένα παιχνίδι δεν αντικατέστησε το κράμα υποβλητικής ατμόσφαιρας, αίσθησης κινδύνου, τιμωρίας των λαθών (ήταν αδύνατο ακόμα και απλά να προχωρήσεις αν δεν έπαιζες κάθε πίστα κοντά στην τελειότητα, πόσο μάλλον αφού οι μονάδες σου αποκτούσαν εμπειρία), απελπιστικού σεναρίου σε πολύ low fantasy κόσμο και εξαιρετικού για την εποχή του τεχνικού τομέα.

Ασχολήθηκα ελάχιστα με το τρίτο μέρος της σειράς αλλά τα 1 και 2 τα είχα παίξει λίγο μετά από την εποχή τους και είχα μείνει άναυδος. Μέσα στα 5 δυσκολότερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ, το πιο αγνό στρατηγικό gameplay που έχω συναντήσει σε real time και διαρκής ανάγκη να εκμεταλλευτείς και το παραμικρό πλεονέκτημα, που πολλά από αυτά γεννιούνταν κατά τη μάχη. Πόσες φορές κόνταινα τη γραμμή του μετώπου μου απλά και μόνο για να έχω 2-3 εφεδρείες που να πλαγιοκοπήσουν τους εχθρούς και να σπρώξω λοξά και πίσω...

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα ! Έχει παίξει κανείς το Cossacks 3 Rise to Glory ? Το παίζω πρώτη φορά και το campaign είναι λίγο μπερδεμένο....¨Εχει πολλές επιλογες για campaign.Πρεπει να ξεκινήσω απο κάποιο συγκεκριμένο campaign ? Tutorial δεν υπάρχει ?

Δημοσ.

μιας και λετε για strategy ισως το καλυτερο και πληρεστερο ειναι το empire earth αλλα δεν μπορω να το τρεξψ σε windows 10 ξερει κανεις κανα κολπο?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επανερχομαι στο θεμα :P

ψαχνω rts gamez με στρατιγηκο χαρακτηρα χωρις δρακου,διστημα,ρομποτ τρελα με γραφικα company of heroes 2 με gameplay που να φαινονται τα εδαφη δεντρα νερα κτλπ οχι οπως ειναι π.χ. στο Sid Meier's Civilization 

που φαινεται αναγλυφικα και ''πεδια''...

και οσον γινεται πολεμικα 

ευχαριστω..

να πω οτι εχω παιξει απο rts ολα τα comandos και ολα τα red alert οποτε ψαχνω σε τετοια φαση με φυσικα γραφικα οχι κατωτερα απο το heroes of company 2

Δημοσ.

European Escalation μαζί με τα expansion του (Red Dragon, Airland Battle) και καθάρισες. Κορυφαίο RTS με πολλή ακρίβεια στη λεπτομέρεια.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλό παιχνίδι στρατηγικής

Καλησπερα παιδια.

Δεν ξερω αν υπαρχε πουθενα αυτο το θεμα..

Απλα θα ηθελα γνωμες για ενα καλο παιχνιδι στρατηγικης real time ομως.. τυπου age of empires 3 ας πουμε αλλα με καλυτερα γραφικα γιατι ειιμαι κ οπτικος τυπος. :P  

εψαξα αλλα δε βρηκα πολλα αξιολογα.. εκτος του οτι τα περισσοτερα πλεον ειναι space strategy games κατι το οποιο  δεν με ελκυει.

ψαχνω για game το οποιο να εχει στοιχεια city building, war strategy, politics, economy.. γενικα να καλυπτει ενα μεγαλο φασμα απ ολους τους τομεις.

καμια ιδεα?

• Like 2
Δημοσ.

Φυσικά σειρά Total War. Ειδικά το Shogun 2 από τα ρεαλιστικά και το Warhammer από το φανταστικό δίνουν ρέστα. Το τελευταίο Europa Universalis δεν ξέρω τι παίζει αλλά ακούω πολύ καλά λόγια επίσης. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...